fazla göz yormuycaksa olabilir cnm ben sadelikten yanayım ama yinede sen bilirsinbilmiyorumkismilekızlar sorum olcak size şimdi perde ve tüllere bakıyorumda diyorumki perdemi stor perde yaptırim tülümüde mobilyalarıma uygun. iki yana süs amaçlı perde koyuyolar ya bide zıt tonlarda ona gerek varmı?
hoşbuldum cemrem Şenizevet uzun zamandır gelmiyordum topiğe :kedi:bende sizi özledim cnm olumunekankayizsmilesen nasılsın yerimsenibencitosum hoş geldin nerelerdesin sen yaa özledimŞeniz
şekercim bitanem ALLAH kolaylık versinguclubacismile
miniğiiiim bir ömür sevgiyle saygıyla kocaman bir aile olarak yaşayın inşallah:Saruboceq:
cemre abla sağolasın hoşgeldinn topiç canlanıyomu nee
fazla göz yormuycaksa olabilir cnm ben sadelikten yanayım ama yinede sen bilirsinbilmiyorumkismile
hoşbuldum cemrem Şenizevet uzun zamandır gelmiyordum topiğe :kedi:bende sizi özledim cnm olumunekankayizsmilesen nasılsın yerimseniben
kızlar nasılsınız herkese iyi haftalar diler ve öperim mucuks mucuksssssssss
inşallah şekercim
gelinliklerini beğendim fakat şu straptezin alternatifi yokmu
millet aynı tür giyor sanki yakasını farklı yaptır bence daha güzel olur
gözdecim gelinlik modeli hoşmuş cnm özellikle altakine bayıldımzemuszemus
duygucum sende hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
yok ablam ben straplez giymicem alt kısmı öyle olcak sadece bende straplez sevmiyom herkes aynı kayık yaka gibi yapalım diyoruz gelinlikçiyle bakalım nasıl bişi çıkcak ortayakaydirigubbakcemile5
duyguuu hoşgeldin gülümkaydirigubbakcemile5
evet kayık yaka çok asil gösteriyor gelinlikte bende çok beğenirimalkisalkisalkis
iyi olmana sevindim cnmŞenizben kendi adıma çok şükür iyiyim bitanemŞeniz sağlığım iyi
herkez iyi daha ne istiyelimki değilmi
sende durumlar nasılbilmiyorumkismile
bende aynı hatayı yaptım ilk zaman çok göz yorduğu için çıkardım attım şimdi kendi zevkime göre yaptım ilk zaman karışan çok oluyor insan heycanlada bilemiyor allah kolaylık versin sana cnmboshayallersmileçitosum bende öle düşünüyom görümcemde yaptırmış evlenirken şimdide keşke yaptırmasaydım diyo odada küçük çokda boğmak istemiyorum sağol fikir verdiğin için
hoşbuldum gözdecim Şeniziyiyim bitanem nolsun iş güç koşturuyom öyle:hulya:sen nasılsın canım olumunekankayizsmile
Şenizuyy uyyy bebem ne demek buraya girmesem haberim olmuycak:kedi:
iyilik guzu spordan geldim yenice sizi özledim bi bakıyım dedimolumunekankayizsmilesende ne var yok bugünle ilgili planınız varmı :jeyyar:
aynen canım şimdi düğünede az kaldı işlerimizde artıyo bizim bu arada gelinlik siparişini verdik miraycım sen gördün resmi cumartesi ilk provaya gidicem ölçüler alındıkaydirigubbakcemile5
mirayım ömür boyu mutluluklar size
birlikte daha nice güzel seneler geçiririzsiniz inşallah
citosum hoş geldin nerelerdesin sen yaa özledimŞeniz
şekercim bitanem ALLAH kolaylık versinguclubacismile
miniğiiiim bir ömür sevgiyle saygıyla kocaman bir aile olarak yaşayın inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?