- 27 Haziran 2014
- 132
- 22
- 48
- Konu Sahibi evrimgecirenkiz
-
merhaba kızlar:)18 temmuzda burun ameliyat oluyorum. ama biraz korkuyorummmm olan arkadaşalar nası çok kötü bi hal oluyor mu
doktor kim?Korkulacak bi durum yok bugun benim 9. Günüm doktorun cok onemli :)
Geçmiş olsun:) ben ali mezdeği'ye ameliyat olacağım sen kime olmuştun:) nası olmuş sanırım mutlusun darısı başıma:)Korkulacak bi durum yok bugun benim 9. Günüm doktorun cok onemli :)
Şimdiden geçmiş olsun :) bende allahın izniyle 20 haziranda oluyorum tabiki çok korkularım endişelerim var burayı takip ediyorsan ameliyat sürecini paylaşacağım tekrar geçmiş olsun :)merhaba kızlar:)18 temmuzda burun ameliyat oluyorum. ama biraz korkuyorummmm olan arkadaşalar nası çok kötü bi hal oluyor mu
Ayni duyguları yaşıyoruz üstelik benimki uçuk sebebiyle ertelendi dahada kararsız kaldım acaba bu bir işaret mi diyeBende 20 haziranda ameliyat olcam.hem heyecanlıyım hem de pişman olmaktan çok korkuyorum. Bütün duyguları aynı anda hissetmeye başladım
Bende 20 haziranda ameliyat olcam.hem heyecanlıyım hem de pişman olmaktan çok korkuyorum. Bütün duyguları aynı anda hissetmeye başladım
Ayni duyguları yaşıyoruz üstelik benimki uçuk sebebiyle ertelendi dahada kararsız kaldım acaba bu bir işaret mi diyenormalde 15 haziran çarşamba günüydü ameliyatım ..
Ben Tamer Köse'ye ameliyat olucam bakalım umarım pişmanlık yaşamam :))ben de çok endişeliyim burda çok başlık okudum allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sonuçlarınızı bekliyorum:) kimlere oluyorsunuz?
inşallah süper geçer fotolarını bekliyorum :)Ben Tamer Köse'ye ameliyat olucam bakalım umarım pişmanlık yaşamam :))
Bende İsmail kucuker samsunda olacagim:)ben de çok endişeliyim burda çok başlık okudum allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sonuçlarınızı bekliyorum:) kimlere oluyorsunuz?
bende çok kansızlık var hemoglobinim 7 lerde. drum az önce bi düşünmemiz gerek bu durumda dedi ben belki olamıycamBende İsmail kucuker samsunda olacagim:)
Burada aynı durumda olanlar var kan ilacı takviyesi yapmışlar ameliyat öncesi canım sende doktoruna danış takviyeye başla mutlakabende çok kansızlık var hemoglobinim 7 lerde. drum az önce bi düşünmemiz gerek bu durumda dedi ben belki olamıycam
öyle yapıcam ama pof hemen de düzelmez bu sorun şansa bak neyse her şeyde bi hayır vardır :/Burada aynı durumda olanlar var kan ilacı takviyesi yapmışlar ameliyat öncesi canım sende doktoruna danış takviyeye başla mutlaka
1 haftada düzeliyor galiba öyle biliyorum canımöyle yapıcam ama pof hemen de düzelmez bu sorun şansa bak neyse her şeyde bi hayır vardır :/
merhaba kızlar:)18 temmuzda burun ameliyat oluyorum. ama biraz korkuyorummmm olan arkadaşalar nası çok kötü bi hal oluyor mu
sağolll moralimi düzelttin inş oyle olur:)1 haftada düzeliyor galiba öyle biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?