- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
mutluu haftalarr kızlaaarrrrr!!opuyorumnanaktan
kendime ders programıı yapacamm bugünn!!
ders çalışıpp memurr olacamm anasınıı sattimmm!!!:1closedeyes:
çokk efkarlıyımm çokkkkkk bu araaaa!!
neysee kızımm çırılçıplakk soyumuşş giydiremmm!!!akannehir
nan bende nıe oluyokı
mafoldumbenewet canım siz benim ilk hamilelik günlerimi bilmiyorsunuz ben sizinle son 3 ay kala tanıştım ilk 6 ayım riskliydi dktr heran düşük olabilir dedi ben tedavi olurken hamile kaldım hiç beklemiyorduk çünkü 20 kg fazlam vardı vermeden kalma demişti dktr bende 10 kg vermiştim 1,5 ayda verir vermez kaldım sonra dedi çok dikkat etmelisin fazla kg almamalısın dedi ilk aylar çok dikkat ettim yediklerime sadece bebeğim için beslendim dktr 6. ayı tamamlayınca düşük riskin yok artık dedi bizde rahatladık ama fazla rahatlamışız :1no2:birde bende şeker vardı hep ilaç kulandım ilk günden bu yana glokofen arada yükselip iniyordu şekerim cumartesi yine yükselmiş hiç anlamadım o gün mirayada dedim sık sık çişim geliyor diye o demişti sakın suyun geliyor olmasın :gitmehadi ya doktor demiş miydi :çok üzgünüm:
kapıdan içeri bile sokma kocanın kafasına sokartık o da anlamıştır anasıonı almaz senin yanına Çok üzgünüm çoook
hayırlı zamanda teekrar bebeğiniz olur canım :teselli:
birak gezsin öyle..yigidin mali meydanda olurmus yerimseniben
yaramaz kızınla ders progamına uymak biraz zor gibi:gitme: görünüyorr
kızın neen soyunmuş öleeekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
benimm kızz çokkk yiğitt sılamm vallaaa!!!a.smafoldumbenewet canım siz benim ilk hamilelik günlerimi bilmiyorsunuz ben sizinle son 3 ay kala tanıştım ilk 6 ayım riskliydi dktr heran düşük olabilir dedi ben tedavi olurken hamile kaldım hiç beklemiyorduk çünkü 20 kg fazlam vardı vermeden kalma demişti dktr bende 10 kg vermiştim 1,5 ayda verir vermez kaldım sonra dedi çok dikkat etmelisin fazla kg almamalısın dedi ilk aylar çok dikkat ettim yediklerime sadece bebeğim için beslendim dktr 6. ayı tamamlayınca düşük riskin yok artık dedi bizde rahatladık ama fazla rahatlamışız :1no2:birde bende şeker vardı hep ilaç kulandım ilk günden bu yana glokofen arada yükselip iniyordu şekerim cumartesi yine yükselmiş hiç anlamadım o gün mirayada dedim sık sık çişim geliyor diye o demişti sakın suyun geliyor olmasın :gitmean acilen gitseydik hastaneyebelki serdoşum yaşıyor olcekti cumartesi akşam hiç tepik atmadı serdoşum senağlamaben daha öncede böyle hareket etmemişti gitmiştik gaz birikmiş o yüzden sıkışmış bişi yok dedi dktr yine öyledir herhalde diye kıllanmadım pazar günüde hareket etmeyince korktuk :1no2:ertesi gün acilen gittik ultrasonla baktı dktr kalbi atmıyor dedi senağlamave ameliyata aldılar mafoldumbenherşey için geç kalınmış senağlama
:Saruboceq:amin böcüğüm inşallah :Saruboceq:mafoldumben
bu en büyük acında RABBIM sana sabırların en buyuğunu versın cnm
bıdaha yasamazsın ınş
ve hayırlı bı bebeğin olur ınş
:Saruboceq:
mafoldumbenewet canım siz benim ilk hamilelik günlerimi bilmiyorsunuz ben sizinle son 3 ay kala tanıştım ilk 6 ayım riskliydi dktr heran düşük olabilir dedi ben tedavi olurken hamile kaldım hiç beklemiyorduk çünkü 20 kg fazlam vardı vermeden kalma demişti dktr bende 10 kg vermiştim 1,5 ayda verir vermez kaldım sonra dedi çok dikkat etmelisin fazla kg almamalısın dedi ilk aylar çok dikkat ettim yediklerime sadece bebeğim için beslendim dktr 6. ayı tamamlayınca düşük riskin yok artık dedi bizde rahatladık ama fazla rahatlamışız :1no2:birde bende şeker vardı hep ilaç kulandım ilk günden bu yana glokofen arada yükselip iniyordu şekerim cumartesi yine yükselmiş hiç anlamadım o gün mirayada dedim sık sık çişim geliyor diye o demişti sakın suyun geliyor olmasın :gitmean acilen gitseydik hastaneyebelki serdoşum yaşıyor olcekti cumartesi akşam hiç tepik atmadı serdoşum senağlamaben daha öncede böyle hareket etmemişti gitmiştik gaz birikmiş o yüzden sıkışmış bişi yok dedi dktr yine öyledir herhalde diye kıllanmadım pazar günüde hareket etmeyince korktuk :1no2:ertesi gün acilen gittik ultrasonla baktı dktr kalbi atmıyor dedi senağlamave ameliyata aldılar mafoldumbenherşey için geç kalınmış senağlama
:Saruboceq:amin böcüğüm inşallah :Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum ara sıra bakarım size sizleri çok seviyorum çok sağolun:a015::a015:
benimm kızz çokkk yiğitt sılamm vallaaa!!!a.s
nuranımm tuvaletee soktummm temizledimm dişimii fırçalayacamm dedii heryerini ıslamışşşş!!soyunmuşş ıslandıı diyee zatenn çıplak olmaya bayılıyooo!!!!akannehir
çitoss canımm Allahh sabır versin :teselli:hayırlısıyla tekraar anne olmayı nasip etsin!:Saruboceq:
hamilelik şekerii çokk önemlii gerçekten!kendine çok dikkat et canım!ben şimdilikk kaçıyorumm öptümm hepinizi!!!Şeniz
beklıyoz cıtosumm benım
derın kış gelıyo üşütmesın nan bebekler hep cıplak olmayı mı sevıyo ne
bızımkısıde öle nan acayıp yaramaz :bbo:
mafoldumben
sorma böcük bende çok acıktım:kedi:
acıktım ben ya işte cok off
sıla ama daha cok kucuk sımayy
aman cok ısrar ederse yapıver:lepi:
cok acım nan mıdem yanıy sabah bulantıdan yıyemedım pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?