aynen öyle... alışkanlık sanırım benimde gözüme batıyor.
Buyuklerin gozune batiyor aglatan danstaki damat da ayni oyle onceden basliyordu izledin mi bilmem cerkes dizisi o da
Edit: ben de diyorum acaba bundan sonra bizden biriyle olsam daha mi iyi olur?
en önemlisi saygı konusunda yada davete icabet..
biz mesela herkes sofraya oturmadan yemeğe başlamayız ama eşim öyle değil o kadar ayrı gayrı yemeğe alışmışlar ki oturur herkesten önce başlar..
cowgirlcüm seni çok severim ama böyle anlaman beni üzdü aşk olsun hiç olur mu öyle şey bir kere Türküm diyen herkes Türktür hepimiz tc vatandaşıyız ve saf Türk değiliz elbet bu bahsettiklerin insanlıkla alakalı ama benim kastettiğim kültürle alakalı olan şeylerdi. ve bu kadının baskın olması olayı bizde gerçekten doğru ama eşim bunu sindiremedi
Belki bundan sonra bir cerkesle olurum canim ya bakalim belki dikkafaliligimi o cekebilir belki daha iyi olur
büyüklerimiz boşuna demiyor çerkes olmayan biriyle evlenmeyin diye... bir şey biliyorlarda konuşuyorlar azizim..
valla elimde kardeşim var bekar boşanınca haber ver seni alalım yabancıya gidip kurda kuşa yem olma
Haahahha ben varım bak boşanmışşşşşş
buyur gel yavrum boşanmış olman hayatında bir eksi değil ki insan ol saygılı ol birde erken kalk (annem öyle gelin istiyor) yeter...
yaş kaçtı bacım
canım çerkezler köken olarak tam nereden geliyorlar türk kökeni değil mi bir açıklarmısın benim ilgim vardır kökenlere
bizim kökenmizde ahıska dan diye biliyorum
büyüklerimiz boşuna demiyor çerkes olmayan biriyle evlenmeyin diye... bir şey biliyorlarda konuşuyorlar azizim..
valla elimde kardeşim var bekar boşanınca haber ver seni alalım yabancıya gidip kurda kuşa yem olma
Canım ben çerkesim ayrıldığım eşim Azeriydi ayrıldık ama bu sebepten değil tabiki...Ama evliliğimiz devam etseydi illaki sorun yaşardık nekadar da onlarda kafkas kökenli olsada kültür farkı olabiliyor...Abimin eşi çerkes değil ama zoruk çekmiyor değil hani hatta çerkeslerin adetlerini çok iyi bilmesede illaki sorunlar çıkabiliyor...
Nasib olurda 2.ye evlenirsem kesinlikle çekrkes kökenli birisi ile evlenmek isterim
canım çerkezler köken olarak tam nereden geliyorlar türk kökeni değil mi bir açıklarmısın benim ilgim vardır kökenlere
bizim kökenmizde ahıska dan diye biliyorum
Ahaha cok sekersin canim ya tabi cerkes kulturune anca cerkes uyum saglar keske dinleseydim diyorum soyle dugunde iki bizim yorelerden attirmak var dimi esim hic bilmez bizim lezginkayi valla oynayan erkeklerdeki ceviklige hayranim kardesin bilir mi oynamayiben 23 yasindayim daha
Ben de aynini dusunuyorum tatlim konusmustuk biz senle hatirliyor musun :))
Annem öyle gelin istiyor haaabak koptum buna...İstesin kaynanam hiç yatmam da ben içimden birses kardeşinden büyük olduğumu söylüyor...tamıtamına 30 yaşındayım
tam yerine geldin bitanem kardeşim folklor hocalığıda yapıyor boşvakitlerinde. oda 30 yaşında artık everelim diyoruz şöyle helal süt emmiş eli yüzü düzgün bir çerkez kızı ile :44::44:
Ahaha cok sekersin canim ya tabi cerkes kulturune anca cerkes uyum saglar keske dinleseydim diyorum soyle dugunde iki bizim yorelerden attirmak var dimi esim hic bilmez bizim lezginkayi valla oynayan erkeklerdeki ceviklige hayranim kardesin bilir mi oynamayiben 23 yasindayim daha
Ben de aynini dusunuyorum tatlim konusmustuk biz senle hatirliyor musun :))
aynı yaştasınız canım benim
aradığım kısmetimin ablası burdaymış ya laaaİşin şakası allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?