Olmasın ya valla soğuttu kendindenSil dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır
Öyle yapıcamSil bir daha da iletişime geçme.
sil ve " the next " lutfen :)Merhabaa benim 2 yıllık bi ilişkim vardı Kasım sonu ayrıldım şubat ayında da 2 kez iletişime geçtik fakat ilerletmek konuşmayı bu kişi sürekli ayrıldığımızda bana dönerdi pişman olup . Depresif bi ruh halinde gibi konuştu bana karşı hayatında biri olabilir diye düşünüyorum .Sizce beni cepte mi tutuyor ve numarasını silmeli miyim
SilinMerhabaa benim 2 yıllık bi ilişkim vardı Kasım sonu ayrıldım şubat ayında da 2 kez iletişime geçtik fakat ilerletmek konuşmayı bu kişi sürekli ayrıldığımızda bana dönerdi pişman olup . Depresif bi ruh halinde gibi konuştu bana karşı hayatında biri olabilir diye düşünüyorum .Sizce beni cepte mi tutuyor ve numarasını silmeli miyim
Cepte göreni o cebe sokarım net.Merhabaa benim 2 yıllık bi ilişkim vardı Kasım sonu ayrıldım şubat ayında da 2 kez iletişime geçtik fakat ilerletmek konuşmayı bu kişi sürekli ayrıldığımızda bana dönerdi pişman olup . Depresif bi ruh halinde gibi konuştu bana karşı hayatında biri olabilir diye düşünüyorum .Sizce beni cepte mi tutuyor ve numarasını silmeli miyim
Sildim teşekkür ederimm yoluma bakıyorum:)Bırak boşver sümüklüyü, çok iyi olsaydı ayrılmazdınız zaten. Daha 19 yaşındasın hayatını yaşa
Ayrıldıktan sonra 2 kez iletişime geçen de oydu ve hala sıcak yazıyordu eskisi gibi fakat ben kendi değerimi fark ettim bu süreçte daha iyi bir ilişkiyi hak ediyorum‘Ayrıldığımızda sürekli dönerdi pişman olup’ demişsiniz. Bana siz biraz cepte gördünüz de öyle olmadığını farkedince bozuldunuz gibi geldi.
Bence o da bitirmeyi kabullenmiştir artık. Hep ben dönerdim bu sefer hayırlısı olsun önümüze bakalım demiş olabilir.
Numara gelince ,
Silin ve sizde önünüze bakın, ayrılalı kaç ay olmuş
Ayrılmışsınız bitmiş zaten uzatmaya gerek yok hiçbir türlüMerhabaa benim 2 yıllık bi ilişkim vardı Kasım sonu ayrıldım şubat ayında da 2 kez iletişime geçtik fakat ilerletmek konuşmayı bu kişi sürekli ayrıldığımızda bana dönerdi pişman olup . Depresif bi ruh halinde gibi konuştu bana karşı hayatında biri olabilir diye düşünüyorum .Sizce beni cepte mi tutuyor ve numarasını silmeli miyim
Kesinlikleee sildim gittiCepte göreni o cebe sokarım net.
Sil gitsin.
Numarasını sildim dün benim için komple bitti zatenCepte görmek değilde erkekler ayrıldıktan bir kaç ay sonra yoklamayı seviyor. Hazır ayrısınız uğraşma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?