nuranım benim dügün temmuzda o zamana kadar bakarsın seni seven birini bulursun..:asigim:
ben hamile kalana kadar sen evlenir hamile bile kalırsın yerimsenibenbu işler nasip kısmet işleri canım benim
hayat bu hiç belli olmaz....
ben evlenen kadar pasaklıda hamile kalır....belkim...
hayırlısı olsun nuranım deger veren biri olsun çok çok çok mutlu olacagın biriyle karşılaştırsın yaradan seni kuzum....:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın sabahtan beri ugraşıyorum kk ya bir türlü giremedim sorun vardı sanırım
neyse herkes iyimi şekerler nasılsınız
slm kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim bi bakıyım dedimopuyorumnanaktan
pasaklı minikim bugün senin evlilik yıldönümünmübilmiyorumkismile
öyleyse sana ve eşine ömür boyu hiç bitmeyen mutluluk ve huzur diliyorum sıcacık yuvanızı bebişle ödüllendirsin rabbimopuyorumnanaktan
hoşbuldum gözdecim Şeniziyiyim bitanem nolsun iş güç koşturuyom öyle:hulya:sen nasılsın canım olumunekankayizsmileçitosum hoşgeldin tatlım nasılsın neler yapıyosun?opuyorumnanaktan
mirayım yaa nedemek canım tekrar mutluluklaropuyorumnanaktan
Şenizuyy uyyy bebem ne demek buraya girmesem haberim olmuycak:kedi:Canımın içi nerelerdesin sen :1hug:
Çok teşekkür ederim çitosum cıpstırıkım Allah razı olsun bitanem Şeniz
hoşbuldum gözdecim Şeniziyiyim bitanem nolsun iş güç koşturuyom öyle:hulya:sen nasılsın canım olumunekankayizsmile
Şenizuyy uyyy bebem ne demek buraya girmesem haberim olmuycak:kedi:
iyilik guzu spordan geldim yenice sizi özledim bi bakıyım dedimolumunekankayizsmilesende ne var yok bugünle ilgili planınız varmı :jeyyar:
ayy hadi hayırlısı çok sevindim senin adına alkisalkisalkisrabbim tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:aynen canım şimdi düğünede az kaldı işlerimizde artıyo bizim bu arada gelinlik siparişini verdik miraycım sen gördün resmi cumartesi ilk provaya gidicem ölçüler alındıkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?