Cepte gören erkek

meloliii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
33
22
8
22
Merhabaa benim 2 yıllık bi ilişkim vardı Kasım sonu ayrıldım şubat ayında da 2 kez iletişime geçtik fakat ilerletmek konuşmayı bu kişi sürekli ayrıldığımızda bana dönerdi pişman olup . Depresif bi ruh halinde gibi konuştu bana karşı hayatında biri olabilir diye düşünüyorum .Sizce beni cepte mi tutuyor ve numarasını silmeli miyim

Sil dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır

sil ve " the next " lutfen :)

Bitmiş, bitmesi gereken bir ilişkiyi sündürmenin hiçbir faydası yok tam tersi zararı var, yürümemiştir birbirinize uygun değilsinizdir vs…Bence bir daha iletişime geçmeyin herkes anlaşabileceği kişilerle yoluna baksın.

Silin

Cepte göreni o cebe sokarım net.

Sil gitsin.

‘Ayrıldığımızda sürekli dönerdi pişman olup’ demişsiniz. Bana siz biraz cepte gördünüz de öyle olmadığını farkedince bozuldunuz gibi geldi.
Bence o da bitirmeyi kabullenmiştir artık. Hep ben dönerdim bu sefer hayırlısı olsun önümüze bakalım demiş olabilir.
Numara gelince ,
Silin ve sizde önünüze bakın, ayrılalı kaç ay olmuş

Ayrıldıktan sonra 2 kez iletişime geçen de oydu ve hala sıcak yazıyordu eskisi gibi fakat ben kendi değerimi fark ettim bu süreçte daha iyi bir ilişkiyi hak ediyorum

Ayrılmışsınız bitmiş zaten uzatmaya gerek yok hiçbir türlü

Cepte görmek değilde erkekler ayrıldıktan bir kaç ay sonra yoklamayı seviyor. Hazır ayrısınız uğraşma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…