Cesur ve Güzeller

kızlar sorum olcak size şimdi perde ve tüllere bakıyorumda diyorumki perdemi stor perde yaptırim tülümüde mobilyalarıma uygun. iki yana süs amaçlı perde koyuyolar ya bide zıt tonlarda ona gerek varmı?
fazla göz yormuycaksa olabilir cnm ben sadelikten yanayım ama yinede sen bilirsinbilmiyorumkismile

citosum hoş geldin nerelerdesin sen yaa özledimŞeniz
şekercim bitanem ALLAH kolaylık versinguclubacismile
miniğiiiim bir ömür sevgiyle saygıyla kocaman bir aile olarak yaşayın inşallah:Saruboceq:
hoşbuldum cemrem Şenizevet uzun zamandır gelmiyordum topiğe :kedi:bende sizi özledim cnm olumunekankayizsmilesen nasılsın yerimseniben

ben kendi adıma çok şükür iyiyim bitanemŞeniz sağlığım iyi
herkez iyi daha ne istiyelimki değilmi
sende durumlar nasılbilmiyorumkismile

çitosum bende öle düşünüyom görümcemde yaptırmış evlenirken şimdide keşke yaptırmasaydım diyo odada küçük çokda boğmak istemiyorum sağol fikir verdiğin için

gözdecim gelinlik modeli hoşmuş cnm özellikle altakine bayıldımzemuszemus
duygucum sende hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan

inşallah şekercim
gelinliklerini beğendim fakat şu straptezin alternatifi yokmu
millet aynı tür giyor sanki yakasını farklı yaptır bence daha güzel olur

yok ablam ben straplez giymicem alt kısmı öyle olcak sadece bende straplez sevmiyom herkes aynı kayık yaka gibi yapalım diyoruz gelinlikçiyle bakalım nasıl bişi çıkcak ortayakaydirigubbakcemile5

duyguuu hoşgeldin gülümkaydirigubbakcemile5

evet kayık yaka çok asil gösteriyor gelinlikte bende çok beğenirimalkisalkisalkis

ben kendi adıma çok şükür iyiyim bitanemŞeniz sağlığım iyi
herkez iyi daha ne istiyelimki değilmi
sende durumlar nasılbilmiyorumkismile
iyi olmana sevindim cnmŞeniz
bende kendimi işime verdim toparlandım artık iyiyim çok şükür:Saruboceq:
uzun bir diyet ve spor programından sonra fazla kilolarımdan kurtuldum yeniden bebek çalışmalarına başladık işte rabbim hayırlısıyla verir inşallah :Saruboceq:

çitosum bende öle düşünüyom görümcemde yaptırmış evlenirken şimdide keşke yaptırmasaydım diyo odada küçük çokda boğmak istemiyorum sağol fikir verdiğin için
bende aynı hatayı yaptım ilk zaman çok göz yorduğu için çıkardım attım şimdi kendi zevkime göre yaptım ilk zaman karışan çok oluyor insan heycanlada bilemiyor allah kolaylık versin sana cnmboshayallersmile

Hayır canım hiç bir planımız yok kocikle, yemeğe çıkalım istedim ama çıkmayacağız maalesef :mymeka:
hediyelerimizi aldık birbirimize ctesi günü o yüzden bugün özel bir şey yapmayacağız :kedi:

aynen canım şimdi düğünede az kaldı işlerimizde artıyo bizim bu arada gelinlik siparişini verdik miraycım sen gördün resmi cumartesi ilk provaya gidicem ölçüler alındıkaydirigubbakcemile5

evet canım gördüm beğendimde çok güzel olacak :asigim:

mirayım ömür boyu mutluluklar size
birlikte daha nice güzel seneler geçiririzsiniz inşallah

Leylam Allah razı olsun bitanem inşallah Rabbim hayırlısıyla güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

citosum hoş geldin nerelerdesin sen yaa özledimŞeniz
şekercim bitanem ALLAH kolaylık versinguclubacismile
miniğiiiim bir ömür sevgiyle saygıyla kocaman bir aile olarak yaşayın inşallah:Saruboceq:

Ablacımm çok teşekkür ederim Allah nasip ederse inşallah :Saruboceq:

kızlar ben yemeğe çıkıyom sizi gördüme sevindim vaktim olursa yine görüşürüz hepicinizi öptümopuyorumnanaktan

hoş bulduk bıtırcıklarım....

herkesler iyi degilmi......ya benim çenemin altında mercimekten birazcık büyük bir şey var geceden beri sancısı var...
sivilcemi diye baktım yok degil......öyle sızlıyor acaba neki
canım sıkıldı yaaaa

Duyguşum belki içten çıkan sivilceler oluyo ya hemen başı belli olmuyor öyle bir şeydir belki bende zaman zaman oluyorda ondan şeettim :kedi:

pasaklım ucu filan yok sıkıyorum......acıyor........etrafını ateş sardı inanki...
inşallah geçer bitenem....

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oyy çok özledim hepinizi olumunekankayizsmile
Herkesler iyidir inşallah Şeniz geçmişi okumaya pek vaktim yokta :kedi:

benim bilgisayarım çöktü :sinifsinif: kendim halletmeye çalıştım olmadı akannehir
servisine gönderdim :gitme:
10 gündür serviste ne zaman gelir bilmiyorum :sinifsinif:

Nedir bu casperdan çektiğim

Bugün annemdeyim, abimin bilgisayarından giriyorum :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…