Ceren ve Çağlayanın Diyet Günlüğü

gunaydınn
bugunku menum:

kahvaltıdan once :sirkeli su

kahvaltı :kocaman bır tabak bol limonlu akdenız yeşillikleri,1 dılım ekmek,2 adet zeytın,kucuk parca peynır

ara :yeşilçay,bogurtlencayı

öğlen:tavuk ızgara,salata

ara: yeşilçay,böğürtlen çayı,5 adet leblebi

akşam:semizotu yemeği,yoğurt

3 litre su ayrıca 170 adet mekık ve 1 saat aerobık

caglayanım olmadıgı ıcın konulara ara verıyorum caglayan geldıgınde paylasımlarımıza devam edecegız

Menülerin süper tatlım...
caglayanım olmadıgı ıcın konulara ara verıyorum caglayan geldıgınde paylasımlarımıza devam edecegız

Pazartesi günü başlacak canım olurmu çok iş birikmiş bir günde bugün arasıra anca gelebilirim buraya bille

2günlük menülerimi yazıyorum..
Salı
Kahvaltı
1.5dl tam buğday,peynir,4zeytin.salatalık

Öğle
Meyve salatası.

Akşam
Yaztürlüsü,salata,yoğurt

Ara
5badem,3fındık,1kaju
Su:3.lt - 1 bardak yeşilçay
Spor : 60 mekik.

Çarşamba

Kahvaltı
3.5dl tam buğday ekmeği ,şekersiz marmalet,peynir
(çok acıkmıştım ve yorulmuştum fazla oldu ama yedim :))

Öğle
3badem
(akşam olmaya yakındı bilerek birşeyler yemedim

Akşam
Köfte ızgara(ekmeksiz),salata

Su:3lt
200mekik,22 dk tempolu yürüyüş
5dk twister,20 dk bacak egzersizleri

Günaydın canım,
menumu yazıyorum :

Kahvaltıdan önce :sirkeli su

Kahvaltı :limonlu yeşillik tabağı (maydonoz,tere,derotu,marul,roka),3 adet zeytın,kucuk parca peynır,1 dılım ekmek

Ara :Yeşilçay,Böğürtlen çayı

Öğle :Tavuklu Sezar Salata,Ayran

Ara:Yeşilçay,Leblebi

Akşam:Taze Fasulye,Yoğurt,1 adet salatalık

4 lıtre su (dun 3,5 lıtre ıcebıldım bugun 4 yaparım herhalde)
1 saat yuruyus 100 adet mekık 1 saat aerobık

:lepi::lepi:supersınopuyorumnanaktan

Günaydın canım bugunku menum:

kahavaltıdan once:sirkeli su

kahvaltı:akdeniiz yeşillikleri(limonlu),zeytın,peynır,domates,salata lık,1 dılım ekmek

ara:yesılcay

öğle:ızgara balık,salata,maden suyu

ara:yeşilçay,kiraz,kayısı,erik

akşam:börülce salatası,ayran

su:3 lıtre bugun 150 adet mekık

:lepi::lepi: süper bir menü tatlım,hazırlıklar nasıl gidiyor heyecan varmı akşama yolculuk var çünkü

Günaydın tatlım dünkü menümü yazıyorum hemen

Kahvaltı öncesi
1 kayısı

Kahvaltı
1.5dl tam buğday ekmeğine peynirli tost,salatalık,yeşil çay

Öğle
Tonbalıklı salata,ayran

Akşam
Sebzeli omlet,peynir,salatalık,yoğurt

Su:3.5lt - 2 bardak yeşilçay
Spor:10dk twister,210 mekik,20dk bacak egzersizleri
65dk tempolu yürüyüş

supper suppper:lepi:

ilk uçakla seyahatin dimi canım çok heyecan yapma bak bu kadar akşama daha çok varsositososito

evet canım olsemde bınmem ucaga derdım ama ıs olunca zorunlu bınıyosun turkıye ıcı bır yer olsa hayatta bınmezdım ama artık bıner bınmez mp3 calarımı takarım kulagıma gozumude kapatırım mumkunse ınınceye kadar acmam gozlerımıı:Saruboceq:

ohaoldumsmile ama çok güzel görünüyormuş yukarıdan aşağısı eşim anlatırdı hep heryer senden ufacık azçok haritayı biliyorsan yerlerinide seçebiliyorsun diye anlatıyordu

ohaoldumsmile ama çok güzel görünüyormuş yukarıdan aşağısı eşim anlatırdı hep heryer senden ufacık azçok haritayı biliyorsan yerlerinide seçebiliyorsun diye anlatıyordu

belkı ucaga bınınce hosuma gıder bakabılırım gercı gece ne kadar gozukebılır kı asagısı eşimde nişanlıyken izmire ucakla gelırdı 45 dakıkada bana suprız yapardı ne guzel olurdu laelaelaelaelae

sositososito hadi bakalım canım gelince artık bize duygularını anlatırsın bende çok heyecan yaptım bak şimdi sanki ben gidicem akannehir

insallah sende esınle beraber gıdersın tatlım ıkı hafta sonrada bodruma gıdıyorum ıyı gezıcem ben valla tam kırkayak oldum

bu arada 2 litre suyumda bıttıopuyorumnanaktan

İnş.tatlım ay kaldı zaten yaz tatillerimizide.Seninde birşey kalmamış artık istediğin kiloyada ulaştın zaten artık.

2lt su çok erken değil mi canım bir anda içme hepsini karnın şişecek :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…