Cesur ve Güzeller

hoşgeldin canım...

sağol canım h.buldukk Şeniz

geç kaldın otur oturduğun yerde sempatiksalakcinni :roflol:

nerdeydin çabuk hesap vir bakem :ecrin_bebek:

burdadımmm bilmiyorumkismile

ilk gönderdiğim resim varya latin ceviz ünite ona uygun masada yapıyolar

ikinicdede fon siyah kapaklar beyaz olcak ama ozaman masada siyah olcak sandalyeler kahve

bencede 1. resim daha uyumluu olurr :kedi:

o zaman ben şöyle yapim ilk gönderdiğim tv ünitesini alayım ona uygunda masa yaptırayım koltukların derilerinden de sandalyeleri alayım o zaman güzel olar zatii kahvenin tonu olcak kapaklardaki beyazda koltuklara uyum sağlicak sandalyelerde koltuk başlarına üniteyle masada birbirine

aslında biraz kafam karıştı benimm
renk ve modeller birbirine girdii

te bu kaa işte zuzum
yemek odası takımında konsol var mı
benim demek istediğim neydi biliyor musun?
mesela konsol da olacaksa eğer onunda kapaklarını duvar ünitesine uyumlu olarak beyaz yaptırırsın
daha uyumlu olur mobilyalar bence

kızlarr ben çıkıyom artıkk
saat geldi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aslında biraz kafam karıştı benimm
renk ve modeller birbirine girdii

ilk gönderdiğim resimler varya ordaki oturma grubunu aldık tv üniteside bunu beğendik latin ceviz).ama tv ünitesinde renk seçeneğimiz yok koltuk başlarındaki derilerin sandalyelerini yapmışlar koyu cevizde masayla teşhire koymuşlar çok uyumlu olmuş bayide sordu merkeze ünite için koyu ceviz gövde ,kapaklar beyaz olurmu diye hayır demişler 2.resimdede fon siyah yaa kapaklar beyaz olabiliyo ama bu seferde görüntü çirkin oluyo kızlarda beğenmedi açıkcası bende benimde aklıma takıldı ilk gönderdiğim resim varya nasıl uyumlumu duruyo diye fikrinizi almak istedim ona göre aynı latin cevizden masa siparişide vercemde

ya kızlar bır sorum var sıze

benım msn adresımde gonderılenler görünmuyor neden niçin acep

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorumm

pasaklım konsol yok kuzum sadece tv ünitesi ve masa sandalye[

duygucum beğendinmi kızz aradığım gibi uafak boyutlarda bişi bulabildim nihayet /I]

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorumm

pasaklım konsol yok kuzum sadece tv ünitesi ve masa sandalye[

duygucum beğendinmi kızz aradığım gibi uafak boyutlarda bişi bulabildim nihayet /I]

begendım yavyu hoş duruyor gule gule kullan allah mutlulukla kullanmayı nasıp etsınŞeniz

ilk aldığın tv ünitesni al ona uygun masa yaptır kaydirigubbakcemile5
koltukların derilerinden de sandalyeleri al kaydirigubbakcemile5
tamamdır
hadi hayırlı olsun

ben çıkıyomm

güle güle kullan organikim böyle de çok güzel çok uyumlu
konsol yoksa madem ekstra kapak derdi de yok sorun da yok işte ne güzel zemuszemus

iyi akşamlar herkesee a.s.

Benden başka bekar ve de yalnız yok ki bu saatte gelsin

günaydın kızçelerrr boshayallersmile

bakıyorumda bu sabah pek tenha buaralar :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…