- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
- Konu Sahibi pudrasekeri43
-
bu özelliğe nerden baktınız tlf un neresinde varBenim tl samsung note 3 hiç bilmiyodum bu özellik varmış, tıkladım cihaz bulunamadı yazdı öğrendiğim iyi oldu daha önce hiç tıklamamıştım ne oldugunuda bilmiyodum
Smart view ile screen mirroring aynı şey mi acaba? Ben de şöyle bir şey var:Samsung Cep Telefonunlarında üstte sağda özelliklerin olduğu açılır menüden "Screen Mirroring" yazan özelliği pasif yapmak yeterli sanırım
Evet aynı şey.benım telefonumdada smadt vıew dıye geçiyor bu özellikSmart view ile screen mirroring aynı şey mi acaba? Ben de şöyle bir şey var:
Bu durumu TV üzerinden engellemenin bir yolu mutlaka vardır. TV'nin servisini arayıp sorun isterseniz, anlatın böyle böyle ben nasıl engellerim diye. Sonuçta birilerine tutup da "sen telefonu bizim TV'ye bağladın, her şeyini gördüm bak yapma bi daha" ana temalı muhabbet kurmak zorunda değilsiniz. Uğraşmaya bile gerek yok. Belki bir yerindeki şifresini değiştirmeniz gerekiyordur.Eşinin telefonunu karıştırıyor olması söylemekte çekincem ve pek samimiyetimizin olmadığı biri... Ortam olduğunda ya da yeniden olursa söylemeyi düşünüyorum. Diğerine söyleyemem çünkü çok açık görüntüler vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?