Cesur ve Güzeller

bak hala onu düşünüyorsun bu demektir ki senin için önemli..
Pasaklım çok acele edersiniz böyle bir karar verirseniz..
Eminim o da şu an seni düşünüyordur..

pasaklıcım ve çitosum allah yardımcınızo lsun
ikiniz için ayrı ayrı çok üzülüyorum elimden gelen bişey yok dua etmekden başka ve ne yazcağımıda inanın hiç bilmiyorum
ikinizide çok seviyorum çitosum en kısa sürede toparlanırsın inşallah sen çok güçlü birisin allah yeniden sabrını versin canımsın
pasaklıcım senin içinde hakkına hayırlısı neyse o olsun inşallahh düzelir canımm çok isterim halledersiniz sorunlarınızı

sağol bitanem bende sizleri çok seviyorum senağlamasenağlamainşallah en kısa zamanda anne olurum 6 ay yasak hamile kalmam birde doktr ben sana zayıflamadan hamile kalma demedimmi bak üzülen sen oldun dedi hem bebeğin öldü hemde senin sağlığında zarara girdi keşke bende ölseydimsenağlama

senağlama senağlama senağlama

çok merak ediyorum seni
kaynanan ordami hala
kocan ne yapıyo işe basladı mı :çok üzgünüm:
yüzünü şeytan görsün onun strese girmemin en büyük sebebi o senağlamasenağlamabirdaha hamile kalırsam asla yanıma sokmammafoldumbenkocam da bugün gitti markete ne yapsın canım en büyük destekçim tek dayanağım ben üzülmüyüm diye acısını içinde yaşıyor mafoldumbenüzülme bitanem sen iyi ol yetrki tekrar bebek yaparız diyor gözleri doluyor ama içine akıtıyor göz yaşınısenağlama

hay allahım yorumlarınıza bakmadan slm ettim ama,
herkesler çok üzgün, bende üzüldüm,elbet bu yokuşlar bitip düze çıkacaz,sadece sabretmemiz gerekiyo,
allahım hepimizin yardımcısı olsun canlar:Saruboceq:

aysun nıck mı değiştınn

pasaklım ıyyım şükür ama nolur böle kolay olmasın ınanıyorumkı bırınız adım atsanız tum o köpruler yenıden kurulur
kendı guzel kalbı guzel arkadasım
merak edıyorsan ara esını
unutma o senın hala eşın

Canlarim,sanirim hepimizin üzerinde nazar var.. benden topigimize kocaman nazar boncugu..
Allahim hicbirimizn agiz tadini bozmasin, hepimizi anne yapsin ve dualarimiz kabul etsin.. baskalari gibi birbirimize düsürmesin,kem gözle bakanlarin gözü ciksin insallah!!! klava:

nuran nan sana dıomkı benım mouse ustunde bı yazı cıkıyo herkeste var mıno result dıe

cvp alamıyom:sinifsinif:

nan bende nıe var ozmn
yazdıklarım kayıt mı edılıy:bbo: yosam
geldığımde kk otomatık gırerdım
baktım cıkış yapılmış

hadi ya doktor demiş miydi :çok üzgünüm:

kapıdan içeri bile sokma kocanın kafasına sok artık o da anlamıştır anasıonı almaz senin yanına Çok üzgünüm çoook
hayırlı zamanda teekrar bebeğiniz olur canım :teselli:

mutluu haftalarr kızlaaarrrrr!!opuyorumnanaktan
kendime ders programıı yapacamm bugünn!!
ders çalışıpp memurr olacamm anasınıı sattimmm!!!:1closedeyes:
çokk efkarlıyımm çokkkkkk bu araaaa!!
neysee kızımm çırılçıplakk soyumuşş giydiremmm!!!akannehir

birak gezsin öyle..yigidin mali meydanda olurmus yerimseniben

nuran nan sana dıomkı benım mouse ustunde bı yazı cıkıyo herkeste var mıno result dıe

cvp alamıyom:sinifsinif:

kardeşim neen kızıyon bağa int gidip duruyorr
int gittide
az önce geldim
gelincede aşırı derece yavaş int ya:gitme:
geçmiş okumaya çalışıyordumm:gitme:
yok bende öğle bişey yokk:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…