central hospital kozyatağı

baharcikk

ali efe'm
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
7.065
4
356
İstanbul
kızlar merhaba. soru ve sorunlar kısmına yazmıştım ama okuyan olmadı sanırım. central hospital kozyatağı fatma nur hanım dan randevu aldım ctesi günü için. burda kontrol ya da doğum tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 6. ayıma girdim hala doktor kesinleştiremedim de :(

Canım bende çok yeni hamileyim henüz 6 haftalık:)bende fatma nur hanıma gidiyorum,oldukça ilgili ve yakın davrandı ikinci kontrolüm önümüzdeki hafta,umarım bi aksilik çıkmazda devam ederiz.Sende inşallah memnun kalmışsındır.

canım hayırlı olsun öncelikle allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. benim ilk randevum bugündü. gerçekten çok şeker bir doktor buldum karşımda. herşeyi açıkladı ben sormadan. suyum yeterli mi, bebeğin yerleşimi nasıl falan. doğum için görüştüm muhasebe ile. sgk lılara normal 800 sezeryan 1500 müş. yoğun bakım ünitesi iyiymiş. ve olası bir yoğun bakım için ücret almıyorlarmış. bu ücretlere bebeğin testleri falan da dahilmiş. odaları gezdik ferah güzeldi. iki hemşire ile görüştüm çok şekerlerdi gerçekten. benim içime sindi umarım senin de hoşuna gider canım.

kızlar merhaba. soru ve sorunlar kısmına yazmıştım ama okuyan olmadı sanırım. central hospital kozyatağı fatma nur hanım dan randevu aldım ctesi günü için. burda kontrol ya da doğum tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 6. ayıma girdim hala doktor kesinleştiremedim de :(

merhaba
ben 4,5 ay önce central hospital da doğum yaptım. doktorum farklıydı. ama fatma nur hanımla tanıştım çok iyi birisi. doğumdan sonra hastanedeki 3 doktordan sadece o bana yardımcı oldu. benim doktorum (Mine Hanım) istifa etti.aslında o hastanede istifa eden ikinci doktorumdu. ilki meltem hanımdı. yani o hastanede tek doktorla doğum yapan tanımadım. sevgili dr. mine hanım erken doğumuma neden oldu. erken doğum tehlikesini geç farketti ilaç kullanırken ilaçları kesti ve bebeğim 1,5 erken doğdu. belki hatası yoktu günahını almıyım uzun hikaye. bu arada allaha şükür bebeğim çok sağlıklı.
hastaneye gelince çooooook memnun kaldım. acil doğuma alındım gece 2 de . yoldan telefon ettim hastaneye doğuma geliyorum diye, kapıda karşıladılar bir özen bir itina herkes ismimle hitap ediyor kapıda şaşırdım. doğumum çok kolay oldu (sezeryan) doğum sonrası bakımım da çok iyiydi. bebeğim yoğun bakımda kaldı 1 gün. sorunsuz geçti herşey. çok mutlu ayrıldım. tek memnun olmadığım şey doktorumdu. doktorunu beğendiysen devam et derim. sormak istediğin varsa cevaplarım.iyi şanslar.

merhaba
ben 4,5 ay önce central hospital da doğum yaptım. doktorum farklıydı. ama fatma nur hanımla tanıştım çok iyi birisi. doğumdan sonra hastanedeki 3 doktordan sadece o bana yardımcı oldu. benim doktorum (Mine Hanım) istifa etti.aslında o hastanede istifa eden ikinci doktorumdu. ilki meltem hanımdı. yani o hastanede tek doktorla doğum yapan tanımadım. sevgili dr. mine hanım erken doğumuma neden oldu. erken doğum tehlikesini geç farketti ilaç kullanırken ilaçları kesti ve bebeğim 1,5 erken doğdu. belki hatası yoktu günahını almıyım uzun hikaye. bu arada allaha şükür bebeğim çok sağlıklı.
hastaneye gelince çooooook memnun kaldım. acil doğuma alındım gece 2 de . yoldan telefon ettim hastaneye doğuma geliyorum diye, kapıda karşıladılar bir özen bir itina herkes ismimle hitap ediyor kapıda şaşırdım. doğumum çok kolay oldu (sezeryan) doğum sonrası bakımım da çok iyiydi. bebeğim yoğun bakımda kaldı 1 gün. sorunsuz geçti herşey. çok mutlu ayrıldım. tek memnun olmadığım şey doktorumdu. doktorunu beğendiysen devam et derim. sormak istediğin varsa cevaplarım.iyi şanslar.

canım öncelikle allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah. verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. doktorum çok içime sindi. Fatma Nur Hanım şimdiye kadar tanıştığım en ilgili ve sıcak kanlı doktor.hastanenin de kalitesi çalışanlardan belli oluyordu. herkes çok yardımcı ve güleryüzlü idi. soracağım şu ki sana doğum için verdikleri ücretten başka ekstra ücret istediler mi? kimi yerde 3 deyip 6 ödetiyorlarmış çünkü.

canım öncelikle allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah. verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. doktorum çok içime sindi. Fatma Nur Hanım şimdiye kadar tanıştığım en ilgili ve sıcak kanlı doktor.hastanenin de kalitesi çalışanlardan belli oluyordu. herkes çok yardımcı ve güleryüzlü idi. soracağım şu ki sana doğum için verdikleri ücretten başka ekstra ücret istediler mi? kimi yerde 3 deyip 6 ödetiyorlarmış çünkü.

ücret konusunda benim de tedirginliğim vardı. normal olucaktı doğum fakat bebek tehlikedeydi zorunlı sezaryene aldılar. bebeğim 1 gün yoğun bakımda küvezde kaldı. 2 gün 1 gece kaldık. eve çıktıktan sonra doğum sonrası kontrol muayene dahil 1500 lira ödedik. hiçbir ek marraf çıkmadı. ne dedilerse önceden o kadar ödedik. çok memnun ayrıldım. bu açıdan hastaneyi tavsiye ederim. senin için hayırlısı olsun.

ücret konusunda benim de tedirginliğim vardı. normal olucaktı doğum fakat bebek tehlikedeydi zorunlı sezaryene aldılar. bebeğim 1 gün yoğun bakımda küvezde kaldı. 2 gün 1 gece kaldık. eve çıktıktan sonra doğum sonrası kontrol muayene dahil 1500 lira ödedik. hiçbir ek marraf çıkmadı. ne dedilerse önceden o kadar ödedik. çok memnun ayrıldım. bu açıdan hastaneyi tavsiye ederim. senin için hayırlısı olsun.

bilgi için saol canım.

bende iyi diye duydum burayı.arşatırdım bayağı.kötü diyene denk gelmedim hiç.ücretlerini öğrenmek için aramıştım.oraya çağırdılar.kolaylık sağlarız ücretde dediler.orayıda düşünmüştüm bir ara ama çağıner yakın diye oan devam ettim.ama aklımda olsun.fiyatta iyiymiş.doktorum gidecek falan olursa.orayı tercih edrim bende.ama yerini tam anlamadım.nasıl gidiliyo bilmiyorum.kadiköy hasanpaşadayım ben.

Arkadaslar ben de 11 haftalik hamileym. Kafama gore bir doktor henuz bulamadim. Central Hospital i dusunuyorum ben de. Basak Sel ve Fatmanur Hanim varmis. Ben Basak sel den randevu aldim ama nasildir acaba??

Arkadaslar ben de 11 haftalik hamileym. Kafama gore bir doktor henuz bulamadim. Central Hospital i dusunuyorum ben de. Basak Sel ve Fatmanur Hanim varmis. Ben Basak sel den randevu aldim ama nasildir acaba??

merhaba arkadaşım ben de 18 haftalık hamileyim, aynı şekilde uygun bir doktor bulamadım maalesef :43: ve ben de central hospitale gitmeyi düşünüyorum, 5 mart için randevu aldım Fatma Nur hanıma,ilk kez gidicem, sen gittin mi kontrole? Birbirimize yardımcı olabiliriz umarım :13:

arkadaslar fatmanur ve basak hanıma gıttınız mı bende hangısıne gıtsem bılmıyorum sizce nasıllar?

Arkadaşlar fatmanur hanım çok ilgili, güler yüzlü bir doktor. ama hastane için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. bir sefer muayene dahil verdikleri bütün sağlık hizmetlerinde yasal sınırın üstünde ücret talep ediyorlar. fatura almak isteseniz vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar çünkü elinizde fatura olursa hakkınızı yasal olarak arayabilirsiniz. sgk anlaşmalıyız diyorlar ama sgk ile anlaşmalarına uymuyorlar. ayrıca ben orada iki doğum yaptım. ikincisi berbattı, resmen kendi kendime doğurdum. gece olduğu için takibimi ebeler ve nöbetçi doktor yaptı. doktoruma yanlış bilgi vermişler. kadıncağız zor yetişti, doğumhanede onun gelmesini bekledim dakikalarca. ayrıca beni apar topar doğumhaneye götürdüklerinde inanılmaz bir şey ama "kapısı kilitliydi!" :50:

Arkadaşlar fatmanur hanım çok ilgili, güler yüzlü bir doktor. ama hastane için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. bir sefer muayene dahil verdikleri bütün sağlık hizmetlerinde yasal sınırın üstünde ücret talep ediyorlar. fatura almak isteseniz vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar çünkü elinizde fatura olursa hakkınızı yasal olarak arayabilirsiniz. sgk anlaşmalıyız diyorlar ama sgk ile anlaşmalarına uymuyorlar. ayrıca ben orada iki doğum yaptım. ikincisi berbattı, resmen kendi kendime doğurdum. gece olduğu için takibimi ebeler ve nöbetçi doktor yaptı. doktoruma yanlış bilgi vermişler. kadıncağız zor yetişti, doğumhanede onun gelmesini bekledim dakikalarca. ayrıca beni apar topar doğumhaneye götürdüklerinde inanılmaz bir şey ama "kapısı kilitliydi!" :50:

Merhaba,
Ben de bu hastaneyi araştırıyordum bir aralar, medikal park, medipol ve bu hastane arasında kalmıştım. Siz hangi yıllarda doğum yaptınız? 24 saat doğum var diye yazıyor sitelerinde.
İlk doğumunuzdan memnun kalmışsınız galiba, sadece ikinciden bahsetmişsiniz. Fiyatları uygun gelmişti netten araştırdığım kadarıyla ve de memnuniyet fazla gibi gözüküyordu. Genel olarak değerlendirdiğiniz de tavsiye etmiyorsunuz anladığımca. Bu arada güle güle büyütün bebeğinizi.

Merhaba,
Ben de bu hastaneyi araştırıyordum bir aralar, medikal park, medipol ve bu hastane arasında kalmıştım. Siz hangi yıllarda doğum yaptınız? 24 saat doğum var diye yazıyor sitelerinde.
İlk doğumunuzdan memnun kalmışsınız galiba, sadece ikinciden bahsetmişsiniz. Fiyatları uygun gelmişti netten araştırdığım kadarıyla ve de memnuniyet fazla gibi gözüküyordu. Genel olarak değerlendirdiğiniz de tavsiye etmiyorsunuz anladığımca. Bu arada güle güle büyütün bebeğinizi.

merhaba

öncelikle teşekkür ederim.

ben ilk doğumumu 2010 yılında yaptım, ikincisini de daha bu ay. ilk doğumum çok zor olmuştu, suni sancı ile. deneyimsiz olduğumdan yapıldıysa bile fark etmedim hataları ve eksiklikleri. ama şu da var hastanenin uzun yıllardır müşterisiyim. birçok hasta gibi ben de son zamanlarda idari anlayışta bir değişim gözlemliyoruz. birçok sorun yaşadım bu son doğumda, sözlü ve yazılı olarak ilgililere ilettim; nezaketen de olsa bir "afedersiniz" işitmedim. hiçbir geri dönüş olmadı. eski hasta ilişkileri sorumlusu şenay hanım çok ilgiliydi. şimdiki sorumlu yüzüme bakmadı desem yeridir. doğum hastası varken doğumhanenin kilitli olması ne demek :(( doğumum başladığı halde beni epidural anesteziye aldılar, ikinci doğumum ve deneyimliyim doğum var dediğim halde ebe hanım "olmaz o bu açıklıkta" dedi ve anestezi biter bitmez (15 dk) büyük bir panikle beni doğumhaneye çıkardılar. doktorumu da yanımda asansörde aradılar. kabus gibiydi :(( tüm bunlara rağmen kuru bir özür duymadım kimseden.

24 saat doğum bütün hastanelerde var, ben bu hastaneyi tercih ederken sadece doktordan dolayı geldim. bir de doktorum gece doğumlarına da geldiği için. nitekim doğumum gece oldu ama gece görevli olan personelin işini bilmemesi yüzünden doktorum zor yetişti doğuma. doğum masasında onu bekledim resmen. berbat bir deneyimdi. bu raddeden sonra tekrar hamile kalırsam doktor faktörü de olsa gitmem bu hastaneye.

fiyat konusunda da yanılmamanızı tavsiye ederim. sgk anlaşmalı bir hastanenin alabileceği fiyatlar bellidir. bunlar 1400 tl istiyorlar normal doğuma. detaylı fatura talep ettiğinizde burnunuzdan getiriyorlar. ihbar etseniz ceza alırlar. detaylı fatura vermeme sebepleri de bu zaten, çünkü fişle hiçbir yasal işlem yapamazsınız, detaylı fatura ile sgkya şikayet edebilir ya da tüketici mahkemesine başvurabilir böylelikle sizden fazla aldıkları parayı geri alıp hastaneye ceza kestirebilirsiniz. onlar da bunu biliyorlar. böyle olduklarını ben de şu son deneyimimde fark ettim, büyük üzüntüye uğradım.

aslında birçok özel hastane aynı şeyi yapıyor. çok araştırdım, şu anda sadece kurtköy'deki emsey hospital'in fiyatlandırmasının yasal olduğundan eminim. tabi ki başka da vardır, hepsini zan altında bırakmak istemem. ama doğumdan sonra oğlumun sünnetini emsey'de yaptırdık ve doğum için oraya gitmediğimize bin pişman olduk. hastane devasa büyüklükte, sadece odamıza yerleşene dek 3 ayrı görevli eşlik etti bize, konfor mükemmel, ve doğum ücreti sadece 950 tl. yani maksimum yasal sınırda. eğer central a sınıfı ise emsey a++ dır dedik eşimle. central'de çocuk muayene 50 kadın doğum muayene 55 iken emseyde her ikisi de maksimum yasal sınır olan 40 tl. ve sadece gidip görün derim... bundan sonra bütün sağlık hizmetlerini emsey'den almaya karar verdik.

size de sağlıklı, mutlu, kolay bir doğum dilerim...

tüh ben de bu hastaneyi düşünüyordum...En sonunda bu hastaneler beni Zeynep Kamile göndercek..Baksanıza paranızla rezil oluyorsunuz..Hiç değilse orda bari para almıyorlar..vallahi düşünmeye başladım z. kamili..

tüh ben de bu hastaneyi düşünüyordum...En sonunda bu hastaneler beni Zeynep Kamile göndercek..Baksanıza paranızla rezil oluyorsunuz..Hiç değilse orda bari para almıyorlar..vallahi düşünmeye başladım z. kamili..

Eskiden özel hastane mi vardı di mi ya :) Herkes sigortaya, devlet hastanesine gider doğururdu :) Ben de zeynep kamilde doğmuşum.
ordaki ilgi alaka nasıl acaba? sonuçta sadece bu konuda uzmanlaşmış bir hastane.
Dün de bir forumda okudum özel hastanelerin alabilecekleri maksimum ücretlerin ne olabileceğini, özeller 2-3 katı para alıyormuş, bu yüzden doğumda falan fiş yerine fatura talep etmemiz gerekiyormuş ki itiraz hakkımız doğsun.
Hakkımızda hayırlısı diyelim..

Muamele kısmında eskisi gibi değilmiş onu biliyorum. Yani doktorlar filan öyle kötü davranmıyor daha doğrusu davranamıyor. Ama ne kadar özel muamele beklediğine bağlı herşeyi 4 4 lük beklersek yanılırız. Temizlik açısından wc ler filan iyi değil ben 2li testi orda yaptırdım daha yeni ordan biliyorum. İşte bunlarda kafa karıştırıyor. Sonra bir anda vazgeçiyorsunuz fikrinizden. Sanıyorum bu iş birazda şans işi başına ne gelecek bilemiyorsun. Yaşayıp göreceğiz inşallah doğru karar veririz.

kız kardeşim 2 doğumunu da bu hastanede yaptı. fatmanur hanımdan çok memnun kaldığını ben biliyorum. güleryüzlü bir kadrosu var hastananenin. umarım bu ve buna benzer daha fazla hastanemiz olur.

Back
X