- 30 Ocak 2017
- 15.956
- 204.574
- 598
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
500 aldım
Kalan 6.000
Kalan 6.000
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1000 aldım kalan 5.000500 aldım
Kalan 6.000
Canım elhamdülillah bu sabah solunum cihazından çıkarıldı ve bir kaç dakika konuşma şansımız oldu Rabbim e sonsuz şükürler olsun ki doktor iyiye gidiyor dedi
Canım cokkk sevındım cok şükür yaaaCanım elhamdülillah bu sabah solunum cihazından çıkarıldı ve bir kaç dakika konuşma şansımız oldu Rabbim e sonsuz şükürler olsun ki doktor iyiye gidiyor dedi
Allah razı olsun canım yaaaa okuyan herkese soran tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınızCanım cokkk sevındım cok şükür yaaa![]()
2000 aldım kalan yok2.000 okundu
Kalan 2.000
Çok şükürCanım elhamdülillah bu sabah solunum cihazından çıkarıldı ve bir kaç dakika konuşma şansımız oldu Rabbim e sonsuz şükürler olsun ki doktor iyiye gidiyor dedi
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallahAllah hepinizden razı olsun okudugumuz dualarımızı süreleri esmalari kabul etsin tüm şifa bekleyen kullarına şifalar nasip etsin
Çok teşekkür ederim elhamdülillah çıktı servise durumu çok daha iyiÇok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah![]()