Çerkes-Türk evliliği yapanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buyuklerin gozune batiyor aglatan danstaki damat da ayni oyle onceden basliyordu izledin mi bilmem cerkes dizisi o da

Edit: ben de diyorum acaba bundan sonra bizden biriyle olsam daha mi iyi olur?

canım çerkezler köken olarak tam nereden geliyorlar türk kökeni değil mi bir açıklarmısın benim ilgim vardır kökenlere
bizim kökenmizde ahıska dan diye biliyorum

Son düzenleme:
en önemlisi saygı konusunda yada davete icabet..
biz mesela herkes sofraya oturmadan yemeğe başlamayız ama eşim öyle değil o kadar ayrı gayrı yemeğe alışmışlar ki oturur herkesten önce başlar..

ayyy nasıl güldüm ya.... gözümde canlandı....

Okulda çerkez bir meslektaşım var aman aman valla ben yapamam öyle biriyle de sizi bilemem.

Canim iste demeye çalıştığım o bahsettigin kultur olayi da aileyle ilgili, misal benim erkek arkadasimi en ufak alttan almamda bile hemen annem der ne alaka kendini mi ezdiriyosun yoksa vs vs kiyafetime falan hic karismazlar, cok ozgur yetistim. Onu anlatmaya calistim. Yoksa ben de seni cok severim justcigimmm ❤❤❤

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belki bundan sonra bir cerkesle olurum canim ya bakalim belki dikkafaliligimi o cekebilir belki daha iyi olur

büyüklerimiz boşuna demiyor çerkes olmayan biriyle evlenmeyin diye... bir şey biliyorlarda konuşuyorlar azizim..
valla elimde kardeşim var bekar boşanınca haber ver seni alalım yabancıya gidip kurda kuşa yem olma

Canım ben çerkesim ayrıldığım eşim Azeriydi ayrıldık ama bu sebepten değil tabiki...Ama evliliğimiz devam etseydi illaki sorun yaşardık nekadar da onlarda kafkas kökenli olsada kültür farkı olabiliyor...Abimin eşi çerkes değil ama zoruk çekmiyor değil hani hatta çerkeslerin adetlerini çok iyi bilmesede illaki sorunlar çıkabiliyor...
Nasib olurda 2.ye evlenirsem kesinlikle çekrkes kökenli birisi ile evlenmek isterim

büyüklerimiz boşuna demiyor çerkes olmayan biriyle evlenmeyin diye... bir şey biliyorlarda konuşuyorlar azizim..
valla elimde kardeşim var bekar boşanınca haber ver seni alalım yabancıya gidip kurda kuşa yem olma

Haahahha ben varım bak boşanmışşşşşş

buyur gel yavrum boşanmış olman hayatında bir eksi değil ki insan ol saygılı ol birde erken kalk (annem öyle gelin istiyor) yeter...
yaş kaçtı bacım

Annem öyle gelin istiyor haaa bak koptum buna...İstesin kaynanam hiç yatmam da ben içimden birses kardeşinden büyük olduğumu söylüyor...tamıtamına 30 yaşındayım

Özellikle adapazarında çerkes erkekleri hep Yörük yani Türk hatunlarıyla evlenıyorlar. Ben düğün için gitmiştim oraya kime sorsam kendisi yörük kocası çerkesti.

Önceden çerkesler kendileri dısında evlenmezlermiş. Gerci hala var o durum ama çoğunlugu kızları kacırıyor o yüzden :) Yani hep oyle anlattılar çoğu.

Çerkes dısında evlilik yapılmaz cok saçma ve sığ bir düşünce. Millet urugaylıyla evlenıyor anlasıyor da. Bu insanın kendisiyle alakalı bir sorun. Kaldı ki kimse mutlaka çerkes kızı olsun diye yalvarmıyor. Evlenmek ıstemeyen evlenmez bu kadar.

Yok çerkesler güzeldir dünyanın en guzeli bilmem ne gecın bunları. Dunyanın en guzeli diye birşey yok. Her milletin güzeli vardır. Bu sekilde düsünenler sadece komikleşiyor.

Ahaha cok sekersin canim ya tabi cerkes kulturune anca cerkes uyum saglar keske dinleseydim diyorum soyle dugunde iki bizim yorelerden attirmak var dimi esim hic bilmez bizim lezginkayi valla oynayan erkeklerdeki ceviklige hayranim kardesin bilir mi oynamayi ben 23 yasindayim daha

Ben de aynini dusunuyorum tatlim konusmustuk biz senle hatirliyor musun :))

canım çerkezler köken olarak tam nereden geliyorlar türk kökeni değil mi bir açıklarmısın benim ilgim vardır kökenlere
bizim kökenmizde ahıska dan diye biliyorum

Aslinda cerkes diye genelleniyor cok farkli irklar var cerkes adi altinda gecen mesela adigemm gordugun gibi adige biz lezgiyiz turk kokenli degiliz ama karisma olmustur illa ki canim :)) daha bir suru kol var abhaz sapsig vs gibi

tam yerine geldin bitanem kardeşim folklor hocalığıda yapıyor boşvakitlerinde. oda 30 yaşında artık everelim diyoruz şöyle helal süt emmiş eli yüzü düzgün bir çerkez kızı ile :44::44:

tam yerine geldin bitanem kardeşim folklor hocalığıda yapıyor boşvakitlerinde. oda 30 yaşında artık everelim diyoruz şöyle helal süt emmiş eli yüzü düzgün bir çerkez kızı ile :44::44:

ayy ne güzel çerkeslerin en sevdiğim adetleri oyunları...süper düğüğnler oluyo ne güzel oynardık yaaa....kafe yi çok seviyorum çok asil müziğini de[video=youtube;Ag1Yxuj5gQs]http://www.youtube.com/watch?v=Ag1Yxuj5gQs[/video]

aaaa evet tatlım bak hatırladım şimdiiiiii....İyisin dimi sıkıntı yok inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…