Tüp Bebek Merkezleri cerrahpaşa ya da çapa da tüp bebek yaptıran var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi RasyonelmarT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

RasyonelmarT

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar,
eşimde azospermi var.mikrotese önerildi.hem mıkro için
hem de eğer sperm bulunursa tedavi için hastane arayışı içindeyiz.
çapa ya da cerrahpaşa ya giden varsa aranızda,
yardımcı olabilir mi?
ya da önerebileceğiniz başka yerler var mı?

merhaba canım aramıza hoş geldin.bizimde sorunumuz sizinki gibiydi bizde memorialde tese olduk ve mikro enjeksiyon yaptırdık ben hast.çok memnun kaldım.ama şimdi tekrar mikro düşünüyoruz bu sefer bizde cerrahpaşada düşünüyoruz ama benimde hast.hakkında hiç bir bilgim yok.bende araştırma yapıyorum öğrendiklerimizi paylaşırsak daha iyi olur.inşallah tedavimiz hayırlı olur hepimizin.

kızlar ben çapada tedavi görüyorum transferim oldu salı tahlil var tüp bebek ekibini gerçekten tavsiye ederim doktorundan memuruna kadar hepsi çok iii ve pozitifler benim doktorum prof faruk buyru

peki çapa ya da cerrahpaşada da özel muayene
bölümü mü oluyor?
ücret nasıl?
mıkrotese ne kadar mesela biliyormusun arkadaşım?

tamda aradığım gibi bir konu :lepi:
herkese selamlar
bende tedavi için çapa yada cerrahpaşaya gitmek istiyorum. bi arkadaşım çapaya gitmiş çok memnun kalmış. çok ilgililermiş tavsiye etti. p.tesi için çapa poliklinikten randevu aldım. birde öğretim üyelerinin muayeneleri varmış galiba. sanırım onların ücretleri farklı. bu konuda birbirimize yardımcı olursak sevinirim.

kimse yok mu yaaaa senağlama

bu kadar üye arasından muhakkak vardır giden diye düşünüyorum.
bu konuda doktor işi hakikaten önemli.
yoksa hem maddi,hem manevi sıkıntılar yaşanıyor.
tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar.arkadaşdan aldığım bilgilere göre çapadan çok memnun kalmış.sorularımız cevaplanıyormuş.dr çok ilgiliymiş.bende yaz gibi tedaviye başlıyacağım.edindiğim bilgileri sizinle paylaşırım.

kızlar ben cerrahpaşada aşılama yaptırdım şimdi ikinciyi denyrz. inanın çok güzel muamele. hafta sonu bile dr um yumurta takibi için çağırıp bakmıştı. öle baştan salmıyolar. bi durummu var hemen hocaya danışıyolar. tüp bebği bilmyrm ama ben memnun kaldım ama malesef 1. aşılamam tutmadı. 2. dede yumurtalarım büyümüyo. yarın gidicem. bakalım ne dicek
hafta sonuna kadar aşılama yaptırmam lazım ama oluyo büyümüyolar büyümüyolar....

kızlar ben çapada tedavi görüyorum transferim oldu salı tahlil var tüp bebek ekibini gerçekten tavsiye ederim doktorundan memuruna kadar hepsi çok iii ve pozitifler benim doktorum prof faruk buyru

inşallah hayırlısıyla iyi sonuç alırsın canım benim 2. tüp bebek denemem olacak ama iyi bir merkez arıyorum faruk beyin çok iyi olduğunu duymuştum cnm nasıl randevuylamı gidiyorsun nasıl nekadar ücret ödüyorsun yazarsan çok sevinirim

biz çapa yada cerrahpaşada androlog ya da üroloğa gitmek istiyoruz arkadaşlar.
sanıyorum özel muayene de mümkünmüş.kimi ve nereyi önerirsiniz?

çapada hangi doktora gidiyorsunuz? profosörlerin muayene ücretleri sigortalılara ne kadar?

canım ben faruk bayin nişantaşındaki kendi özel yerine gittim daha sonrada çapada takip ettik ama diğer doktorlarda çok ii hepsini tavsiye ederim özellikle tüp bebek bölümünde meral hemşire var bütün dosya kayıtlarınız onda kalıyor zaten mükemmel biri.
ayrıca masraf soran arkadaşlar çapa hastanesi raporlulardan 1200 lira alıyor rapor yoksa 2000 lira alıyor ilaçlar hariç tabiki

canım inşallah olumlu sonuç alırsın. Ben de özelde aşılama yaptırdım tutmadı. Bizim sperm değerlerimiz düşük. Sizdeki sorun ne idi?

canım sağol raporu çapa vermiyormu hazırlamıyormu lütfen cevap verirsen çok sevinirim benim için çok önemli ilaçlar hariç 1200 liramı alıyorlar?

ilk defa oraya gidenler tüp bebeğe kadar başka yerde yaptırdıkları tedavileri orda tekrarlıyorlar mı? mesela ben 3 ay ovulasyon takibi bir kerede aşılama yaptırdım. şimdi bunlar çapada tekrar mı yapılacak. yani sil baştan mı yapıcaz?

biz çapa yada cerrahpaşada androlog ya da üroloğa gitmek istiyoruz arkadaşlar.
sanıyorum özel muayene de mümkünmüş.kimi ve nereyi önerirsiniz?

canım ben cerrahpaşada tüp bebek tedavisi olmuştum.malesef olmadı.ama ben oraya çok negatif gitmiştim.istemeye istemeye.transferimi ismail çepni yaptı.ben personelinden hiç memnun kalmadım.size hasta gibi değil de onlara mecburmuşsunuz gibi davranıyolar.yani ben oarayı tavsiye etmem.ancak yengem çapada tedaviye başladı.çok menunmuş.özel hastanedekiler gibi ilgilenmişler.androlog ve ürolog içinde orada başlayabilrisin.çünkü amcamda sperm yoktu.ameliyat oldu.ayrıca özel muayenede mümkün.hayırlı olsun canım

ben çapada 2 defa tüp bebek yaptırdım bütün işlemelerimide oraya yaptırdım tüp bebek evresine hatta ilaç kullanmaya başlayana kadar çok sinirleniyorsunuz herşey çok geç ilerliyor canınızı sıkıyorlar lakin prof. lar o kadar iiiiler ki anlatamam çok ilgileniyorlar ama memurlar yeni doktorlar hiç ilgilenmiyor zaten canınızı sıkan o sanki hocalar memur memurlar doktor zannedersiniz orda eger düşünüyorsanız biraz sabır dedigim gibi hemşireleri ve hocaları çok çok iii ben çok memnundum tavsiye ederim birde tek hoca bakmıyor her ay bir hoca degişiyor hangisine denk gelirsen hepsi bir birinden iii sorularınız olursa yanıtlayabilirim.

arkadaşlar ben dün çapaya gittim. ilk gidişimdi. bi kere çok güzel bi ortam. ferah, temiz, hastanenin diğer yerlerindeki gibi bi kalabalık bi izdiham yok. genç bi doktor güzelce muayene etti beni. yani açıkçası memnun kaldım. benim düşüklerim oluyodu. onlar için tahliller verdi. tahlılleri yaptırırken biraz zorlandım. hastanenin farklı yerlerinde yaptırdığım için ordan oraya ordan oraya gittim. ama genelinde memnun kaldım. oraya gitmeye dewam edicem. özellere gittikte ne oldu? sonuç yine hüsran, yolunduğumuzda cabası. gittim çapaya ohhh ne para ne bişey. bide burayı denicem. gelişmeleri bildiririm.

canım senin için hayırlısı olsun umaraım hreşey gönlünce olur bende çapaya gitmeyi düşününyorum benim 2.denemem olacak ama karar veremedim hangi merkezi seçsem diye sen ssklımı yaptırıyorsun ve rapor çıkartıyorlarmı ve ne kadar ücret alıyorlar yazarsan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…