- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
İnsan istedi mi neleri başarıyor, Allah yardımcınız olsun, siz doğru olduktan sonra halledersiniz de. Ama boşanmadan bi süre ayrı yaşayıp deneyebilirsiniz, belki yardımı olurSözlü şiddet ne dir, bilir misiniz??
Bir tokat atsa geçer acısı, ama bu geçmiyor günler geçiyor daha fazla çoğalıyor sanki ..
Unutamıyorum ,karar verdim dönüşü olmayan bir yola girmeye ...
4 yıllık evliyim ,eşim ile tartışırken beni sevmediğini benim degistigimi söyledi .
Boşanalım dedim , kabul etmedi çocuklar o gelince evde olmalıymış .
Her akşam gelip görürsün sıkıntı cıkarmam dedim . Kabul etmedi .
Temelli ver bana boşan diyor .
Tabi ki de vermeyi düşünmüyorum ikisinde 3 yaş altı bebek .
Ben el altından bir iş ayarlayıp, kimseye söylemeden bir ev bulmayı düşünüyorum .
Aileme söylesem karşı çıkarlar , ben çocuklarla baba evin de yapamam .
Annem ile anlaşamam çocuklar konusunda .
Onları bir krese veririm akşamları da alırım .
Sizden ricam bana yol göstermeniz .
Kreş ücretleri ,boşanma süreci ve nafaka hakkında .
Pek dolgun ücretli bir iş bulamayacağım kesin , nafaka ile kreş parasını karşılamayı düşünüyorum .
Yasal olarak 12 yaşa kadar annede çocuklar ona güveniyorum açıkçası .Çocuklarını temelli isteyen bir adamdan çocuklar öylece alıp nasıl boşanacaksınız. Bence tekrar düşünün. Ben eşimi çok seviyorum yani gerçekten çok sevdiğimi düşünüyorum. Yeni evliyiz. Ve son kavgamızda bir sinirle bende ona seni sevmiyorum çok pişmanım istemiyorum gibi laflar kullanmıştım. Eşiniz size değiştiğinizi söylemiş, belkide gerçekten değiştiniz. Belki sizi yoran yıpratan eşiniz değil başka şeylerdir. Bence bu kadar çabuk pes etmeyin.
Evet çocukları seviyor .Aşılamaz mı bu sorun. Gerçekten mı sevmiyor acaba sözde mı. Ben çok yorulup gerildigimde üç çocuklar ve her türlü işle başbaşa kaldığımda neden evlendim acaba diyorum ama şu an baktığında asla pişman değilim. Eşinin başka problemi mı var.tartisma sebebinin ne
Benim babam da anneme çok kötü sözler söyler aşağılardi.bosanmadilar keşke bosansalardi çünkü babam bizi de sevmezdi.sanki onun üstünde yuktuk. Senin eşinle böyle problemim yok anladığım kadarıyla.cocuklara karşı iyi en azından.
Kreş konusuna gelince benim iki çocuğum kreste İstanbul da 1500 lira verdim.
Bunu 572527262. Kez denedik hiç bir şeyi değiştiremedik.İnsan istedi mi neleri başarıyor, Allah yardımcınız olsun, siz doğru olduktan sonra halledersiniz de. Ama boşanmadan bi süre ayrı yaşayıp deneyebilirsiniz, belki yardımı olur
Bunu 572527262. Kez denedik hiç bir şeyi değiştiremedik.
Alttan alarak küsmedik mesela ama bu kez başka yani çok kırıcı konuştuk .Peki o zamanlarda nasıl geçindiniz?
Yani daha 4 yıllık evlilik, ne çabuk tükendi bu kadar. Ozaman kendinize güzel bir iş bulun sonrada planlarınızı gerçekleştirin, hakkınızda hayırlısı olsun. Belki bir psikologdan da yardım alabilirsiniz, eğer bunalma veya depresyon nedeniyle böyle hissediyorsanız yardımı olurBunu 572527262. Kez denedik hiç bir şeyi değiştiremedik.
Amin çok teşekkür ederim .Allah yardimciniz olsun tum isleriniz rast gitsin. Aileden ayri ama aileye yakın olursaniz kres vs ücretleri yariya inebilir. Tabii il calisacaginiz is egitiminiz kiralar vs onemli. Nafaka verir gibi duruyor.bosanma surecinde adamin huyuna gidin bunu cok sik soylemem ama lutfen gidin.magdur ama gururlu olun. Sizi sevmeyen o ama cocuklar var. Ya dilerim bir sure sonra harika bir konu acarsiniz buraya insallah Allahim
Yasal olarak 12 yaşa kadar annede çocuklar ona güveniyorum açıkçası .
Belki de haklısınız ama inanın kendimde savaşmak için güç bulamıyorum çok yoruldum .
Yani sizin tek derdiniz gururmu eşinizi seviyorsunuz onunda sizi sevdiğine inaniyorsunuz ama esiniz sizin bam telinizi çözmüş kavga anında sizi sevmiyorum diye kizdiriyo ve sizde sırf gururunuz için sırf sevmiyorum dedi diye iki cpcugunuzu anne baba ayrı yaşamaya mahkum ediyorsunuz sırf gurur için öyle mi bence bı kendinize gelin siz annesiniz evlatlarinizin cikarlarini düşünmek zorundasiniz sirf kendi duygunuz için cocuklariniza bu durumu yaşatmaya hakkınız yok bence hı beni aldattı yada şiddet uyguladı yada sorumsuz evine gelmiyo bakmio çocuklarıyla ilgilenmiyo deseydiniz sonsuz hakliydiniz ama kusura bakmayin şu durumda ben sizi çok bencil buldumSizce çocuklarım ile daha mutlu olmaz mıyım 2 odalı bir evimiz olsa bu günler de bunun hayali ile yaşıyorum inanın .
Ah şu gurur keşke sökülüp atıla bilse .
[Daha geçen gün LYS sınav sonucuyla ilgili konunu gördüm ve dedim ki helal olsun hatuna 2 çocukla 80.000 e girmiş.
Kafa çalışıyor, üniversite mezunusun, hala aklın zihnin taze ve cesarete ihtiyacın var inan aklım almıyor ruh halinizi.
Yahu bu adamlar nasıl başarıyor bu zeki kadınları kendine güvensiz, ezik, öteki yapmayı
Kendinize gelin. Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı bunu asla unutmayın.
Sevmiyormuş sevmesin ya onun sevgisine muhtaç olan kim
Bak yoluna
Önce işini ayarla ve kurtul o adamdan. O çocuklara da eşşek gibi bakacağını hatırlat. Nafakanı çocukların giderlerini kalem kalem yazarak belirle. Boşanan çoğu arkadaşımın ev kirasını eski eşleri ödüyor zira çocukların barınma ihtiyacı da babası karşılamak zorunda.
Kendi yolunu çizersen çok mutlu olacağını düşünüyorum.
Onun sevgisine inanmıyorum ki .Yani sizin tek derdiniz gururmu eşinizi seviyorsunuz onunda sizi sevdiğine inaniyorsunuz ama esiniz sizin bam telinizi çözmüş kavga anında sizi sevmiyorum diye kizdiriyo ve sizde sırf gururunuz için sırf sevmiyorum dedi diye iki cpcugunuzu anne baba ayrı yaşamaya mahkum ediyorsunuz sırf gurur için öyle mi bence bı kendinize gelin siz annesiniz evlatlarinizin cikarlarini düşünmek zorundasiniz sirf kendi duygunuz için cocuklariniza bu durumu yaşatmaya hakkınız yok bence hı beni aldattı yada şiddet uyguladı yada sorumsuz evine gelmiyo bakmio çocuklarıyla ilgilenmiyo deseydiniz sonsuz hakliydiniz ama kusura bakmayin şu durumda ben sizi çok bencil buldum
Umarım teşekkür ederim .bence boşanmadan önce kendinize iş bulup çalışmaya başlayın çocuklarınızı da kreşe verin. bu süreçte onlar alışırlar siz iş hayatına alışırsınız ve yavaş yavaş birikim yaparsınız. bir anda hepsini yüklenmeye kalkmak sıkıntılı olabilir. o zaman daha çok bocalayıp daha mutsuz olup pişman olabilirsiniz. hem bu süreçte özgüven de kazanmış olursunuz. arada geçecek olan zaman için de çok önemsemeyin bence sevmiyorsa sevmesin. çocuklarıyla ilgilenmesini kar bilin babaları diyip geçin. evde baya bunalmışsınız bence. ayaklarınızın üzerinde durmaya başladığınızda tekrar değerlendirirsiniz. yanlış anlamayın yine başarırsınız istedikten sonra ama benim dediğim şekilde hareket etmeniz 1-0 önde başlamanızı sağlarbelki bu süreçte eşinizin de size karşı tavırları değişebilir.
Umarım teşekkür ederim .
Yorumunuzu dikkate alıcam.
Temennim o yönlü bakicaz artık .çalışmaya başladıktan sonra kendinize güveniniz daha fazla olur ve adımlarınızı daha sağlam atarsınız. bir an önce iş bakmaya başlayın bu arada da çocuklar kreşe hemen başlasın ki yükünü bi zahmet babaları üstlensin
Yasal olarak 12 yaşa kadar annede çocuklar ona güveniyorum açıkçası .
Belki de haklısınız ama inanın kendimde savaşmak için güç bulamıyorum çok yoruldum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?