• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cep telefonu ve?????

aldattıgını ogrendıgınde bosanmayacaksan kurcalama
bırseylerı ortaya cıkarıp yuzune vurup da bosanmadın mı kendını dusurdugun durumu goremıyorsun. en azından bılmemıs ol

Eşimden degil kendimden korktum bulduklarını hazmedemem kızım üni kazandı inş diğerlerine öyle onları yıkmak üzmek asıl korktuğum bu eşimi dedigim gibi insan içine cikacak yüz bırakmam ben evde cocuk coçuk la meşgulken o uçukurunun derdindeyse itibarını haysiyetini kaybetmeye mahkum
Böyle bir gerçekle karşılaşıp ayrılamayacaksanız,hiç huzurunuzu bozmayın ozaman,tam da çocukların eğitim döneminde olan onlara olur,ama asla kabullenmem başımın çaresine bakarım diyorsanız,takip edip gerçekle yüzleşeceksiniz,ama hep şuna inanırım,kadınlar kesinlikle hissediyor inşallah siz yanılıyorsunuzdur..

aldattıgını ogrendıgınde bosanmayacaksan kurcalama
bırseylerı ortaya cıkarıp yuzune vurup da bosanmadın mı kendını dusurdugun durumu goremıyorsun. en azından bılmemıs ol
Niçin bilmiyorum ama boşanmaktan korkmuyorum sadece oglum kızım evlilik çagında bizim aptallıklarımız onları etkileyecek ve eş taraflarına laf söz vermek istemiyorum

Böyle bir gerçekle karşılaşıp ayrılamayacaksanız,hiç huzurunuzu bozmayın ozaman,tam da çocukların eğitim döneminde olan onlara olur,ama asla kabullenmem başımın çaresine bakarım diyorsanız,takip edip gerçekle yüzleşeceksiniz,ama hep şuna inanırım,kadınlar kesinlikle hissediyor inşallah siz yanılıyorsunuzdur..
Tüm kalbimle inşallah yanılıyorumdur.

Niçin bilmiyorum ama boşanmaktan korkmuyorum sadece oglum kızım evlilik çagında bizim aptallıklarımız onları etkileyecek ve eş taraflarına laf söz vermek istemiyorum
cocugunuzun es tarafı ne dıyebılır kı ? ne alaka yanı
ben esımle evlenırken kayınbabamla kayınvalıdem ayrıydı
evlenmek kadar bosanmakta normal ve hak

Yanlış yaparım diye cesaret edemiyorum çünkü tel den pek anlamıyorum buzamana kadar arama yapmaktan başka bir işime yaramadı cep

Size karsi davranislari nasil soguk mu? Evlatlariyla ilgili bir baba mi?
Mesajlasiyor mu telefonda? Bence birsey olsa telefonunu cocuklarada vermezdi korkudan.

Size karsi davranislari nasil soguk mu? Evlatlariyla ilgili bir baba mi?
Mesajlasiyor mu telefonda? Bence birsey olsa telefonunu cocuklarada vermezdi korkudan.
Yok mesajlaşma yok bakıyor sayfa değiştiriyor bu gözlemlediğim kadarıyla biliyorum ama sürekli araba sitesine bakılmaz bana

Back
X