I imtihan Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2009 147 16 118 Diğer 3 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi imtihan #1 Arkadaslar cep telefonumdan mutfagimin fotosunu yukleyip birsey sormak istiyorum , fotograf nasil yukleniyor acaba
Arkadaslar cep telefonumdan mutfagimin fotosunu yukleyip birsey sormak istiyorum , fotograf nasil yukleniyor acaba
E esra222 Ben O' na Resmen AşıĞım.. Kayıtlı Üye 15 Şubat 2009 844 46 123 İstanbul 4 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi imtihan #2 imtihan .!.: Arkadaslar cep telefonumdan mutfagimin fotosunu yukleyip birsey sormak istiyorum , fotograf nasil yukleniyor acaba Genişletmek için tıkla... çok basit. kadınlar klübünün telefon uygulamasından giriyorsan normal mesaj yazıyormuş gibi gir resim ekle var bir tane ataç olması lazım.tıkla ekle.
imtihan .!.: Arkadaslar cep telefonumdan mutfagimin fotosunu yukleyip birsey sormak istiyorum , fotograf nasil yukleniyor acaba Genişletmek için tıkla... çok basit. kadınlar klübünün telefon uygulamasından giriyorsan normal mesaj yazıyormuş gibi gir resim ekle var bir tane ataç olması lazım.tıkla ekle.