Çerkes-Türk evliliği yapanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ağlatan dans dizi vardı ne oldu acep izlemedim ben pek etkilemedi ilk bölümü müzik için izlemiştim...bitti mi acaba:44:

hımmm ben pek beğenmedim...mehmet aslantuğ oynayaydı iyiydi..zaten çerkes...kızdada oyunculuk sıfır.....

Evet dizi yavaş dediğin gibi kızda da erkekte de çok bayağı durmuş aslında başrolde Janberk olsaydı iyiydi diziyi o götürüyor..Ama olsun yine müziklerimizin kültürümüzün yansıtıldığı bir dizi o bile güzel bir his..Umarım Reyting canavarına kurban gitmez

aaaa evet tatlım bak hatırladım şimdiiiiii....İyisin dimi sıkıntı yok inşallah

canım biraz üzgünüm tabii ki boşanmak süreci üzücü biraz sen atlatabildin mi? kurtulmuştun en son temyiz sonucun da gelmişti

tam yerine geldin bitanem kardeşim folklor hocalığıda yapıyor boşvakitlerinde. oda 30 yaşında artık everelim diyoruz şöyle helal süt emmiş eli yüzü düzgün bir çerkez kızı ile :44::44:

ayy çok güzel ya ben daha gencim ama bilemedim şimdi yerimi bilanaya mı bıraksam

[video=youtube;_1-Eacu5PPA]https://www.youtube.com/watch?v=_1-Eacu5PPA[/video]

bunlar da bizim oyunlar kızlar

edit: kızlar lezginkada erkek kartalı kadın ise kuğuyu temsil eder.. erkek göl üzerinde narince yüzen kuğuyu kapmak için böyle etrafında dans eder hikayesi bile çok hoş değil mi valla ben de böyle dans eden bir çerkes erkeği bulurum umarım bizim kültürümüze bağlı

Son düzenleme:

valla aranız da anlaşın ben bilmem

bizde ablamla heyecanlamıştık ama beklediğimiz gibi olmadı tutmaz bence.....bakalım...

ağlatan dans dizi vardı ne oldu acep izlemedim ben pek etkilemedi ilk bölümü müzik için izlemiştim...bitti mi acaba:44:

ya ben ilk bölümden sonrasını izlemedim ilk bölüm çok sıkıcıydı ve biraz da kızdım sanki türkleri kötülüyor gibi olmuş bazı laflar bazılarında da çok tutucuymuşuz gibi türklerden çerkeslere yönelik laflar vardı ama toplu indirip izleyebilirim belki sonra güzelse :44:

istanbul Bayrampaşa Uygunmudur :)

damat izmire gelsin gelir mi

damadı bilememde görümce koşa koşa gelir :)

valla aranız da anlaşın ben bilmem

adigemm canım bak ne öğrendim şimdi az önce gördüm

bir site var çerkeslere özel facebook gibi düzenlenmiş aynı sadece çerkesler var istersen oraya üye olabilir kardeşin ben de boşandıktan sonra düşünebilirim belki ne dersin olur mu? :26:

valla bana uyar bilana ne der bilemem ilk gelen kapar dermişimmmm

herşey için hayırlısı olsun tatlım zaman o kadar iyi geliyor ki bilen biri olarak söylüyorum...Benim tamamen bitti şükür...Kuşlar kadar özgür ve mutluyum İnan hiçbirşey için üzülmeye değmez..
Biz eskidik artık meydan gençlere kalsın diyorum ben

istanbul Bayrampaşa Uygunmudur :)
Eskişehire alsak

bende oyunculukları beğenmedim

biz seni buraya alalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…