Cep Telefonunun Screen Mirroring Özelliği İle Komşuların Bizim Televizyona Bağlanması

Benim tl samsung note 3 hiç bilmiyodum bu özellik varmış, tıkladım cihaz bulunamadı yazdı öğrendiğim iyi oldu daha önce hiç tıklamamıştım ne oldugunuda bilmiyodum

Ben bu özelliği çok sık kullanıyorum lg tv de yalnız bizde bu şekilde bağlanması için aynı Wifi yi kullanıyor olmamız gerekiyor tv de tel De aynı ağa bağlı olmalı. Konu sahibi komşularınızla aynı modemi mi kullanıyorsunuz?

Benim tl samsung note 3 hiç bilmiyodum bu özellik varmış, tıkladım cihaz bulunamadı yazdı öğrendiğim iyi oldu daha önce hiç tıklamamıştım ne oldugunuda bilmiyodum
bu özelliğe nerden baktınız tlf un neresinde var

17.06.2016 son ader tarihim dogum tarihimde 12.10.1987 cinsiyet tahmini nasil yapicaz dogruluk payi varmidir cin takviminin arkadaslar

İşte bu. Hiç fotoğraf izlemediğim için bilmiyorum ama YouTube'a girince direkt üstteki işaretten bağlanıyorum. Onun harici bağlanma yeri Smart view mi acaba?

Eklentiler

• 20160813_111115.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 197
Kızlar evet skandal! Az önce denedim , smart viewi seçtim. Ama tvden de izin gerekti. O saatten sonra ne var ne yok tvye yansıdı.
Ben sadece YouTube için kullanıyordum. Ama her an her şey olabilirmiş.

bizim tvde de var da ben pek anlamam. eşim yapar, pc den film izleriz. de madem bağlanıyor da nereye bağlandığını bilmeden nasıl devam ediyor ben onu anlamadım.
cehalet işte.. :)

Ben pek bise anlamadım yani telim samsung s3 mini. Bu özellik yok sanırım ama diyelim ki özellik var ve smart tv ye de uyumlu. Uyumlu olan smart tvlerin olduğu her ortama girdiğimde telefona baktığımda ekranda mi göreceğim yada görecekler :)))) abowww cin işkencesi gibi:)))

Bildiğim kadarıyla bu özelliğin kullanılması için aynı wifi ağından hem telefonun hem de tv nin bağlı olması gerekir. Bizim karşı komşu çocuklar için wifi nin şifresini istediğinde arada bizim televizyona bağlandıkları oluyordu :)

Benim anlamadığım olay, bir telefonu TV'ye bağlayabilmek için aynı internet ağını kullanıyor olmak gerekmiyor mu? Biz telefonumuzu kumanda olarak kullanmak istesek bile TV'nin bağlı olduğu wi-fi'a bağlı olmamız gerekiyor. Ancak geçenlerde de bize komşulardan biri böyle bağlanmaya çalıştı, daha önce de yapmış meğer. Biz de direkt engelledik. Zaten siz onay vermezseniz bağlanamıyor. Ama TV sahibi onay verince bağlanıyor demek ki.

Komşularınıza wifi şifrenizi mi verdiniz?

Benim telefonum note 4 baktım bendede varmış bu özellik. Üstelik aktifleştirdiğimde bir sürü şey çıktı bağlanacak. Bizim apartman çok teknolojik sanırım Bizim evde yok da inşallah bende komşularınkine falan bağlanmamışımdır

Bu durumu TV üzerinden engellemenin bir yolu mutlaka vardır. TV'nin servisini arayıp sorun isterseniz, anlatın böyle böyle ben nasıl engellerim diye. Sonuçta birilerine tutup da "sen telefonu bizim TV'ye bağladın, her şeyini gördüm bak yapma bi daha" ana temalı muhabbet kurmak zorunda değilsiniz. Uğraşmaya bile gerek yok. Belki bir yerindeki şifresini değiştirmeniz gerekiyordur.

İyi haber: eğer telefonunuz cihaza bağlıysa ana ekranda kocaman işaret çıkıyor ve bağlı olduğunuz süre boyunca kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…