- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
Aslında olay para değil tarz. Misal topuklu ayakkabıya bir alışsanız bütün kıyafetinize farklı bir hava gelir. Değişim önce ayakkabıdan başlamalı. Eğer işte giyemem yorar diyorsanız o zaman dizde pileli etek giyip, tişörtü içine sokup sandaleti altına giyerek kombin yapın. Boynunuza da küçük basit bir fular takın. Bu kombin için toplam 3 etek üç fular alsanız ayakkabı çanta değiştirmeye gerek bile kalmaz.Merhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
Onlar zamanında çok para yatırmıştır. Mesela ben yeni evlendim. Üniversite ve yüksek lisans boyunca aldığım kıyafetin haddi hesabı yok. Ama hep ucuz şeylerdi. Şimdi hiçbir şey almıyorum aldıklarım yetiyor. Sanmayın ki vakko’dan giyiniyorlar. Artık kıyafetin ucuzu de pahalısı da bir. Zamanında almışlar işte denk geldikçe de üstüne koyuyorlar. Bence siz hep aynı şeyleri giyip diğerlerini kenara attığınız için fark etmiyorsunuz ama bayağı kıyafetiniz vardır. Sadece kombinleyemiyorsunuz, kenarda duruyorlar ve size az geliyorlar bu yüzden.yani şöyle demek istedim mesela bir giydiklerini bir daha giymeleri nerdeyse 1 ayı buluyor nasıl bu kadar çeşit giyebiliyorlar =)
Benim hilem de topuklu ayakkabı. Üç topuklum olsun on üç kombin yaratırım.Ben marka giyinmem. Aldığım zaman ucuza.çok parça almaya çalışaırım tabi şık olmasına özen gösteririm. Ama kıyafetten ziyade bende topuklu ayakkabıya para yatırırım. Topuklu ayakkabı çok severim. Ucuza şık ve güzek şeyler alabilirsiniz
Fular kullan. Kolye yerine. Acayip şık duruyorŞu takı olayını beceremiyorum bi türlü
Sizinki şu an algıda seçicilik. Ama çok kıyafeti olanlar size emin olun dikkat etmiyordur. Şimdi sizin için bir liste önereceğim. Bunları almaya çalışın iki üç ay sonra siz bile inanamayacaksınız.aslında hiç bu açıdan bakmamıştım peki çeşit çeşit giyinnce kendinizi neden daha iyi hissetmiyordunuz bir süre sonra gereksiz mi geliyor insana
Boy uzatıcı nedir merak ettim vallahiBen spor ayakkabi giyince sanki arkaya dogru gidiyormusum hissi vardi
Babet ve botlarda bu his olmuyor...bende napim diye dusunurken boy uzaticiyi kesfettim :) bacagin sekli bile degisiyor
Tavsiye ederim oyle bir sorununuz olmasa bile :))
benim yakamı bıraksınlar ha ha.Bak burda giyime 1500 veren üye var saldırınnnn kadınlar kulübüüüüAman sen gene iyi ben en son nezaman birşey aldım hatırlamıyorum şişman olduğumdan alasımda yok o yüZden sallamış durumdayımha birde alım gücü şeysi var ona hiç girmeyel konular kapanıyor yoksa birilerinin hoşuna gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?