Cesur ve Güzeller

nuranım benim dügün temmuzda o zamana kadar bakarsın seni seven birini bulursun..:asigim:
ben hamile kalana kadar sen evlenir hamile bile kalırsın yerimsenibenbu işler nasip kısmet işleri canım benim
hayat bu hiç belli olmaz....
ben evlenen kadar pasaklıda hamile kalır....belkim...
hayırlısı olsun nuranım deger veren biri olsun çok çok çok mutlu olacagın biriyle karşılaştırsın yaradan seni kuzum....:Saruboceq::Saruboceq:

selammmm..opuyorumnanaktan
geldim ama çokk kalamayacağım eşim yemeğe geldi yemek hazırlayacağım...
hepinizi çokkk öptüm.

Nurancım, Duyguşum ve Derinim opuyorumnanaktan
hepinizi öpüyorum kocaman kocaman
Nuranım evet Duyguşum doğru söylüyor, kısmet bu işler belli olmaz, belkim ben hamile kalmadan evlenir siz hamile kalırsınız yerimseniben

duyguşş nabersin kuzumm kızz duygu bi duygu daha vardı önceden gelirdi buraya artık gelmii göremiyom benim msn de kayıtlıydı ordada göremiyorum dün topicini gördüm bugün nikahı kıyılıyomuş düğünü hazirandaymış hatırladın dimi?

selam cesur ve güzeller ne bereketli topiçmiş yahu herkes hamile kalıyo darısı isteyenlerin başına:Saruboceq:

organik ben diyorum ki kk nin mucize topikkin

bu topikke gelen ya evleniyor
ya nişanlanıyor ya hamile kalıyor

ama şu varki nedense hamileler bir daha ugramaz oluyorlar yada ara ara geliyorlar artık:mymeka:

organik ben diyorum ki kk nin mucize topikkin

bu topikke gelen ya evleniyor
ya nişanlanıyor ya hamile kalıyor

ama şu varki nedense hamileler bir daha ugramaz oluyorlar yada ara ara geliyorlar artık:mymeka:

acaba hamilelikden yorgunmu düşüyolar hoş lady gelirdi ama işyerinde şu an masasında değil acep bizdmi olcaz seneyede biz hamile kalallım kız:roflol:

hatırladım duygusal canım yeni adı duygu oldu.....
kutlarım kendişsini mutlu olsun inşallah ne yalan söyleyim kendisine birazcık kırgınım:çok üzgünüm:

günaydın sabahtan beri ugraşıyorum kk ya bir türlü giremedim sorun vardı sanırım
neyse herkes iyimi şekerler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…