• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesaret istiyorum sizlerden

Kizlar merhaba.
Yarin esimin ailesiyle birlikteyken bosanmak istedigimi belirtmeyi dusunuyorum.
Bizim konular okadar cirkinlestiki anlatamam size..
Soyle ozetleyebilirim ancak.kocam bile demek istemedigim adam beni defalarca ayni kizla aldatti her seferinde ailesinin baskisiyla kizi birakti yine baristi. Bende bildiginiz salak gibi hala bu evde yasamaya devam ettim. Suan yine gorustugunden eminim ve bunu ailesine soyledigim anda kayinpeder artik basini belaya sokacak derecede oldugu icin acikcasi biraz korkuyorum. Cunku cok desteklerini gordum. İnanilmaz derecede gozu kara biri oldugu icin yasanicak kargasayi kaldiracak gucu bulamiyorum kendimde cunku cok yiprandim.
Ama yapmak zorundayim ben bu adamin soyismini tasimak istemiyorum.
Bana cesaret verin kizlar...
hayat senin hayatın, sen ne istersen yapabilirsin

Konu sahibi ailesiyle konuşamadınız mı? Bence boşverin ailesiyle konuşmayı. siz iyisi mi bir avukatla görüşün, neler yapabileceğinizi öğrenin. Yasal süreyi kaçırmayın.

Boşanmaya karr verdiyseb ailesiyle niye konuşuyorsun sana destek çıkıp boşa demezler uzatmaları oynamayın arkadaşım boşanacaksn git davanı aç kime ne ben 4 duvarda ağlarken onlar mı vrdı sanki ama boşnmayacaksınız yardım eli bekliyorsunuz

Konu sahibi ailesiyle konuşamadınız mı? Bence boşverin ailesiyle konuşmayı. siz iyisi mi bir avukatla görüşün, neler yapabileceğinizi öğrenin. Yasal süreyi kaçırmayın.
Evet maalesef henuz konusamadim. Bir yandan da avukat bi akrabam var onunla irtibat halindeyim.

Boşanmaya karr verdiyseb ailesiyle niye konuşuyorsun sana destek çıkıp boşa demezler uzatmaları oynamayın arkadaşım boşanacaksn git davanı aç kime ne ben 4 duvarda ağlarken onlar mı vrdı sanki ama boşnmayacaksınız yardım eli bekliyorsunuz
Ailesi bana cok fazla destek oldu ve suan herkesi kandirmaya devam ediyor. Evet bana bosan demicekler oyuzden zaten gelmesini ve herseyi herkesin onune tekrar sericem. En azindan kimse onume engel koysun istemiyorum. Diyorum ya olaylarimiz cok cirkin ve karisik.

Kizlar oncelikle desteginiz icin tesekkur ederim...
Evet cesaretimi topladim ve bosanmak istedigimi soyledim ve cok sukur tahmin ettigim gibi olmadi.
Sanirim zor ama gururlu bi surecin icine giriyorum...

Back
X