- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.473
- 798
- 35
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
Evet kalite çok önemli yoksa 2. Kez giyemiyorsun aldığın şey ve kalite de kendini çok guzel belli ediyor .Vardir ama marka oldugu icin degil kaliteli oldugu icin var
Bir seyi.pahali alir 10 sene giyerim
Sadece mayo , askili body vs gibi ucuz seylerde marka almam ama geri kalan seyleri marka aliyorum kuzum , 15 senelik cantam var hala ilk gunku gibi duran
5 büyük çöp poşeti kıyafet yardım kutularına koydum.suan benden mutlusu yokBir sene öncesine kadar dehşet bir dolabım vardı
Normal yatak odası takımlarının dolabı artı iki kapaklı bir dolap daha
20 kadar çanta ondan daha fazla ayakkabı
Bir süre sonra kıyafetlerin bana değil benim onlara hizmet ettiğimi fark ettim yavaş yavaş azaltmaya başladım
İhtiyacı olanlara belediylere vs bağışladım
Verdikçe dahada mutlu oluyorum artık
Başlangıç zorluyor ama sonrasındaki huzura değiyor
Şimdi yatak odası dolabının yarısından az
5 çanta 7 ayakkabım var
Fazla kıyafet maddi manevi zarar bence
Zamandan dahi zarar
Minimal kaliteli bir dolap çok daha doyurucu oluyor
Bence bu saygıdır ne o öyle saci başı dağınık kendine de bakmalı insan her gün full makyaj bende sevmem de bir eyeliner allık ruj maskara şekil verilmiş saçlarözenle giyinmek çok önemli işin ben yeni dolap dizi yorum şimdi bence haftada kaliteli bir parça alınabilir duz olması lazım zamansız olmalıÖyle şıkır şıkır giyinip gelenler, sabah yarim saat giyinmeye, yarim saat saç makyaja harcıyor var mı sende öyle bir zaman?:) ben 3 yıldır her yazlık ve kışlık çıkartma merasiminde torba torba yolluyorum, verdiğim paraciklara göz yaşı dökerek... :)
Sende ki enerjiyle alakalı aslında öyle çeşit çeşit takip takıştırmak falan bana şimdi çok komik geliyor öyle her allah'ın günü süslenen kadınlar. Komik başka birşey değil. Gerek yok.
Kim ne derse desin, bakimli ve şık insana insanlarin saygisi bile bir baska. Devir o devirBence bu saygıdır ne o öyle saci başı dağınık kendine de bakmalı insan her gün full makyaj bende sevmem de bir eyeliner allık ruj maskara şekil verilmiş saçlarözenle giyinmek çok önemli işin ben yeni dolap dizi yorum şimdi bence haftada kaliteli bir parça alınabilir duz olması lazım zamansız olmalı
Yıkamak da çok önemli beyazlara özel deterjan siyahlara özel yok kazaklar ayrı vs kullanmayı bilmek lazım
İyi de o daha çocuk. Neden 3 ay sonra üzerine olmayacak kıyafetler için bu kadar yatırım yapıyosunuz. Sonuçta onların kıyafetleri çabuk büyüdükleri için anında küçülüyor. Sürekli ona kıyafet almak mantıksız.
Tamam yavrunuz özeniyor olabilirsiniz ama harcamalarınızı kısabilirsiniz de.
Anne olmak fedakarlıktır ama anne olunca kadın, insan vs. olmaktan çıkmıyorsunuz. Bu kadar özeniyorsanız diğer kadınlara bence biraz da kendinizi mutlu edin.
Ya gözünün çapağıyla çıkmayacaksın tabi ki, temiz, derli toplu olmak başka alışveriş bağımlısı olup güzellik takıntılı olmak başka.Bence bu saygıdır ne o öyle saci başı dağınık kendine de bakmalı insan her gün full makyaj bende sevmem de bir eyeliner allık ruj maskara şekil verilmiş saçlarözenle giyinmek çok önemli işin ben yeni dolap dizi yorum şimdi bence haftada kaliteli bir parça alınabilir duz olması lazım zamansız olmalı
Yıkamak da çok önemli beyazlara özel deterjan siyahlara özel yok kazaklar ayrı vs kullanmayı bilmek lazım
sizde aynı benim gibisiniz o halde pek farkımınız yok peki iş yerinideki arkadaşlarnız nasıl giyiniyor ?
Merhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
Merhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
birinin eşinin markette çalıştıgını bilyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?