cesaret:)

Korkacak bişey yok . Ben ameliyata girmeden önce 2 saat aralııksız ağladım ama hiç gerek yokmuş. Ameliyathane kapısında yaptıkları iğneden sonra zaten oooo eller havaya moduna bürünüyorsun . Sonra hoooppp elektrikler gitmiş ve uyandığında herşey olmuş bitmiş oluyor. Sonrasında ağrı sızı hiçbirşey yok . Şimdiden geçmiş olsun

hiç korkma derim :)
gerçi dr'un uyguladığı teknikler çok mühim,eşim bikaç ay önce ameliyat oldu sadece 1 gün hafif göz altlarında morarma oldu, bi hafta sonra bandajları çıktı filan..şimdi mutlu,huzurlu.
sağlıklı günler dilerim.

merhaba kızlar:)18 temmuzda burun ameliyat oluyorum. ama biraz korkuyorummmm olan arkadaşalar nası çok kötü bi hal oluyor mu
Şimdiden geçmiş olsun :) bende allahın izniyle 20 haziranda oluyorum tabiki çok korkularım endişelerim var burayı takip ediyorsan ameliyat sürecini paylaşacağım tekrar geçmiş olsun :)

Bende 20 haziranda ameliyat olcam.hem heyecanlıyım hem de pişman olmaktan çok korkuyorum. Bütün duyguları aynı anda hissetmeye başladım

Bende 20 haziranda ameliyat olcam.hem heyecanlıyım hem de pişman olmaktan çok korkuyorum. Bütün duyguları aynı anda hissetmeye başladım
Ayni duyguları yaşıyoruz üstelik benimki uçuk sebebiyle ertelendi dahada kararsız kaldım acaba bu bir işaret mi diye normalde 15 haziran çarşamba günüydü ameliyatım ..

ben de çok endişeliyim burda çok başlık okudum allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sonuçlarınızı bekliyorum:) kimlere oluyorsunuz?

Ayni duyguları yaşıyoruz üstelik benimki uçuk sebebiyle ertelendi dahada kararsız kaldım acaba bu bir işaret mi diye normalde 15 haziran çarşamba günüydü ameliyatım ..

merhaba kızlar:)18 temmuzda burun ameliyat oluyorum. ama biraz korkuyorummmm olan arkadaşalar nası çok kötü bi hal oluyor mu

Merhaba canım;bende burun ameliyatı oldum ama şöyle söylim korkulacak bir ameliyat değil.ameliyat çıkışında dahi ağrıları olmuyor sadece ara ara sızmalar oldu oda normaldi.şimdiden geçmiş olsun.kime olucaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…