böcüküm inşallah aşabiliriz ama dün bütün köprüleri yaktık yıktık bilmiyorum nasıl geri dönüşü olur
ne saygı kaldı aramızda ne de başka bir şey çok üzgünüm nasıl toparlanıcam bilmiyorum mafoldumben
sana da geçmiş olsun bu arada dedim mi bilmiyorum kusura bakma nolur sıcak bişiler iç eşimde çok hastaydı naptı bilmiyorum çok merak ediyorum ama :1no2:
doktora falan da gitmez hiç öyle huyları yoktur nasıl acaba mafoldumben
gününüz aydın olsun güzeller,ii haftalar hepinizeeopuyorumnanaktan
sağol bitanem bende sizleri çok seviyorum senağlamasenağlamainşallah en kısa zamanda anne olurum 6 ay yasak hamile kalmam birde doktr ben sana zayıflamadan hamile kalma demedimmi bak üzülen sen oldun dedi hem bebeğin öldü hemde senin sağlığında zarara girdi keşke bende ölseydimsenağlamabaharımmm mafoldumben mafoldumben mafoldumben
seni çok seviyorum biliyorsun değil mi
üzülme kıyamam sana herşey yavaş yavaş düzelecek
herşeyi unut diyemem sana ama Rabbim acını hafifletsin
sen mutlu olmayı hakediyorsun, yeniden anne olacaksın inşallah :Saruboceq:
senağlama senağlama senağlama
çok merak ediyorum seni
kaynanan ordami hala
kocan ne yapıyo işe basladı mı :çok üzgünüm:
[B][COLOR="Blue"][I]Canlarim,sanirim hepimizin üzerinde nazar var.. benden topigimize kocaman nazar boncugu..
Allahim hicbirimizn agiz tadini bozmasin, hepimizi anne yapsin ve dualarimiz kabul etsin.. baskalari gibi birbirimize düsürmesin,kem gözle bakanlarin gözü ciksin insallah!!! :oklava:[/I][/COLOR][/B][/QUOTE]
AMİN:Saruboceq:
nuran nan sana dıomkı benım mouse ustunde bı yazı cıkıyo herkeste var mıno result dıe
cvp alamıyom:sinifsinif:
sağol bitanem bende sizleri çok seviyorum senağlamasenağlamainşallah en kısa zamanda anne olurum 6 ay yasak hamile kalmam birde doktr ben sana zayıflamadan hamile kalma demedimmi bak üzülen sen oldun dedi hem bebeğin öldü hemde senin sağlığında zarara girdi keşke bende ölseydimsenağlama
yüzünü şeytan görsün onun strese girmemin en büyük sebebi o senağlamasenağlamabirdaha hamile kalırsam asla yanıma sokmammafoldumbenkocam da bugün gitti markete ne yapsın canım en büyük destekçim tek dayanağım ben üzülmüyüm diye acısını içinde yaşıyor mafoldumbenüzülme bitanem sen iyi ol yetrki tekrar bebek yaparız diyor gözleri doluyor ama içine akıtıyor göz yaşınısenağlama
ya benım cubukta bı yazı cıkıyo sızdede oluyo mu no result dıe
:sm_confused::sm_confused:bende öyle bişey olmuyor:sm_confused:
mutluu haftalarr kızlaaarrrrr!!opuyorumnanaktan
kendime ders programıı yapacamm bugünn!!
ders çalışıpp memurr olacamm anasınıı sattimmm!!!:1closedeyes:
çokk efkarlıyımm çokkkkkk bu araaaa!!
neysee kızımm çırılçıplakk soyumuşş giydiremmm!!!akannehir
nuran nan sana dıomkı benım mouse ustunde bı yazı cıkıyo herkeste var mıno result dıe
cvp alamıyom:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?