- 9 Temmuz 2016
- 89
- 70
- 88
- 32
- Konu Sahibi pudrasekeri43
-
Biraz önce oldu ikincisi bu saatte haber vermek uygun olmaz.Peki. Teşekkürler
Onlara haber verdiniz mi?
Hayır siz onay verince çıkıyor. Ben bizimkiler bağlanıyor düşüncesiyle onaylamıştım.Siz kumandadan seçmeden direk önünüzemi çıkıyor bişey izlerken. İlginç. Dikkat etmek lazım. Birazda komik
Böyle bir özellik var mı emin değilim.Sifre koyun tv ye
:) bende kullanırım genelde ancak böyle bir durumu görünce acaba benim telefon ekranımda başka tv lere bağlandı mı diye düşür oldum ve çok tedirgin oldumKorkunç. Çünkü ben YouTube 'a girmek için sık sık ikisini birbirine bağlarım.
Kk'ya yazdıklarımın görülmesi bile felaketim olur
Sizinki yine aynı evde bağlanmış yan ya da alt daireye bağlansa çok daha kötü benceAynisi başıma geldi ben hic anlamam bu islerden kvlerde otururken telefonla face girdim aaaa bi baktım televizyonda cıkıyo baya bi devam etti bu durum en sonunda esim ayarlarini yaptıda kurtuldum ama ilginc olan sadece sadece benim tlf giriyodu televizyona
Hemde cok kötü sonuçta telefondaki icerikler bizim özelimiz komsunun görmesi cok can sıkıcı bi durumSizinki yine aynı evde bağlanmış yan ya da alt daireye bağlansa çok daha kötü bence
Fotoğraf. video ve film seyretmek için çok ideal bir özellik.Ben cok geri kalmisim.
Neler varmis yaa
Anladığım kadarıyla o TV ye bağlanmaya çalışmamış. O özelliği tıklamış bizim TV markası modeli gelince de düşünmeden önüne gelen özelliği onaylamış ve bırakmış. Kendisi normalde bu özelliği kullanmıyor cepten telefonu ve interneti kullanıyordu. Büyük bir ihtimalle bu saatte uyuyan eşinin telefonunu kurcalıyordu. Çünkü son aramalarda bacanak, kaportacı vb. rehberinden kişiler vardı...Ben de kullanıyorum ama telde soruyor baglanilacak tv'yi...
Tv onay istemiyor direk bağlanıyor da komşuların aynı anda iki tvye nasıl baglanmislar hayret...
İnşallah abes bi video değildir izledikleri
Haaa tamam anladım baglandiginin farkında değiller...Anladığım kadarıyla o TV ye bağlanmaya çalışmamış. O özelliği tıklamış bizim TV markası modeli gelince de düşünmeden önüne gelen özelliği onaylamış ve bırakmış. Kendisi normalde bu özelliği kullanmıyor cepten telefonu ve interneti kullanıyordu. Büyük bir ihtimalle bu saatte uyuyan eşinin telefonunu kurcalıyordu. Çünkü son aramalarda bacanak, kaportacı vb. rehberinden kişiler vardı...
Önceki bağlanan komşu eşiyle özel foto ve videoları vardı. :)
Teknolojiyle aram iyidir bende kendi televizyonumuza bağlanıp özel şeyler baktım şuan ben bile acaba şeklinde acayip tedirgin oldum.Haaa tamam anladım baglandiginin farkında değiller...
Yaaa çok tehlikeli bir şey bu aboooo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?