- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.473
- 798
- 35
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
Hm iyiymiş bu fikri beğendimDoktum valla , baya da para geldi ordan
O parayla da cocuklara kiyafet aldim
Ahhhaa saglam ticaret yapiyorum
evet az cok birikti hani bana yetecek kadar
dedğim gibi 3 tane sandaletimin olmasını ben kendime yeterli görüyorum
birisi kot renginde birisi beyaz birisi siyah bana yeterli geliyor mesela ama işte ne bileyim iş arkadaşlarım olan 2 bayan öyle giyinince çok imreniyorum ama para kalmadıgı için pek alamıyorum
sizde aynı benim gibisiniz o halde pek farkımınız yok peki iş yerinideki arkadaşlarnız nasıl giyiniyor ?ben şuan evli değilim ailemle yaşıyorum. birkaç senedir çalışıyorum.gerçi asgari ücretli bir işte çalışıyorum ama istesem her ay maaşımı çeşit çeşit giyinmeye ayırabilirdim çünkü ev geçindirme derdim yoktu. ama ben hep ileriyi düşündüm, yarın bir gün evlenirsem çeyizim köşede dursun ufak da olsa üç beş kuruşum olsun dedim. nitekim şuan nişanlıyım ve iyi ki zamanında har vurup harman savurmamışım diyorum. aileme yük olmadan çeyizimi yapıyorum, kenara ufacık da olsa birikimimi de yapıyorum. ben böyle yapıyorum ama başka arkadaşım var mesela kredi kartının limitini sonuna kadar doldurur kıyafet alışverişiyle. saygı duyuyorum çünkü herkesin parayı harcama öncelikleri başka. ben böyle mutlu oluyorum. köşede param olunca mesela kendimi güvende hissediyorum.
giyim konusunda da şöyle yapıyorum. kışın iki pantolon üç beş kazak ve iki elbisemle idare ettim. yazın daha çok kombinim var, bikaç etegim elbisem kotum bluzlarım vs. onları değiştirip değitirip giyiyorum. çok beğendiğim bişey olursa alıyorum. her ay düzenli giyim almam. öyle çeşit çeşit çantam ayakkabım yok. geçen sene bütün yazı bir sandalet ve bir dolu topuk terlikle geçirdim işe giderken
Siz yapmiyorsunuz saygi duyuyorum ama biz yapanlara komik demek hoş degil. Herkesin tarzi farkli. Sizin gibi olmayanlari elestirip birde komik diye asagilamak gercekten hoş olmadi.Öyle şıkır şıkır giyinip gelenler, sabah yarim saat giyinmeye, yarim saat saç makyaja harcıyor var mı sende öyle bir zaman?:) ben 3 yıldır her yazlık ve kışlık çıkartma merasiminde torba torba yolluyorum, verdiğim paraciklara göz yaşı dökerek... :)
Sende ki enerjiyle alakalı aslında öyle çeşit çeşit takip takıştırmak falan bana şimdi çok komik geliyor öyle her allah'ın günü süslenen kadınlar. Komik başka birşey değil. Gerek yok.
bende anlasam nasıl becerdiklerini anlayamıyorum hiçvalla aylık epey kazancım var ama bin çeşit kıyafet giyemiyorum o nasıl bi kültür bilmiyorum nasıl beceriyolar
aylık 1500 tl mi ayırıyorsunuz naptınız siz yaçeşit giyinmeyi bnde çok severim bekarlığımdan beri alırım ayakkabı elbise etek pantolon evlendim daha da artırdım aylık 1500 tl ayırıyorum kendime
Vardir ama marka oldugu icin degil kaliteli oldugu icin varHm iyiymiş bu fikri beğendim
Peki marka takıntın var mı ayakkabıda uoksa kıyafete uygun olsun yeter mi dersin
koç burcusunuz sanırımBen varim. Hergun farkli giyiniyorum. Ama kiyafete cok para vermem. 35 yasindayim, vucudum degismedigi icin universitede aldigim kiyafetlerim dahi oluyor birde moda olan seyleri sevmiyorum her zaman giyebilecegim seyler alirim modasi gecmez haliyle. Cok kiyafet olup seyrek giyince de eskimiyorlar. Bazi kiyafetlerime sira dahi gelmiyor. Birde takisiz aksesuarsiz cikmam ve duz bir kiyafet dahi ben de cok farkli duruyor.
Yok degilim. Neden ?koç burcusunuz sanırım
Niye aşağılamak olsun canım ama bana komik geliyor napayım. Onlar da bana tembel diyor mesela:)Siz yapmiyorsunuz saygi duyuyorum ama biz yapanlara komik demek hoş degil. Herkesin tarzi farkli. Sizin gibi olmayanlari elestirip birde komik diye asagilamak gercekten hoş olmadi.
Tembellik farkli, komiklik farkli.Niye aşağılamak olsun canım ama bana komik geliyor napayım. Onlar da bana tembel diyor mesela:)
koç ve akrep biri yazmış gibi geldi yazınızdan,haklısınız belli bir yaşa gelip boy kilo oturdumu kıyafetler iyi kullanılıyorsa uzun süre giyilebiliyor.Yok degilim.
Bence de kimse bana tembel diyemez:) ama komiklik çok güzel.Tembellik farkli, komiklik farkli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?