Cep Telefonunun Screen Mirroring Özelliği İle Komşuların Bizim Televizyona Bağlanması

Peki nasıl engel olabiliriz başkasında görüntülenmeye?
Sanırım telefonu çoluk çocuğun eline vermemek gerekiyor. Kurcalarken bu özelliği açmamaları için.
Birde biz bağlanırken birden fazla cihaz varsa hangi cihaza bağlandığımıza dikkat etmeliyiz. Bağlanırken iki cihaz çıkmadığı için o menünün nasıl olduğu konusunda bilgim yok ama bundan sonra çok özel şeyleri bu şekilde asla kullanamam.

Anladım, çok teşekkürler uyarı için... Ben de dikkat edeyim bundan sonra valla sırf bu forum yeter

Peki nasıl engel olabiliriz başkasında görüntülenmeye?
Şöyle kii wife açık nete girince oluyor benim telde (samsung)
Mobil veride olmuyor...

Youtube da sağ da çıkan işarete basınca şuraya yayınla seçeneği çıkıyor...
Vestel tv onu secince direk tvye aktarıyor yayını telde de devam ediyor bu arada...

Teknolojiyle aram iyidir bende kendi televizyonumuza bağlanıp özel şeyler baktım şuan ben bile acaba şeklinde acayip tedirgin oldum.
Evetttt evet dikkat etmek gerekiyormuş sayende öğrendim

Zaten biraz önce bağlanan kişinin telefonunda telefonu kurcalarken bu özelliğin açık ve bizim tv e bağlı olduğunu bende bizim tv den görebiliyordum. Ancak o kişi belkide smart tv sahibi olmadığı için bu özelliğin ne olduğunu bilmiyordu. Belkide internete bağlandığını falan sanıyordu bilemiyorum... Çünkü açık olan işlemler arasında geçiş yaparken en üstte bu özellik apacık duruyordu.

Yarın söyle de bilsinler barii

Nefs Bende ekran görüntüsü alayım diye kendi telefonumdan bir deneme yaptım ancak ekran görüntüsü alacak kadar beklemeden direk TV e bağlanıyor. sanırım önceden girdiğim için..

Belkide TV ve Cep telefonumun Samsung olmasından dolayıdır...

Yarın söyle de bilsinler barii
Eşinin telefonunu karıştırıyor olması söylemekte çekincem ve pek samimiyetimizin olmadığı biri... Ortam olduğunda ya da yeniden olursa söylemeyi düşünüyorum. Diğerine söyleyemem çünkü çok açık görüntüler vardı.

Youtube'de denememiştim. Şimdi onuda denedim bu özellik açıkken youtube'de herhangi bir video açınca direk TV e aktardı. Bu daha tehlikeli bir durummuş :)

Tv yi niye kapatmadiniz?belki ozaman baglanti kopardi.sizde komsulalarin özel videolarını gormezdiniz. Bu saatte kapıya gidemezsiniz ama tv yi kapatabilirdiniz. Ben rahatsız olurdum çünkü kapatırdım hemen.

Tv yi niye kapatmadiniz?belki ozaman baglanti kopardi.sizde komsulalarin özel videolarını gormezdiniz. Bu saatte kapıya gidemezsiniz ama tv yi kapatabilirdiniz. Ben rahatsız olurdum çünkü kapatırdım hemen.
Bir süre sonra TV nin fişini çekip yeniden açtım zaten

Ben açık saçık şeyler görünce gülmekten kapatamazdım
Okurken bile fofenk fofenk güldüm
Benim telefonumun açık olduğunu düşemiyorum komşunun televizyonunda

Samsung Cep Telefonunlarında üstte sağda özelliklerin olduğu açılır menüden "Screen Mirroring" yazan özelliği pasif yapmak yeterli sanırım
Kapaliymis bende zaten.ama sirf deneme yaptim kimsede o ozellikli tv varmi diye.cihaz bulunamadi dedi.ama yine dr tedbirli olmakta fayda var.tesekkurler uyarin icin

Korkunç. Çünkü ben YouTube 'a girmek için sık sık ikisini birbirine bağlarım.
Kk'ya yazdıklarımın görülmesi bile felaketim olur

Ya gecen aylarda bi konu açmıştı bi uye. Odaya girmiş esinin elinde telefon. Adam telefona bakiyor ama tvye bağlanmış yanlışlıkla. Açık saçık video mu izliyordu, foto mu bakıyordu oyle bişeydi. Tam da telefonu adamın kafasina, kumandayi tvye firlatmalik bi olay

Samsung falan yazınca panik oldum amaaa benim tel.de öyle bi özellik yokmuş çok şükür :)) zaten bu aralar k.k. ya taktı eşim.. 2 gün önce beni de üye yapsana oraya çok komik orjinal konular dönüyo arada okur gülerim diyodu bu özellik olsa hemen ayarı çeker valla :))

Ne telden ne tabletten boyle bir ozellik kullanmadim benim haberim olmadan komsunun tvsine baglanms olabilirmiyiz..bizdr wifi surekli acik nete hep ordan baglaniyoruz

Komşu kaportacıya dikkat etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…