Cesarete ihtiyacım var ..

İnsan istedi mi neleri başarıyor, Allah yardımcınız olsun, siz doğru olduktan sonra halledersiniz de. Ama boşanmadan bi süre ayrı yaşayıp deneyebilirsiniz, belki yardımı olur

Aşılamaz mı bu sorun. Gerçekten mı sevmiyor acaba sözde mı. Ben çok yorulup gerildigimde üç çocuklar ve her türlü işle başbaşa kaldığımda neden evlendim acaba diyorum ama şu an baktığında asla pişman değilim. Eşinin başka problemi mı var.tartisma sebebinin ne

Benim babam da anneme çok kötü sözler söyler aşağılardi.bosanmadilar keşke bosansalardi çünkü babam bizi de sevmezdi.sanki onun üstünde yuktuk. Senin eşinle böyle problemim yok anladığım kadarıyla.cocuklara karşı iyi en azından.

Kreş konusuna gelince benim iki çocuğum kreste İstanbul da 1500 lira verdim.

Yasal olarak 12 yaşa kadar annede çocuklar ona güveniyorum açıkçası .
Belki de haklısınız ama inanın kendimde savaşmak için güç bulamıyorum çok yoruldum .

Evet çocukları seviyor .
Sanırım burada da 1000 TL kabataslak araştırdım.

İnsan istedi mi neleri başarıyor, Allah yardımcınız olsun, siz doğru olduktan sonra halledersiniz de. Ama boşanmadan bi süre ayrı yaşayıp deneyebilirsiniz, belki yardımı olur
Bunu 572527262. Kez denedik hiç bir şeyi değiştiremedik.

Peki o zamanlarda nasıl geçindiniz?
Alttan alarak küsmedik mesela ama bu kez başka yani çok kırıcı konuştuk .
Aileler bile girdi araya .
Bir daha cinsel anlamda da bir paylaşımımız olmasın dedi bana .

Bunu 572527262. Kez denedik hiç bir şeyi değiştiremedik.
Yani daha 4 yıllık evlilik, ne çabuk tükendi bu kadar. Ozaman kendinize güzel bir iş bulun sonrada planlarınızı gerçekleştirin, hakkınızda hayırlısı olsun. Belki bir psikologdan da yardım alabilirsiniz, eğer bunalma veya depresyon nedeniyle böyle hissediyorsanız yardımı olur

Allah yardimciniz olsun tum isleriniz rast gitsin. Aileden ayri ama aileye yakın olursaniz kres vs ücretleri yariya inebilir. Tabii il calisacaginiz is egitiminiz kiralar vs onemli. Nafaka verir gibi duruyor.bosanma surecinde adamin huyuna gidin bunu cok sik soylemem ama lutfen gidin.magdur ama gururlu olun. Sizi sevmeyen o ama cocuklar var. Ya dilerim bir sure sonra harika bir konu acarsiniz buraya insallah Allahim

Amin çok teşekkür ederim .
Allah razı olsun .

bence boşanmadan önce kendinize iş bulup çalışmaya başlayın çocuklarınızı da kreşe verin. bu süreçte onlar alışırlar siz iş hayatına alışırsınız ve yavaş yavaş birikim yaparsınız. bir anda hepsini yüklenmeye kalkmak sıkıntılı olabilir. o zaman daha çok bocalayıp daha mutsuz olup pişman olabilirsiniz. hem bu süreçte özgüven de kazanmış olursunuz. arada geçecek olan zaman için de çok önemsemeyin bence sevmiyorsa sevmesin. çocuklarıyla ilgilenmesini kar bilin babaları diyip geçin. evde baya bunalmışsınız bence. ayaklarınızın üzerinde durmaya başladığınızda tekrar değerlendirirsiniz. yanlış anlamayın yine başarırsınız istedikten sonra ama benim dediğim şekilde hareket etmeniz 1-0 önde başlamanızı sağlar belki bu süreçte eşinizin de size karşı tavırları değişebilir.

Belki de haklısınız ama inanın kendimde savaşmak için güç bulamıyorum çok yoruldum .

Daha geçen gün LYS sınav sonucuyla ilgili konunu gördüm ve dedim ki helal olsun hatuna 2 çocukla 80.000 e girmiş.
Kafa çalışıyor, üniversite mezunusun, hala aklın zihnin taze ve cesarete ihtiyacın var inan aklım almıyor ruh halinizi.

Yahu bu adamlar nasıl başarıyor bu zeki kadınları kendine güvensiz, ezik, öteki yapmayı
Kendinize gelin. Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı bunu asla unutmayın.
Sevmiyormuş sevmesin ya onun sevgisine muhtaç olan kim
Bak yoluna
Önce işini ayarla ve kurtul o adamdan. O çocuklara da eşşek gibi bakacağını hatırlat. Nafakanı çocukların giderlerini kalem kalem yazarak belirle. Boşanan çoğu arkadaşımın ev kirasını eski eşleri ödüyor zira çocukların barınma ihtiyacı da babası karşılamak zorunda.
Kendi yolunu çizersen çok mutlu olacağını düşünüyorum.

Sizce çocuklarım ile daha mutlu olmaz mıyım 2 odalı bir evimiz olsa bu günler de bunun hayali ile yaşıyorum inanın .
Ah şu gurur keşke sökülüp atıla bilse .
Yani sizin tek derdiniz gururmu eşinizi seviyorsunuz onunda sizi sevdiğine inaniyorsunuz ama esiniz sizin bam telinizi çözmüş kavga anında sizi sevmiyorum diye kizdiriyo ve sizde sırf gururunuz için sırf sevmiyorum dedi diye iki cpcugunuzu anne baba ayrı yaşamaya mahkum ediyorsunuz sırf gurur için öyle mi bence bı kendinize gelin siz annesiniz evlatlarinizin cikarlarini düşünmek zorundasiniz sirf kendi duygunuz için cocuklariniza bu durumu yaşatmaya hakkınız yok bence hı beni aldattı yada şiddet uyguladı yada sorumsuz evine gelmiyo bakmio çocuklarıyla ilgilenmiyo deseydiniz sonsuz hakliydiniz ama kusura bakmayin şu durumda ben sizi çok bencil buldum

[
İşte bende bunu istiyorum kendi yoluma bakmayı.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Onun sevgisine inanmıyorum ki .
İnansam keşke mücadelem anlam kazanırdı.

Umarım teşekkür ederim .
Yorumunuzu dikkate alıcam.

Umarım teşekkür ederim .
Yorumunuzu dikkate alıcam.

çalışmaya başladıktan sonra kendinize güveniniz daha fazla olur ve adımlarınızı daha sağlam atarsınız. bir an önce iş bakmaya başlayın bu arada da çocuklar kreşe hemen başlasın ki yükünü bi zahmet babaları üstlensin

Temennim o yönlü bakicaz artık .

yasal olaak 12 yaş gibi bir durum söz konusu değil eşiniz bu konuda sizi zorlyabilir
yaşları küçük olduğu için büyük ihtimal size verilir ancak 12 yaş diye bir sınır yok istediği zaman velayeti almak için dava açabilir

Allah yardımcın olsun canım.Tabiiki de verme çocuklarını.Dediğin gibi iş bulursan düzene koyarsın hayatını.Velayeti istese de alamaz merak etme.Ikisi de küçük çocuk direk sana verirler.Her işin rast gitsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…