- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
sağol canımkaydirigubbakcemile5zemuszemusAllah bozmasın
bütün kayınvalidelerin yapması gereken olması gereken bu zaten yerimseniben
bana bi fikir şeyedersminiz kızlar 2 resim göstercem size zahmet bıktınız ama benden
bahsetmiştim bu takımı aldık yaa şimdi bunun kollarındaki derinin aynısından sandalyeleri var ve aşağıda bulunan tv ünitesinin rengide latin ceviz şimdi masa tek renk latin ceviz olsa sandalyeler koyu kahve nasıl olur? birde latin ceviz oturma grubuma uyarmı?
şekere fikir şey ediyos semoş
sende bi fikir şey et :ecrin_bebek:
piştttttttt ben geldim kızçelerr ne kaynatıyonuzzzz
yalnız edanın gönderdiği oturma grubu resminde kadın yok şikerim ama senin gönderdiğinde var
kadının üzerinde kırmızı bluzu da renk uyumu açısından eleştirebiler miyiz sempatiksalakcinni
şaka bi yana oturma grubun gayet kullanışlı, koltukların derisinden sandalye de uyumlu olur
duvar ünitesi aynen resimdeki kalsın ama mobilyada ona uyumlu bir şeyler olsun beyaz
çünkü ünite çok güzel böyle
hangi konuda bebemm
hemen bende fikir şey edemm kaydirigubbakcemile
kısçeler böcüün yeni numarası kimde var :ecrin_bebek:
mobilyayı zaten almışlar yine resimdeki gibi
beyaz olmasa da krem olduğu için bi bakıma uyum sağlıyor diye düşünüyorum ..sence mirayım :uhm:
sadece ünitenin mobilyasıyla yemek odanıon mobilyası uyarmı diye düşünüyoruz
bence arada fark görünüt ama uyum sağlar diye düşünüyorum
ama tabiki mobilya ünitenin renginde olursa çok daha güzel olur
bunu sakın düşünme :kedi:pasaklım sen şimdi böyle kalsınmı diyosun bide şu var kızlar bi sn.
gene aynı model kahve yerler beyaz olcak arka fon siyah sçenekler kısıtlı çünkü
virsene bağa -tatlicadiarzu-:lepi: :lepi:
aynen dediğin gibi düşündüm bendeoturma grubu ve duvar ünitesi uyumlu zaten
ben yemek odası falan iiçin dedim beyaz detaylar onda da olsa daha uyumlu olur diye
yemek odasının sandalyeleri koltukların derisinden oılacak orada bi uyum zaten var ama beyaz detaylar yemek odasında da olsa süper olur :lepi:
şikeriiiiiiiiiim ikinci gönderdiğin güzel değilmiş ben beğenmedim pek :sinifsinif:
beyazlı daha güzeeel zemuszemus
ilk gönderdiğim resim varya latin ceviz ünite ona uygun masada yapıyolar
ikinicdede fon siyah kapaklar beyaz olcak ama ozaman masada siyah olcak sandalyeler kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?