Cesarete ihtiyacım var ..

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
Sözlü şiddet ne dir, bilir misiniz??
Bir tokat atsa geçer acısı, ama bu geçmiyor günler geçiyor daha fazla çoğalıyor sanki ..
Unutamıyorum ,karar verdim dönüşü olmayan bir yola girmeye ...
4 yıllık evliyim ,eşim ile tartışırken beni sevmediğini benim degistigimi söyledi .
Boşanalım dedim , kabul etmedi çocuklar o gelince evde olmalıymış .
Her akşam gelip görürsün sıkıntı cıkarmam dedim . Kabul etmedi .
Temelli ver bana boşan diyor .
Tabi ki de vermeyi düşünmüyorum ikisinde 3 yaş altı bebek .
Ben el altından bir iş ayarlayıp, kimseye söylemeden bir ev bulmayı düşünüyorum .
Aileme söylesem karşı çıkarlar , ben çocuklarla baba evin de yapamam .
Annem ile anlaşamam çocuklar konusunda .
Onları bir krese veririm akşamları da alırım .
Sizden ricam bana yol göstermeniz .
Kreş ücretleri ,boşanma süreci ve nafaka hakkında .
Pek dolgun ücretli bir iş bulamayacağım kesin , nafaka ile kreş parasını karşılamayı düşünüyorum .

çocuklarını seviyorsa annelerine sözl ya da fiziksel şiddet uygulamayacak kusura bakmasın
sitedeki hanımlar kendi tecrübelerini paylaşmaya başlarlar birazdan
Allah yardımcınız olsun

İnsan çocukları için ne kadar güçlü olabiliyor demi.
Umarım bende hata yapmadan başara bilirim.

bir anlık sinir değilse kararın herşey yapılır , işe de girersin, çocuklarına da bakarsın. ama yeter ki bir anlık sinirle fevri karar vermediğine emin ol. tartışırken bazen insanın ağzının ayarı kaçıyor çünkü. sırf sizi kızdırmak üzmek için söylemediğine emin misiniz?

İnsan çocukları için ne kadar güçlü olabiliyor demi.
Umarım bende hata yapmadan başara bilirim.
Hata insanlar için,tabi ki yapacağız,
Hata olduğunu bilip ikinici adımı daha sağlam basmak önemli olan,
Amacımızdan sapmadan ,iyi ölçüp tartarak hareket edersek her şeyi başarabiliriz.
Hakkınızda hayırlısı inşallah.

İnanın çok düşündüm nereye kadar devam edecek böyle ,
Seviyor ama bı dost gibi sevgisine inancım kalmadı artık içimdeki yük oldu söyledikleri taşıyacak gücü bulamıyorum , ben de vazgeçtim artık .

Amin , teşekkür ederim .

Eğitiminiz nedir,iş deneyiminiz nedir bilmeden konuşmak zor.
Yerinizde olsam biraz para biriktiririm,ben öyle yapmıştım.
Sil baştan hayata başlamak kolay değil,hem de iki bebeniz varmış.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Bosanma, nafaka konusunda bir bilgim yok uzgunum ancak sizi cok takdir ettim. Cevremde de ornekleri var, calisip cocuklarini muthis yetistiren anneler gordum yeter ki inanciniz azminiz olsun.

Evliliğiniz genel olarak çok sorunlu bir evlilik mi merak ettim ? yani kurtulma sansı hiç mi yok ? o kadar mı kötü
Sil baştan hyaata başlamak yeni bir hayat kurmak cok ama cok zor bunun için saglam bir duruş ve cok güçlü olmanz gerekli... buda cok zor.. herşey gelebilir başınıza hayat zor ve acımasız haa birde köstek olanlar var tabiki..
birikiminiz var mı sizi zor zamanlarnzda yahut sıkıştıgınız zamanlarda idare edebilecek kadar
bulacagınız iş cok önemli cocukları kreşe yazdrmakla bitmiyor ki herşey bu hayatı 2 cocukla tek başınıza gercekten üstlenebilecekmisiniz ? cevabınız evetse bu dediklerinizi yapmaya başlayn
ama ben sizin yerinizde olsam oturup bir düşünürüm cocuklarım içn... sinirle fevri bir karar verirsiniz ve geri dönüşü olmaz
pişmanlık en kötü vicdan azabı insanın içinde.

Bir süre kimseye bahsetmeyi düşünmüyorum ,
Ama para biriktirme lüksüm yok maalesef .
Şuan çalışmıyorum .
Eşi garanti alınca dilekçe verip eşim ile konuşurum.
Zaten eşim ile konuşmuyoruz uzun süre de konuşmayız .
Konuşsak bile nasıl bakılır yüz yüze .

Tartışma esnasında sinirli söylenmiş bir söz olabilir mi?

Harçlık vermez mi hiç?

O yükü ben 4yildir taşıyorum içimde çok pişmanım
Şiddet yok ama her kavganın sonu sevmiyom ile bitiyor.
Siz böyle bir evliliği kurtara bilir misiniz?
Eğer üç maymunu oynarsam yürür gider işte .
Ama gururum engel oluyor .
Hiç böyle olmamıştı .

Boşanma süreci ve nafakayla ilgili fikrim yok. Fakat cesaret için en doğru yere geldiğiniz kesin. Arkadaşlar size yardımcı olur :)

ben kendime göre cevaplayım sordugunuz soruyu öncelikle gurur yapmazdım..
ve ortada şiddet yok aldatma içki kumar yok ise gerekirse üc maymunu oynardm evet.
hani bir söz vardır ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin die.
ben olsam deveyi güderdm hayat cok zor.. benm evliliğimde cok inişli cıkışlı ama sabrediyorum aşmaya calışıyorum gururu vs hepsini bıraktım bir kenara şiddet yok ama küfür var mesela.. en ufak birşeyde birbirimize girerir.. ama bunlar boşanmak için yeterli değil
siz sanıyormusunuz herkezin evliliği dört dörtlük asla değil.. bakmayn kimseye.. burda boşanın diyen cogu kişiyede aldırış edip gaza gelmeyn
cocuklarınız var onlar için gururunuzu bir kenara bırakın
bence sizin evliliğiniz kurtarılabilir konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…