Çerkes-Türk evliliği yapanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hahaaa adet varmıydı sizde ya kaynanam bizde adet yok deyip bişey yapmamıştıda

benim ki tamamen kişisel çokkk rahatt çoookkk geniş bir kocam var..

Cok guldurdun beni Benim babam adet ustune adet cikarmisti basimiza
Cifte standart var desene, kiz alirken adet yok, kiz verirken adet cok

Cok guldurdun beni Benim babam adet ustune adet cikarmisti basimiza
Cifte standart var desene, kiz alirken adet yok, kiz verirken adet cok

daha dün aynı muhabbeti yaptık beni alırken adetleri yoktu bende 1 yıl sonra görümcem evlendi hiç bilmediğim adetleri çıktı...
hayret etmiştim. hoş zaten görümcem evlenirken benim çeyizin yarısını (ç)almıştı
.
.

size katılıyorum eskiye bağlı olanların katı kuralları var ..... bizzat teyzem örneği...şimdi gelin kaç torun sahibi hala aynı düzen... 10 yıllık gelinleri daha yeni bu yaz konuşmaya başlamış kayınbabasının evinde.....yani düşünüyorum bi çerkes olarak ben o şekil yaşayamam onun için öyle çerkes evliliğindense türk iyidir

canım erkekleri kıskanç gibi sanki sence..

çerkezlerdede disiplin var diye duymuştum ama

canım erkekleri kıskanç gibi sanki sence..

Kiskanc evet ama her b.ku da kendileri yaparlar.
Capkin oluyorlar. Dedigim gibi istisnalar haric tabi ki ama ben esine sadik kalmis hic bir kastamonu erkegi gormedim, ya benim cevremdekiler bozuk ya da bu iste baska bisey var

Senin canin baya yanmis anlasilan bizden yana Esim de pek hayirla bahsetmez ailemden. Babamin bazi yaptiklarina ben de cok kizmistim, esim hakli. Ama babam pisman oldu simdi, yavas yavas hissediyoruz
Benim nisanimda koyun istedi babam esimden esim boyle bakakaldi Koyun kesip pisircekmis millete dagitcakmis sonra babam. Altindir bileziktir tum akrabalarim karisti zaten, her kafadan bi ses cikti. Bizde ulu orta konusuluyor kac bilezik istendigi falan. Simdi erkek kardesimi nisanladik, babamin dunuru konusturmamis kimseyi, babama demis biz senle sonra aramizda hallederiz demis.
Beni elaleme rezil etmisti babam su bilezikler yuzunden ahh ahhh

Aynen iste canim

just biliyorsun ben çerkesim eşim Kastamonu lu bizdede kültür çatışması çok fazla dünyaya birdaha çerkes olarak gelsem asla ve asla çerkez olmayan biri ile evlenmem net....

Anliyorsun beni ben de bundan sonrasinda cerkes biriyle mi olsa diye dusunmekteyim

Konuya sert cikis yapanlar olmus ama gormezden geliyorum defalarca acikladim neyi kastettigimi ben.

Adigem sizin evde nasil problem cikiyor kulturlu ilgili :26:

en önemlisi saygı konusunda yada davete icabet..
biz mesela herkes sofraya oturmadan yemeğe başlamayız ama eşim öyle değil o kadar ayrı gayrı yemeğe alışmışlar ki oturur herkesten önce başlar..

en önemlisi saygı konusunda yada davete icabet..
biz mesela herkes sofraya oturmadan yemeğe başlamayız ama eşim öyle değil o kadar ayrı gayrı yemeğe alışmışlar ki oturur herkesten önce başlar..

Buyuklerin gozune batiyor aglatan danstaki damat da ayni oyle onceden basliyordu izledin mi bilmem cerkes dizisi o da

Edit: ben de diyorum acaba bundan sonra bizden biriyle olsam daha mi iyi olur?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…