- 9 Temmuz 2016
- 89
- 70
- 88
- 32
- Konu Sahibi pudrasekeri43
-
Sanırım telefonu çoluk çocuğun eline vermemek gerekiyor. Kurcalarken bu özelliği açmamaları için.Peki nasıl engel olabiliriz başkasında görüntülenmeye?
Anladığım kadarıyla o TV ye bağlanmaya çalışmamış. O özelliği tıklamış bizim TV markası modeli gelince de düşünmeden önüne gelen özelliği onaylamış ve bırakmış. Kendisi normalde bu özelliği kullanmıyor cepten telefonu ve interneti kullanıyordu. Büyük bir ihtimalle bu saatte uyuyan eşinin telefonunu kurcalıyordu. Çünkü son aramalarda bacanak, kaportacı vb. rehberinden kişiler vardı...
Önceki bağlanan komşu eşiyle özel foto ve videoları vardı. :)
Sanırım telefonu çoluk çocuğun eline vermemek gerekiyor. Kurcalarken bu özelliği açmamaları için.
Birde biz bağlanırken birden fazla cihaz varsa hangi cihaza bağlandığımıza dikkat etmeliyiz. Bağlanırken iki cihaz çıkmadığı için o menünün nasıl olduğu konusunda bilgim yok ama bundan sonra çok özel şeyleri bu şekilde asla kullanamam.
Şöyle kii wife açık nete girince oluyor benim telde (samsung)Peki nasıl engel olabiliriz başkasında görüntülenmeye?
Evetttt evet dikkat etmek gerekiyormuş sayende öğrendimTeknolojiyle aram iyidir bende kendi televizyonumuza bağlanıp özel şeyler baktım şuan ben bile acaba şeklinde acayip tedirgin oldum.
Zaten biraz önce bağlanan kişinin telefonunda telefonu kurcalarken bu özelliğin açık ve bizim tv e bağlı olduğunu bende bizim tv den görebiliyordum. Ancak o kişi belkide smart tv sahibi olmadığı için bu özelliğin ne olduğunu bilmiyordu. Belkide internete bağlandığını falan sanıyordu bilemiyorum... Çünkü açık olan işlemler arasında geçiş yaparken en üstte bu özellik apacık duruyordu.Şöyle kii wife açık nete girince oluyor benim telde (samsung)
Mobil veride olmuyor...
Eki Görüntüle 1869899
Youtube da sağ da çıkan işarete basınca şuraya yayınla seçeneği çıkıyor...
Vestel tv onu secince direk tvye aktarıyor yayını telde de devam ediyor bu arada...
Evetttt evet dikkat etmek gerekiyormuş sayende öğrendim
Yarın söyle de bilsinler bariiZaten biraz önce bağlanan kişinin telefonunda telefonu kurcalarken bu özelliğin açık ve bizim tv e bağlı olduğunu bende bizim tv den görebiliyordum. Ancak o kişi belkide smart tv sahibi olmadığı için bu özelliğin ne olduğunu bilmiyordu. Belkide internete bağlandığını falan sanıyordu bilemiyorum... Çünkü açık olan işlemler arasında geçiş yaparken en üstte bu özellik apacık duruyordu.
Eşinin telefonunu karıştırıyor olması söylemekte çekincem ve pek samimiyetimizin olmadığı biri... Ortam olduğunda ya da yeniden olursa söylemeyi düşünüyorum. Diğerine söyleyemem çünkü çok açık görüntüler vardı.Yarın söyle de bilsinler barii
Şöyle kii wife açık nete girince oluyor benim telde (samsung)
Mobil veride olmuyor...
Youtube da sağ da çıkan işarete basınca şuraya yayınla seçeneği çıkıyor...
Vestel tv onu secince direk tvye aktarıyor yayını telde de devam ediyor bu arada...
Evetttt evet dikkat etmek gerekiyormuş sayende öğrendim
Bu ozelligi nerden kapatabilirizYoutube'de denememiştim. Şimdi onuda denedim bu özellik açıkken youtube'de herhangi bir video açınca direk TV e aktardı. Bu daha tehlikeli bir durummuş :)
Samsung Cep Telefonunlarında üstte sağda özelliklerin olduğu açılır menüden "Screen Mirroring" yazan özelliği pasif yapmak yeterli sanırımBu ozelligi nerden kapatabiliriz
Bir süre sonra TV nin fişini çekip yeniden açtım zatenTv yi niye kapatmadiniz?belki ozaman baglanti kopardi.sizde komsulalarin özel videolarını gormezdiniz. Bu saatte kapıya gidemezsiniz ama tv yi kapatabilirdiniz. Ben rahatsız olurdum çünkü kapatırdım hemen.
Kapaliymis bende zaten.ama sirf deneme yaptim kimsede o ozellikli tv varmi diye.cihaz bulunamadi dedi.ama yine dr tedbirli olmakta fayda var.tesekkurler uyarin icinSamsung Cep Telefonunlarında üstte sağda özelliklerin olduğu açılır menüden "Screen Mirroring" yazan özelliği pasif yapmak yeterli sanırım
Korkunç. Çünkü ben YouTube 'a girmek için sık sık ikisini birbirine bağlarım.
Kk'ya yazdıklarımın görülmesi bile felaketim olur
Komşu kaportacıya dikkat etsin..Anladığım kadarıyla o TV ye bağlanmaya çalışmamış. O özelliği tıklamış bizim TV markası modeli gelince de düşünmeden önüne gelen özelliği onaylamış ve bırakmış. Kendisi normalde bu özelliği kullanmıyor cepten telefonu ve interneti kullanıyordu. Büyük bir ihtimalle bu saatte uyuyan eşinin telefonunu kurcalıyordu. Çünkü son aramalarda bacanak, kaportacı vb. rehberinden kişiler vardı...
Önceki bağlanan komşu eşiyle özel foto ve videoları vardı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?