canm merhaba tedavın hayırlı olsun buyuk bır ihtimalle igne tedavısıyle aşılamaya geçersınız başa dönmezsınız yanı bende geçen yaz ilk tup bebek tedavım çapada oldu ama tutmadı şuan özel bır merkeze başvurdum bahçecı fulya tup bebek
saol canım teşekkür ederim.inşallah beni dinlerler ve aşılamaya geceriz.ben aşılama maliyetli olduğu için bir de devlette tüp hakkı elde etmek için gidiyorum.özelde ne yazık ki mnasraflı.sen raporlu mu yaptırıyorsun*sorun neydi sizde?
canım raporlu degıl bır hakkım daha var devletten yararlanmak için ama tüp bebek merkezı içime sinen bır yer oldugundan karar verdım evet malıyetı yuksek kredı çektık ne yapalım eşımde sperm azlıgı var bendede çok yumurtam oluyor ama istenılen buyukluge ulaşmıyor igneden başka.....
eşlerin problemi aynıymış desene...
ya bu devletin sağladıgı haklar kaç tane biliyormusun?2 defa aşılama 2 defa tüp die biliyorum doğru mu?
Mrb bende çapaya gidiyorum.baana dr tural ismaliov baktı.sizin doktorlar kim acaba....allah herkese en kısa zamanda hayırlı bebekler verir inşallah
canım o an orda hangi doktor varsa o bakıyor sana.bana o da denk geldi onun dışında 2 ayrı doktor var onlar da denk geldi....senin de hayırlıolsun.çapada işler biraz yavaş işlio inşallah sonuç alırız
mrb canım çok saol.bizim morfoloji 0 çıktı.ürolog bölümünde muayene olacak.ne olacak bilmiyorum.canım siz hangi aşamadasınız..çapa geç ilerliyor evet ama sonuçlar net veriyor.bizim daha önce başka yerde yaptığımız testlerde morfoloj %4 çıkmıştı...
ben çapada 2 defa tüp bebek yaptırdım bütün işlemelerimide oraya yaptırdım tüp bebek evresine hatta ilaç kullanmaya başlayana kadar çok sinirleniyorsunuz herşey çok geç ilerliyor canınızı sıkıyorlar lakin prof. lar o kadar iiiiler ki anlatamam çok ilgileniyorlar ama memurlar yeni doktorlar hiç ilgilenmiyor zaten canınızı sıkan o sanki hocalar memur memurlar doktor zannedersiniz orda eger düşünüyorsanız biraz sabır dedigim gibi hemşireleri ve hocaları çok çok iii ben çok memnundum tavsiye ederim birde tek hoca bakmıyor her ay bir hoca degişiyor hangisine denk gelmirsen hepsi bir birinden iii sorularınız olursa yanıtlayabilirim.
merhaba bayanlar ben çapada tüp bebek yaptım yaşım 25.
bugun transferimin 9.günü yarın kan testi yaptırıcamm sormak istediklerinizi bana sorabilirsiniz benim doktorumun adı ercan baştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?