Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
psikolojik yardım almalısın.O cesaret banada gelse keşke. Dün gece kavga ettik şiddet uyguladı. Gece kendimi parcaladim resmen birak gideyim diye bırakmadı. Yalvardi ve sarildi birakmadi uyuttu.sabah gozumu actim ben nasil bu evdeyim dedim darp raporu aldim ondan gizli ama sikayete cesaret edemedim. Ailemin yanina gittim. Babamda bi posta laf koydu. Sucum ise kendi resmimi durum paylaşmak. Annesine gitmemek vs. 8 aydir evliyim. Cekismeli uzuyor hic ugrasmaya gucum kalmadi. Aksamdan beri beni vurdugu odaya bakip agliyorum. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Simdi zıbardı. Sabah ne yapsam diye düşünüyorum. 23 yasindayim meslegim var. Fakat bu insan bir saplanti olmus sanirim. Kangren olmus bu evlilik ya parmagı kesip atacam ya zehir yayilacak. Her kavgada boşanmaya sartlandim ve bir turlu gerceklestiremiyorum. En son kavgada babam birdaha döversen aynısını yaparim demisti. Bugun hicbisey yapmadilar aksine onun yaninda kizdi. Onlara bunu soyledigimde sen tam net olursan gerekeni yapariz diyorlar. Nasil yapayim?
baban net ol demiş ya.O cesaret banada gelse keşke. Dün gece kavga ettik şiddet uyguladı. Gece kendimi parcaladim resmen birak gideyim diye bırakmadı. Yalvardi ve sarildi birakmadi uyuttu.sabah gozumu actim ben nasil bu evdeyim dedim darp raporu aldim ondan gizli ama sikayete cesaret edemedim. Ailemin yanina gittim. Babamda bi posta laf koydu. Sucum ise kendi resmimi durum paylaşmak. Annesine gitmemek vs. 8 aydir evliyim. Cekismeli uzuyor hic ugrasmaya gucum kalmadi. Aksamdan beri beni vurdugu odaya bakip agliyorum. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Simdi zıbardı. Sabah ne yapsam diye düşünüyorum. 23 yasindayim meslegim var. Fakat bu insan bir saplanti olmus sanirim. Kangren olmus bu evlilik ya parmagı kesip atacam ya zehir yayilacak. Her kavgada boşanmaya sartlandim ve bir turlu gerceklestiremiyorum. En son kavgada babam birdaha döversen aynısını yaparim demisti. Bugun hicbisey yapmadilar aksine onun yaninda kizdi. Onlara bunu soyledigimde sen tam net olursan gerekeni yapariz diyorlar. Nasil yapayim?
Ailen hakli bosan deseler bosansan ilerde belki siz bosattiniz dersin diye cekiniyorlardir. Sen son karari vermelisin.O cesaret banada gelse keşke. Dün gece kavga ettik şiddet uyguladı. Gece kendimi parcaladim resmen birak gideyim diye bırakmadı. Yalvardi ve sarildi birakmadi uyuttu.sabah gozumu actim ben nasil bu evdeyim dedim darp raporu aldim ondan gizli ama sikayete cesaret edemedim. Ailemin yanina gittim. Babamda bi posta laf koydu. Sucum ise kendi resmimi durum paylaşmak. Annesine gitmemek vs. 8 aydir evliyim. Cekismeli uzuyor hic ugrasmaya gucum kalmadi. Aksamdan beri beni vurdugu odaya bakip agliyorum. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Simdi zıbardı. Sabah ne yapsam diye düşünüyorum. 23 yasindayim meslegim var. Fakat bu insan bir saplanti olmus sanirim. Kangren olmus bu evlilik ya parmagı kesip atacam ya zehir yayilacak. Her kavgada boşanmaya sartlandim ve bir turlu gerceklestiremiyorum. En son kavgada babam birdaha döversen aynısını yaparim demisti. Bugun hicbisey yapmadilar aksine onun yaninda kizdi. Onlara bunu soyledigimde sen tam net olursan gerekeni yapariz diyorlar. Nasil yapayim?
Hayir atmaz. Mesela diyor sizin yuzinuzden hastayim. Geceleri yatmiyorum diyor. Ve bende vicdan yapiyorum. Babamin boyle yapmasi gucsuz ediyorbaban net ol demiş ya.
babanın evine gitsen. evime geri dönmüyorum desen zorla geri götürür mü, sokağa atar mı?
madem evden atmaz.Hayir atmaz. Mesela diyor sizin yuzinuzden hastayim. Geceleri yatmiyorum diyor. Ve bende vicdan yapiyorum. Babamin boyle yapmasi gucsuz ediyor
Yarin psikologa gidecegim. Cunku benim tepkilerim normal degil.psikolojik yardım almalısın.
önce özgüven kazanman lazım.
inşallah kocan seni öldürmeden çıkarsın o evden.
Hayir atmaz. Mesela diyor sizin yuzinuzden hastayim. Geceleri yatmiyorum diyor. Ve bende vicdan yapiyorum. Babamin boyle yapmasi gucsuz ediyor
Bende bazen boyle diyorum. Allah bunu yasatti vardir bir hikmt diye. Kotuyu yasamadan iyinin kiymetini anlamaz insan diyorum. Yasanmasa hep icimde kalirdi belki. Ama yasadim gordum diyorum . Lakin bu dusumcem anlik geliyorAilen Senin yaninda mi degil mi? Onlara ihtiyacin mi var? Dayak yiyorsun Yazik degil mi sana...Siddet uyguluyor ona mecburmusun? Anliyorum zordur bir adim atmak...Ama calisiyorsun kendi ayaklarin Ustunde duruyorsun. Babam derdi Hep Bana oku Kizim bi Tek diplomani meslegini elinden alamaz kimse. Kimseye muhtac olma derdi. Sen Kendine guvenmelisin. Seni ne durduruyor? Rabbim tasiyamican yuku vermez korkma susma Kendine guven! Yapabilirsin
bu kadar dayak yiyen kimse normal olamaz.Yarin psikologa gidecegim. Cunku benim tepkilerim normal degil.
Bende bazen boyle diyorum. Allah bunu yasatti vardir bir hikmt diye. Kotuyu yasamadan iyinin kiymetini anlamaz insan diyorum. Yasanmasa hep icimde kalirdi belki. Ama yasadim gordum diyorum . Lakin bu dusumcem anlik geliyor
Sizce hicbisey demeden ceki gitmek mi yoksa icinden geleni saydirmak mi. Birsey dersem o yine kendini hakli cikarirMesleği olan bir kadın dayak yediği evde nasıl durabilir? Aklım almıyor.
Üstelik çocuk da yok.
Geri dönsen baban evden de atmazmış.
O işe gittiğinde topla eşyalarını çık git o evden.