Cesur ve Güzeller

yaramaz kızınla ders progamına uymak biraz zor gibi:gitme: görünüyorr
kızın neen soyunmuş öleeekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bende gene bi sürü iş birikmiş.. Çalışmam lazım anlayacağınız...
Şimdilik kaçtım öpüyorum hepinizi...

Allah hepimize sıkıntısız günler nasip eder inşallah...
Görüşürüz kızlar :gitme:

mafoldumbenewet canım siz benim ilk hamilelik günlerimi bilmiyorsunuz ben sizinle son 3 ay kala tanıştım ilk 6 ayım riskliydi dktr heran düşük olabilir dedi ben tedavi olurken hamile kaldım hiç beklemiyorduk çünkü 20 kg fazlam vardı vermeden kalma demişti dktr bende 10 kg vermiştim 1,5 ayda verir vermez kaldım sonra dedi çok dikkat etmelisin fazla kg almamalısın dedi ilk aylar çok dikkat ettim yediklerime sadece bebeğim için beslendim dktr 6. ayı tamamlayınca düşük riskin yok artık dedi bizde rahatladık ama fazla rahatlamışız :1no2:birde bende şeker vardı hep ilaç kulandım ilk günden bu yana glokofen arada yükselip iniyordu şekerim cumartesi yine yükselmiş hiç anlamadım o gün mirayada dedim sık sık çişim geliyor diye o demişti sakın suyun geliyor olmasın :gitme an acilen gitseydik hastaneyebelki serdoşum yaşıyor olcekti cumartesi akşam hiç tepik atmadı serdoşum senağlamaben daha öncede böyle hareket etmemişti gitmiştik gaz birikmiş o yüzden sıkışmış bişi yok dedi dktr yine öyledir herhalde diye kıllanmadım pazar günüde hareket etmeyince korktuk :1no2:ertesi gün acilen gittik ultrasonla baktı dktr kalbi atmıyor dedi senağlamave ameliyata aldılar mafoldumbenherşey için geç kalınmış senağlama

mafoldumben
bu en büyük acında RABBIM sana sabırların en buyuğunu versın cnm
bıdaha yasamazsın ınş
ve hayırlı bı bebeğin olur ınş
:Saruboceq:

birak gezsin öyle..yigidin mali meydanda olurmus yerimseniben

yaramaz kızınla ders progamına uymak biraz zor gibi:gitme: görünüyorr
kızın neen soyunmuş öleeekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

benimm kızz çokkk yiğitt sılamm vallaaa!!!a.s
nuranımm tuvaletee soktummm temizledimm dişimii fırçalayacamm dedii heryerini ıslamışşşş!!soyunmuşş ıslandıı diyee zatenn çıplak olmaya bayılıyooo!!!!akannehir
çitoss canımm Allahh sabır versin :teselli:hayırlısıyla tekraar anne olmayı nasip etsin!:Saruboceq:
hamilelik şekerii çokk önemlii gerçekten!kendine çok dikkat et canım!ben şimdilikk kaçıyorumm öptümm hepinizi!!!Şeniz

mafoldumben
bu en büyük acında RABBIM sana sabırların en buyuğunu versın cnm
bıdaha yasamazsın ınş
ve hayırlı bı bebeğin olur ınş
:Saruboceq:
:Saruboceq:amin böcüğüm inşallah :Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum ara sıra bakarım size sizleri çok seviyorum çok sağolun:a015::a015:

:çok üzgünüm:

beklıyoz cıtosumm benım

derın kış gelıyo üşütmesın nan bebekler hep cıplak olmayı mı sevıyo ne
bızımkısıde öle nan acayıp yaramaz :bbo:

acıktım ben ya işte cok off

çıplak olmaya bayılıyormu
akannehirakannehirkafamçokkarıştı
üşütüp hasta olmasın çıbıl cıbıl dolaşırken
gülle güle:a015:

sıla ama daha cok kucuk sımayy
aman cok ısrar ederse yapıver:lepi:

cok acım nan mıdem yanıy sabah bulantıdan yıyemedım pek

tabı benım bıle yapasım geldı::ecrin_bebek:

ctesı horon kolbastı oynadık ama hemşın oynayamadım
sonra benım usak hıc oturmadı
bı kız geldı onun elını tuttu
cok kıskandım
benımkı kızı farketmedı
hemsınde sağ tarafa doğru harekt edıyon sureklı neyse baktı kız hemen cıktı yanıma geldı
ama cok fena aldım kızın o an onun elıne dokunmasına kıl oldum bı tur atmadılar ama cok fena oldum yaa

sonra eve geldım gelınle bırlıkte hemşın öğrendım hasta halımle 12 ye kadr oynadım öğrencem ama

slm kızlar nasılsn valla ben şu face de bir oyun car ya bi taktım ona kalkamıom başndan citosum gelmiş canm benmm nasılsn inş. daha iisindr bitaanm

çitosum baharım canımın içi sık sık gel olur mu
veren de o alanda o elbet vardır bir bildiği
sen üzülme artık Rabbim sana herşeyin en güzelini versin
madem riskli bir hamilelik dönemi geçirdin kilolarından dolayı önce biraz kilo ver
bak senin için bi fırsat bu 6 ay hamile kalman yasakmış bu sürede fazla kilolarından kurtulursun inşallah bitanem Rabbim sana yeniden bir melek nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…