- Emoji Skoru
- 318
- Puanlar
- 628
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ...AMİN..CANIM KARDEŞİM zor bir karar tabiki ama kumar bağımlılığı düzelmez ancak seni ve hayatınızıı tamamen bitirene dekk devam eder 10 yıl cok uzun bir süre değil yeni bir sayfa açmak daha kolay yeterki karar ver üstelik Allah haramdan uzak durun der sen resmi nikahını bitir en azından derim eşine göz dağı olsun değişirse nir imza ile geri evlenirsiniz zor değil ama cocouklarınızın geleceğii kumarda yerle bir olur eşinizde ayrılma konusunda sizinle hem fikirse sorun çıkartmayacaksa dahada yıpranmadan bitirin bu evliliğii çocuklar alışır inanaın kendinize yazık edrsinizMerhaba, ben boşanma arifesinde olan bir kardeşinizim.
Şu an bir camideyim. İkindi namazını kıldım ve hüngür hüngür ağladım. Yarın boşanma dilekçesi vereceğim.
10 yıllık bir evlilik ve iki çocukla bu adımı atmak gerçekten çok zor.
Hikâyemi anlatmak istiyorum.
Çok severek evlendik. İkimiz de düzgün, sorumluluk sahibi, çevresi tarafından sevilen insanlarız. Evlilik öncesinde bazı sorunlar vardı; özellikle öfke problemi gibi… Bunlardan korkuyordum ama görmezden geldik. O sorunların zamanla katlanarak, adeta çarpı on olarak karşıma çıkacağını bilmeden.
Yıllarca kahrını çektim diyebilirim. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Ancak boşanma sebebimiz bu da değil.
Asıl sebep, 5 buçuk yıldır devam eden kripto bağımlılığı. Ben helal lokma konusunda çok hassas bir insanım. Bu süreçte borçlar oldu, ailesi tarafından ödendi (zaten onların bize borcu vardı). Şu an ise maaşının dörtte birine haciz geldi. Ama inanın, borçları artık düşünmüyorum bile.
Beni bu noktaya getiren şey; yıllarca arkamdan işler çevirmesi, yüzüme baka baka yalanlar söylemesi oldu. Ona karşı sevgim bitti, güvenim zaten kalmadı. Bu kararı almamdaki en önemli neden ise, tekrar yapacağına olan inancım. Daha fazlasını kaldıramam.
Ama yine de…
10 yıllık emek, iki çocuk… Hepsi çok zor.
Belki sizin güzel yorumlarınız bana cesaret verir, bu yolda kendimi biraz daha güçlü hissetmemi sağlar diye yazıyorum.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.