R
RasyonelmarT
Ziyaretçi
- Konu Sahibi RasyonelmarT
-
kızlar ben çapada tedavi görüyorum transferim oldu salı tahlil var tüp bebek ekibini gerçekten tavsiye ederim doktorundan memuruna kadar hepsi çok iii ve pozitifler benim doktorum prof faruk buyru
inşallah hayırlısıyla iyi sonuç alırsın canım benim 2. tüp bebek denemem olacak ama iyi bir merkez arıyorum faruk beyin çok iyi olduğunu duymuştum cnm nasıl randevuylamı gidiyorsun nasıl nekadar ücret ödüyorsun yazarsan çok sevinirim
canım ben faruk bayin nişantaşındaki kendi özel yerine gittim daha sonrada çapada takip ettik ama diğer doktorlarda çok ii hepsini tavsiye ederim özellikle tüp bebek bölümünde meral hemşire var bütün dosya kayıtlarınız onda kalıyor zaten mükemmel biri.
ayrıca masraf soran arkadaşlar çapa hastanesi raporlulardan 1200 lira alıyor rapor yoksa 2000 lira alıyor ilaçlar hariç tabiki
canım ben faruk bayin nişantaşındaki kendi özel yerine gittim daha sonrada çapada takip ettik ama diğer doktorlarda çok ii hepsini tavsiye ederim özellikle tüp bebek bölümünde meral hemşire var bütün dosya kayıtlarınız onda kalıyor zaten mükemmel biri.
ayrıca masraf soran arkadaşlar çapa hastanesi raporlulardan 1200 lira alıyor rapor yoksa 2000 lira alıyor ilaçlar hariç tabiki
biz çapa yada cerrahpaşada androlog ya da üroloğa gitmek istiyoruz arkadaşlar.
sanıyorum özel muayene de mümkünmüş.kimi ve nereyi önerirsiniz?
arkadaşlar ben dün çapaya gittim. ilk gidişimdi. bi kere çok güzel bi ortam. ferah, temiz, hastanenin diğer yerlerindeki gibi bi kalabalık bi izdiham yok. genç bi doktor güzelce muayene etti beni. yani açıkçası memnun kaldım. benim düşüklerim oluyodu. onlar için tahliller verdi. tahlılleri yaptırırken biraz zorlandım. hastanenin farklı yerlerinde yaptırdığım için ordan oraya ordan oraya gittim. ama genelinde memnun kaldım. oraya gitmeye dewam edicem. özellere gittikte ne oldu? sonuç yine hüsran, yolunduğumuzda cabası. gittim çapaya ohhh ne para ne bişey. bide burayı denicem. gelişmeleri bildiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?