canım senin için hayırlısı olsun umaraım hreşey gönlünce olur bende çapaya gitmeyi düşününyorum benim 2.denemem olacak ama karar veremedim hangi merkezi seçsem diye sen ssklımı yaptırıyorsun ve rapor çıkartıyorlarmı ve ne kadar ücret alıyorlar yazarsan çok sevinirim
kızlar ben çapada tedavi görüyorum transferim oldu salı tahlil var tüp bebek ekibini gerçekten tavsiye ederim doktorundan memuruna kadar hepsi çok iii ve pozitifler benim doktorum prof faruk buyru
ben cerrahpaşadayım canım ama tüpe geçemedim henüz aşılama prosedürünü tamamlamaya çalışıyorum
uzun süre olmuş pek yazan yok bu topikte...belki birielri görür de cevap verir.bizde çapa infertilite polikiliniğine başladık.eşimden sperm testi yenilenmesi istendi.bende tahlillerimi adetin 3. günü vercem.o ay boş gececek ancak merak ettigim şu...ben daha önce yumurta takibi klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum.ne yazık ki tutmadı.çapada direk aşılamaya geçerler mi acaba?yoksa en baştan mı başlıcaz?klomen bana cevap vermiyor ne yazık ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?