- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Amin kardeşim,zira ihtiyacım var.Şu cümlenize çok güldüm Allahta sizi güldürsün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kardeşim,zira ihtiyacım var.Şu cümlenize çok güldüm Allahta sizi güldürsün![]()
Tel es 5 hemen elini dedigi an siliyor alsam ne fayda bir şey yok kızıma bak dedim oda bulamıyorDikkatli olun wc ye giderken siz bakin veya tlfnum cekmiyor birini aramam lazim deyip anlik alin elinden bir sekilde
Böyle bir gerçekle karşılaşıp ayrılamayacaksanız,hiç huzurunuzu bozmayın ozaman,tam da çocukların eğitim döneminde olan onlara olur,ama asla kabullenmem başımın çaresine bakarım diyorsanız,takip edip gerçekle yüzleşeceksiniz,ama hep şuna inanırım,kadınlar kesinlikle hissediyor inşallah siz yanılıyorsunuzdur..Eşimden degil kendimden korktum bulduklarını hazmedemem kızım üni kazandı inş diğerlerine öyle onları yıkmak üzmek asıl korktuğum bu eşimi dedigim gibi insan içine cikacak yüz bırakmam ben evde cocuk coçuk la meşgulken o uçukurunun derdindeyse itibarını haysiyetini kaybetmeye mahkum
Niçin bilmiyorum ama boşanmaktan korkmuyorum sadece oglum kızım evlilik çagında bizim aptallıklarımız onları etkileyecek ve eş taraflarına laf söz vermek istemiyorumaldattıgını ogrendıgınde bosanmayacaksan kurcalama
bırseylerı ortaya cıkarıp yuzune vurup da bosanmadın mı kendını dusurdugun durumu goremıyorsun. en azından bılmemıs ol
Tüm kalbimle inşallah yanılıyorumdur.Böyle bir gerçekle karşılaşıp ayrılamayacaksanız,hiç huzurunuzu bozmayın ozaman,tam da çocukların eğitim döneminde olan onlara olur,ama asla kabullenmem başımın çaresine bakarım diyorsanız,takip edip gerçekle yüzleşeceksiniz,ama hep şuna inanırım,kadınlar kesinlikle hissediyor inşallah siz yanılıyorsunuzdur..
cocugunuzun es tarafı ne dıyebılır kı ? ne alaka yanıNiçin bilmiyorum ama boşanmaktan korkmuyorum sadece oglum kızım evlilik çagında bizim aptallıklarımız onları etkileyecek ve eş taraflarına laf söz vermek istemiyorum
Arkadaşım Afyon es 5 silinmiş geçmişi nasıl öğrenirim Watsap degil yardımcı olurmusunWatsap web i yükleyin telefonunuza ve onun watsapındaki kodu okutun sonra gün boyu kimle ne konuşuyor görürsünüz:)
Bu konuda çok bilgim yok ama googledan bakabilirsiniz,bununla ilgili programlar varArkadaşım Afyon es 5 silinmiş geçmişi nasıl öğrenirim Watsap degil yardımcı olurmusun
Yok mesajlaşma yok bakıyor sayfa değiştiriyor bu gözlemlediğim kadarıyla biliyorum ama sürekli araba sitesine bakılmaz banaSize karsi davranislari nasil soguk mu? Evlatlariyla ilgili bir baba mi?
Mesajlasiyor mu telefonda? Bence birsey olsa telefonunu cocuklarada vermezdi korkudan.