cesaret:)

ali mezdeği :) ama kansızım çok ya belki olamıycam galiba ameliyatım bir ay sonra kendimi beslenmeye ve demir ilacına vericem bi ay boyunca umarım düzelir ve kilo almam

Selam kızlar 27 mayısta ameliyat oldum inanılmaz bi korku vardı içimde narkoz dan ayrı ameliyattan sonraki acı ve ağrılardan çok korkuyordum hastaneye yattım hazırlıklar tamamlandı ameliyathaneye gitmek için sedyeye uzandim kolumdan bi ilaç verdiler ooo dünya güzelleşti:)snra mayıştım asansordeydim en son gerisi yok:)uyandigimda amelyathanede ydim doktorumu gördüm basimdaydi Naber dedi iyi sizden dedim gülümsedim snra hoop odaya.agrim olmadı acım olmadı çok yorum okudum burda ağrılar acılar falan kesinlikle öyle olmuyo benim canım okadar tatlı ki iğne bile yaptiramam bunu ben soluyosam inanın rahat olun tabiki ufak sızlamalar oluyo ama dayanilmicak gibi bişey değil sadece 2. 3. Gün tampon zorluyo ağrı yapıyo biraz benim 4.gun çıktı tamponlar.tampon çıkınca rahatliyosunuz ama burun tıkanıklığı oluyo bi hafta kadar o sıkıntı oluyo nefes alamamak rahatsız ediyo onuda doktorunuzun verdiği spreylerle rahatliyosunuz bi süre sonra.

Çok teşekkür ederiz bilgilendirme için ama insan yaşamadan atamıyor galiba bu korkuyu üzerinden:)

Bendensin O ozgee5757 :) narkozdan uyandığında Ohh be diceksin sonrası ağrılı değil sancılı geçiyo oda tampon zorluyo biraz dediğim gibi bide tampon sonrası tıkanıklık ağır grip olduğunu burnunun tamamen tıkanık olduğunu düşün artık şimdi takılan tamponlarda nefes alabiliyosun zorlamiyo seni burunda ameliyat olduktan snra akintilar oluyo onlarda bırakıp tamponu iyice zorluyo buda ağrı yapıyo çıkınca rahatlıyosun evet ama bu sefer bikaç gün tıkanıklık seni çok rahatsız ediyo yemek yerken tat alamiyosun kulaklarin tikaniyo yutkunurken falan cekecegin bi hafta sonrası mis :)

Tesekkür ederim canım inşallah biter ve kurtulurum uçuk nedeniyle ertelendi normalde çarşamba günü olacaktım yarın olacağım

Simdiden geçmiş olsun sana canım hadi bakalım hayırlısiyla gir çık ameliyattan inşallah ama çektiğin skntilara değiyo benimde ödemlerim geçse çok memnun olucam gülüşum değişti buda beni sinir ediyo avatar gibiydim ilk alçı ciktgnda azaldı ama hala değişik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…