Ceren ve Çağlayanın Diyet Günlüğü

şok diyetler ıyı tatlım salıda meyvelerı konusuruz ben guzel bı plan yapar paylasırım haftalık konuları hazırlarım dıger haftada sen hazırlarsın ok tatlımm hadı ben kactım canım servıs benı beklıyomus optum tatlım

tamam canım olur görüşürz.. kendine iyi bak opuyorumnanaktan

Ss123 saol canım...

Günaydınlar bugün burası biraz kapalı yağmur yağacak sanki

Dünkü listemi yazıyorum hemen
Kahvaltı Öncesi
5 çilek

Kahvaltı
1.5dl tam buğday ekmeği
domates,salatalıki,kk peynir,4 zeytib

Öğle
Ton balıklı,peynirli salata,ayran

Ara
3 gün kurusu

Akşam
Meyve tabağı (çilek,kiraz,vb)
domates ve peynirde ekledim acıkmıyım diye

Su:3.5 lt - 3 kupa yeşil çay
Spor : 10 dk twister ,75 mekik,105 dk tempolu yürüyüş

menu harıka tatlım benım:lepi:

bugunku menumu eklıyorum hemen

sabah: derotlu maydonozlu omlet,yeşilçay

ara:yeşilçay

öğle :meyve tabağı (elma,çilek,kayısı,kiraz)

akşam:arkadaşlarla piknıkteydık ve aksam yemegını orda yedık ızgara balık ve ızgara tavuk akdenız yesıllıklerısırnaşık şey

esımle 1 saat dagda cıcek kokuları arasında kosu yaptık ayrıca 1 saat kadar arkadaslarla futbol macı yaptık (bu da bı nevı spor yanı bayaa bı hareket ettım ) 2.5 lıtre kadarda suu

haftalık tartışma planını yazıyorum çağlayancım begenmedıgın olursa degıstırebılırsın tatlım;
31.05.2010 PAZARTESİ - Şok Diyetler
01.06.2010 SALI - Meyvelerin Sağlıklı Beslenmede Yararları ve Zararları
02.06.2010 ÇARŞAMBA - Çikolatanın Sağlıklı Beslenme Üzerindeki Etkileri
03.06.2010 PERŞEMBE- Sağlıklı Beslenmede Suyun Önemi
04.06.2010 CUMA - Diyetlerde Sporun Vucuda Sağladığı Yararlar

:lepi::lepi: YARIN GORUSURUZZZZ

Cumartesi
Kahvaltı Öncesi
1 adet kayısı

Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,salatalık,4zeytin

Öğle
Pidesiz adana,salata,ayran

Ara
3 badem,2kk kayısı

Akşam
Mantarlı tavuk sote,yoğurt,salata

Su:1.5lt 1 bardak yeşil çay
Spor yapamadım akşam misafilerim vardı yemeğe

Pazar
Kahvaltı Öncesi
1 tane kivi

Kahvaltı
3dl kızarmış tambuğday ekmeği,domates,salatalık.peynir ve zeytin

Öğle
10 badem,5 fındık,3kuru kayısı

Akşam
Balık ızgara,salata

Su:2.5lt - 1 bardak yeşil çay
Spor:10dk twister,150 mekik,105 dakika tempolu yürüyüş,10 dk bacak egzersizleri

Menün çok güzel tatlım :lepi:,ekstradan yeni sporlarda eklenmiş süper olmuş,hfta sonu pikniklerini bende çok seviyorum,helede sevdiklerinle olursa tadıda bir başka oluyor..

Konular güzel tatlım sorun yok ama şöyle bir sorun var ben bugün giremebilirim.Malum ay sonu geldi ve benim kapatmam gerekiyor menülerimi yazıp erkenden kaçıyorum birşey olmazsa gelmeye çalışacam söz tatlım Şeniz

günaydınnnnnnnnnnnnnn
bugun :
kahvaltıdan once 4 adet çilek

kahvaltı :4 adet çeri domates,biber,maydonoz,dereotu,peynır,1 dilim ekmek

ara : yeşilçay

öğlen : taze fasulye,salata,ayran

ara: yeşilçay,2 kayısı

akşam :ızgara köfte,maden suyu,salata

170 adet mekık 1 saat yuruyus 1 saat aerobık 3 lıtre su

onemlı degıl tatlım sen ıslerıne bak ok canımm

spor cesıtlılıgın cok hosuma gıdıyor tatlım :hooray:

insan vucudu gunluk olarak 800 cal uzerınde gıda alması gerkıyormus.oyle dıyetler varki 800 cal altındakı dıyetler.işte biz bu diyetleri şok diyetler olarak adlandırıyoruz.yaptığım araştırmalara gore konuyu özet şeklinde sizlere aktaracagım.2 gunluk 3 gunluk 5 gunluk sok dıyetlerın ardından ıstenıldıgı kıloya ulasıldıgı tespıt edılmıstır.fakat bu dıyetler ınsan vucuduna geregınden az kalorı soktugu ıcın vucut bır sure sonra bu tempoya alısıyor ve dıyetı bıraktıktan sonra yanı normal beslenme donemıne gecıldıkten sonra daha fazla kalorılı yemekler alındıgı ıcın bunye ıflas edıyor ve kılo almaya baslıyor.boylece kısa bır sure sonra verılen kıloya gerı donum soz konusu oluyor.hatta daha kotusu dahada fazla kılo alabılıyorsunuz.
bu yuzden yavas ve saglıklı kılo verımı her acıdan bıze fayda saglamaktadır.ayrıca spor ve su ılede saglıklı kılo vermemıze destek olmaktayız.bır kac bılgı vermek ıstedım bır cogunuzun bıldıgı bılgıler ama arada bır hatırlamamızda fayda oldugunu dusunuyorum:lepi:

Verdiğin bilgiler çok güzel canım saollasın...hmmm bu arada resimdeki kızın hiçte kilosu yok,nerene daha kilo veriyorsun sen bakıyım kötükedihüso

Verdiğin bilgiler çok güzel canım saollasın...hmmm bu arada resimdeki kızın hiçte kilosu yok,nerene daha kilo veriyorsun sen bakıyım kötükedihüso

canım ya artık saglıklı beslenmeye basladım hayatım artık bu kıloyu koruyayım dıyorum tatlım ama ınsallah yapabılırım sengözlerimebaksanab

canım ya artık saglıklı beslenmeye basladım hayatım artık bu kıloyu koruyayım dıyorum tatlım ama ınsallah yapabılırım sengözlerimebaksanab

Resimde ben herhangi bir fazlalık göremedim canım ama bundan sonra koruma planı uygula ozaman kendine ,çok fazla sıkmadan kendini,her hafta gene sporunuda yaparsan bence artık almazsın çok düzenli ve güzel verdin çünkü

saol hayatım sporun faydası cok buyuk bılıomusun tatlım bıraz daha vereyım fotolarımı koyarım sırayla tatlım ama baya farkedılır bı derecede verdım kılo gorenler ınanmıyokaydirigubbakcemile3

saol hayatım sporun faydası cok buyuk bılıomusun tatlım bıraz daha vereyım fotolarımı koyarım sırayla tatlım ama baya farkedılır bı derecede verdım kılo gorenler ınanmıyokaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi: sporun faydasını en çok görenlerdeni biride benim heralde canım.Acayip değişmeye başladım artık.Sporu yapamazsam günüm huzursuz geçiyor,değişik değişik ama aksatmadan yapıyorum iyi oluyor artık.
Bende 80'li 70'li ve 60'li 50'li kilolar diye kocayacağım canım :))) akannehirkafamçokkarıştı

inşallah canım benım sende cok erıyeceksın yaa caglayanım 50 de cok az degılmı tatlım 0 beden mı olmayı dusunuyosun kafamçokkarıştı

inşallah canım benım sende cok erıyeceksın yaa caglayanım 50 de cok az degılmı tatlım 0 beden mı olmayı dusunuyosun kafamçokkarıştı

50'li rakamlar lafın gelişi canım 55 olsam yetecek tam ideal kilom o çıkıyor.Ama mart ayından beri kendimi acayip derecede sağlıklı hissediyorum ve daha huzurluyum sanki.Kilo vermek iyi geldi bana bir de bir müjdeli haber gelse :CüvCüv::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…