- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.934
- 408
Siz yürütebiliyor musunuz acaba sorun oluyor mu yoksa
ben çerkesim çoğu zaman eşimle bu yüzden yürütemediğimiz hissine kapılıyorum
çünkü bizde daha anaerkil bir yaklaşım söz konusu ve erkekler bundan gocunmuyorlar
yanlış anlaşılmasın amacım ayrımcılık yapmak değil merak ettim sadece böyle evlilik yapanlar varsa yazabilirler mi
edit: bundan sonraki hayatımda bir çerkesle olsam daha mı iyi olur diye düşünmekteyim.
ben çerkesim eşim türk ilk zamanlar sıkıntı oldu babamla eşim arasında allahtan ablalarım ve annemin sayesinde atlattık....kültür çatışması kesinlikle oluyor...olmaması için ya herkesin birbiri kültürüne saygı duyması gerekiyor...ya da birinin bir nevi asimile olup fedakarlık yapması.....eşim sert karakterdir biz daha ılımlı babamı ikna ettik...herkes alıştı şimdi yola devam
Teyzem çerkesle evli. Hani bi söz vardır ya 'çerkez gelini gibi dikilme ' diye o söz teyzeme çok uyuyor. Sürekli hizmet bekliyor kocası. Herşey hemen hazır olacak , karısı doyuracak , giydirecek , çoraplarına kadar çıkaracak . Tabi bu karakter meselesi de olabilir ama aileden böyle görmüşler . Anlaşabildikleri söylenemez . Teyzemin yerinde başka kadın olsa arkasına bakmadan kaçardı :)
benim teyzemde öle bi ailenin elinde ki nerdeyse ırkımdan tiskinecem...90 küsür yaşında kayınbabası var daha bir kez yanında konuşmamış.........kendisi şuan 6 torun sahibi hala kayınbabası varken eşiyle aynı odada bulunmaz......bazıları çok abartıyo dünyayı zehir edemem valla yerim adetini
Bizi anca cerkes erkekleri ceker vallaerkek arkadaslarimla da hep sorun olmustur nazim inadim
aa kimlerdensiniz canım? :))
malesef benim eşim de kabullenemiyordu yani sanki ona göre kadın kadınlığını bilecek gibi bir tavrı vardı ama sen de biliyosun ki biraz dikkafalı yetişiyoruz
aynen öyle....benim babam bana hiç karışmazdı özgür büyüdüm.....ama el adamı öttürüyo valla....babam abzeh annem şapsığ
gerçekten mi? ne gibi problemler oldu sizde
ben de şimdi acaba büyüklerimi dinlese miydin diyorum :26:
ahaha çok tatlısın el adamı öttürüyor dedi ya
biz de lezgiyiz
valla zor ya .....hani ben yapım gereği sevdiğim insan için yapmayacağım yok ama isin bi de aileler boyutu var...geçen kayınbaba babam annem kaynana hep beraberiz işte tv de eşimin adı ile ilgili bişi çıktı kayınbabam bana bak kız kocan bağlanmış dedi babamkaldı artık babamı dinle o nasıl konuşma diye......
Kocan baglanmis derken neyi kastettin anlamadim?
Bizim evliligimiz bitme noktasinda zaten ben adli tatili bekliyorum canim malesef ki bu noktaya geldi valla benim de annem deli olurdu o sahibin mi iki tane vur agzina filan diyoduyahu benim babam anneme hot diyemez saygisindan
annende bulmuş çerkesi hava atıyo desene benim annem sakindir ama babama her dediğini yaptırır......üzüldüm senin adına ne oldu ki peki kültürle bu noktaya gelindi? kayınbabam kocan tv ye bağlanmış diye espri yaptı babamda vay efendim benim yanımda nasıl sana kocan bağlanmış der diye başladı onlar gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?