- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
hahaaa adet varmıydı sizde ya kaynanam bizde adet yok deyip bişey yapmamıştıda
benim ki tamamen kişisel çokkk rahatt çoookkk geniş bir kocam var..
Cok guldurdun beniBenim babam adet ustune adet cikarmisti basimiza
Cifte standart var desene, kiz alirken adet yok, kiz verirken adet cok
Eski nesil cok fena amaHala koydeki adetler surdurulur bizde. Annem babam amcalarim tum akrabalar eskiye cok baglidir. Evlenirken esimin ailesi ve benim ailem cok zorlandi, uyum saglayamadilar Aslinda benim dusuncem Kastamonulu biriyle evleniyosan yandin Benim esim ne ecel terleri dokmustu tabi istisnalar vardir.
Eski nesil cok fena amaHala koydeki adetler surdurulur bizde. Annem babam amcalarim tum akrabalar eskiye cok baglidir. Evlenirken esimin ailesi ve benim ailem cok zorlandi, uyum saglayamadilar Aslinda benim dusuncem Kastamonulu biriyle evleniyosan yandin Benim esim ne ecel terleri dokmustu tabi istisnalar vardir.
size katılıyorum eskiye bağlı olanların katı kuralları var ..... bizzat teyzem örneği...şimdi gelin kaç torun sahibi hala aynı düzen... 10 yıllık gelinleri daha yeni bu yaz konuşmaya başlamış kayınbabasının evinde.....yani düşünüyorum bi çerkes olarak ben o şekil yaşayamam onun için öyle çerkes evliliğindense türk iyidir
canım erkekleri kıskanç gibi sanki sence..
çerkezlerdede disiplin var diye duymuştum ama
daha dün aynı muhabbeti yaptık beni alırken adetleri yoktu bende 1 yıl sonra görümcem evlendi hiç bilmediğim adetleri çıktı...
hayret etmiştim. hoş zaten görümcem evlenirken benim çeyizin yarısını (ç)almıştı..
bazı erkekler kendilerinden karakter olarak güçlü gördükleri kadınları kısıtlamaya gidiyor.....senin için hayırlısı olsun nedeyim.....benim eşimde hep ondan şikayet eder..bu evde sen mi erkeksin ben mi der.....sanırım evlilikte biraz politik olmak gerek...ben içimdeki neyse direk söylerim tepkimi duyguma göre veriririm....onu da erkekler kaldıramıyorlar....
just biliyorsun ben çerkesim eşim Kastamonu lu bizdede kültür çatışması çok fazla dünyaya birdaha çerkes olarak gelsem asla ve asla çerkez olmayan biri ile evlenmem net....
Aynen iste canim
Anliyorsun beniben de bundan sonrasinda cerkes biriyle mi olsa diye dusunmekteyim
just siz ayrıldınız mı ?
hahaaa adet varmıydı sizde ya kaynanam bizde adet yok deyip bişey yapmamıştıda
benim ki tamamen kişisel çokkk rahatt çoookkk geniş bir kocam var..
Biz zaten 4 aydir ayriyiz haberin yok mu canim :26:
Adigem sizin evde nasil problem cikiyor kulturlu ilgili :26:
konularından farkettim ama tamamen ayrıldınız mı diye merak ettim
Malesef bir yilini doldurdugunda adli tatile coktan girmistik o yuzden eylulu bekliyorum. O vakte kadar bir sey yapmazsa bitecek bu is
en önemlisi saygı konusunda yada davete icabet..
biz mesela herkes sofraya oturmadan yemeğe başlamayız ama eşim öyle değil o kadar ayrı gayrı yemeğe alışmışlar ki oturur herkesten önce başlar..
hayırlısı olsun canım zorla yürümez zaten ben konularından böyle anladım .
Buyuklerin gozune batiyor aglatan danstaki damat da ayni oyle onceden basliyordu izledin mi bilmem cerkes dizisi o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?