• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cep telefonu ve?????

Zerdayz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
176
197
18
Kızlar benmi şüpheyle yaklaşıyorum sizinde eşiniz böylemi eşim önceleri tel ortalıkta olurdu şimdi ise sürekli yanından ayırmıyor içimde rahat degil yatarken ortalıkta cocuklarin elinde ama biliyorum her şeyi temizliyor ne yapıyor anlamıyorum içimde rahat degil daha önceki konumu bilenler bi akıl verin napsam lütfen hemen boşan demeyin lütfen biraz düşünün ve bana yardımcı olun aklım çok karıştı yazmadığım çok şey var şimdiden teşekkürler.....

Varsa böyle birşey boşanabilecek misiniz? Sanmıyorum zira ben bir çocukla aydi Allah'a emanet diyemiyorum.Aslinda diyecemde bı iki seneye kadar. Su çocugun bu eve mahalleye tutkusu öldürecek beni. Neyse konu bu değil,bence irdeleme abla sen görme duyma evlatlarinla vakit geçir ha bosanabileceksende takibe al yakaladigin anda ver eline bi top sektirsin gitsin.

Kızlar benmi şüpheyle yaklaşıyorum sizinde eşiniz böylemi eşim önceleri tel ortalıkta olurdu şimdi ise sürekli yanından ayırmıyor içimde rahat degil yatarken ortalıkta cocuklarin elinde ama biliyorum her şeyi temizliyor ne yapıyor anlamıyorum içimde rahat degil daha önceki konumu bilenler bi akıl verin napsam lütfen hemen boşan demeyin lütfen biraz düşünün ve bana yardımcı olun aklım çok karıştı yazmadığım çok şey var şimdiden teşekkürler.....
Bizde hep yanimizda olur Allah'a şükür saklamadi hiç hemen aldatmaya yorma takip et ama bosan dycek tarz da bişey yok çünkü cnm

Varsa böyle birşey boşanabilecek misiniz? Sanmıyorum zira ben bir çocukla aydi Allah'a emanet diyemiyorum.Aslinda diyecemde bı iki seneye kadar. Su çocugun bu eve mahalleye tutkusu öldürecek beni. Neyse konu bu değil,bence irdeleme abla sen görme duyma evlatlarinla vakit geçir ha bosanabileceksende takibe al yakaladigin anda ver eline bi top sektirsin gitsin.
25 yıl 4 çocuk öyle ha deyince boşanılmıyor

Watsap web i yükleyin telefonunuza ve onun watsapındaki kodu okutun sonra gün boyu kimle ne konuşuyor görürsünüz:)

Dikkatli olun wc ye giderken siz bakin veya tlfnum cekmiyor birini aramam lazim deyip anlik alin elinden bir sekilde

Ozaman hiç girmeyin bu işede,eşinizin vereceği tepkiyi en iyi siz bilirsiniz
Eşimden degil kendimden korktum bulduklarını hazmedemem kızım üni kazandı inş diğerlerine öyle onları yıkmak üzmek asıl korktuğum bu eşimi dedigim gibi insan içine cikacak yüz bırakmam ben evde cocuk coçuk la meşgulken o uçukurunun derdindeyse itibarını haysiyetini kaybetmeye mahkum

Back
X