- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
amin hepimizi ama ben şaka yapmıyorum
ayyyy bak utandım şimdi
ağlatan dans dizi vardı ne oldu acep izlemedim ben pek etkilemedi ilk bölümü müzik için izlemiştim...bitti mi acaba:44:
hahahahah utanacak ne var bunda kısmet bu nerden çıkacağı belli mi olur..
yok canım sezon yaptı eylülde devam yani...
hımmm ben pek beğenmedim...mehmet aslantuğ oynayaydı iyiydi..zaten çerkes...kızdada oyunculuk sıfır.....
aaaa evet tatlım bak hatırladım şimdiiiiii....İyisin dimi sıkıntı yok inşallah
tam yerine geldin bitanem kardeşim folklor hocalığıda yapıyor boşvakitlerinde. oda 30 yaşında artık everelim diyoruz şöyle helal süt emmiş eli yüzü düzgün bir çerkez kızı ile :44::44:
canım biraz üzgünüm tabii ki boşanmak süreci üzücü biraz sen atlatabildin mi? kurtulmuştun en son temyiz sonucun da gelmişti
ayy çok güzel ya ben daha gencim ama bilemedim şimdi yerimi bilanaya mı bıraksam
[video=youtube;_1-Eacu5PPA]https://www.youtube.com/watch?v=_1-Eacu5PPA[/video]
bunlar da bizim oyunlar kızlar
yaaaa hayırlısı valla :) Nereye gelin geliyorum şimdi ben
Evet dizi yavaş dediğin gibi kızda da erkekte de çok bayağı durmuş aslında başrolde Janberk olsaydı iyiydi diziyi o götürüyor..Ama olsun yine müziklerimizin kültürümüzün yansıtıldığı bir dizi o bile güzel bir his..Umarım Reyting canavarına kurban gitmez
ağlatan dans dizi vardı ne oldu acep izlemedim ben pek etkilemedi ilk bölümü müzik için izlemiştim...bitti mi acaba:44:
istanbul Bayrampaşa Uygunmudur :)
ya ben ilk bölümden sonrasını izlemedim ilk bölüm çok sıkıcıydı ve biraz da kızdım sanki türkleri kötülüyor gibi olmuş bazı laflar bazılarında da çok tutucuymuşuz gibi türklerden çerkeslere yönelik laflar vardı ama toplu indirip izleyebilirim belki sonra güzelse :44:
damat izmire gelsin gelir mi
valla aranız da anlaşın ben bilmem
damadı bilememde görümce koşa koşa gelir :)
adigemm canım bak ne öğrendim şimdi az önce gördüm
bir site var çerkeslere özel facebook gibi düzenlenmiş aynı sadece çerkesler var istersen oraya üye olabilir kardeşin ben de boşandıktan sonra düşünebilirim belki ne dersin olur mu? :26:
valla bana uyar bilana ne der bilemem ilk gelen kapar dermişimmmm
canım biraz üzgünüm tabii ki boşanmak süreci üzücü biraz sen atlatabildin mi? kurtulmuştun en son temyiz sonucun da gelmişti
ayy çok güzel ya ben daha gencim ama bilemedim şimdi yerimi bilanaya mı bıraksam
[video=youtube;_1-Eacu5PPA]https://www.youtube.com/watch?v=_1-Eacu5PPA[/video]
bunlar da bizim oyunlar kızlar
edit: kızlar lezginkada erkek kartalı kadın ise kuğuyu temsil eder.. erkek göl üzerinde narince yüzen kuğuyu kapmak için böyle etrafında dans eder hikayesi bile çok hoş değil mivalla ben de böyle dans eden bir çerkes erkeği bulurum umarım bizim kültürümüze bağlı
Eskişehire alsakistanbul Bayrampaşa Uygunmudur :)
ya ben ilk bölümden sonrasını izlemedim ilk bölüm çok sıkıcıydı ve biraz da kızdım sanki türkleri kötülüyor gibi olmuş bazı laflar bazılarında da çok tutucuymuşuz gibi türklerden çerkeslere yönelik laflar vardı ama toplu indirip izleyebilirim belki sonra güzelse :44:
damat izmire gelsin gelir mi
herşey için hayırlısı olsun tatlım zaman o kadar iyi geliyor ki bilen biri olarak söylüyorum...Benim tamamen bitti şükür...Kuşlar kadar özgür ve mutluyumİnan hiçbirşey için üzülmeye değmez..
Biz eskidik artık meydan gençlere kalsın diyorum ben
Eskişehire alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?