Cesur ve Güzeller

Amin :Saruboceq:
ne güzel şeyler yazmışsın duygum öleee:asigim:
Şeniz evet herşey nasip kısmet işi Şeniz

günaydın sabahtan beri ugraşıyorum kk ya bir türlü giremedim sorun vardı sanırım
neyse herkes iyimi şekerler nasılsınız

evet ya bende zabahtan beridi giremiyorum kk'yamafoldumbenalsanaalsanasmile

herkese selammm olumunekankayizsmile Şeniz

Günaydın opuyorumnanaktan Herkese hayırlı haftalar hayırlı sabahlar opuyorumnanaktan
Umarım hepimizin günü keyifli geçer zemuszemus

pasaklım bugün senin evlilik yıldönümün dimi nice mutlu senelere tatlım inşallah bidaki sene bebişinizde olur yanınızda

slm kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim bi bakıyım dedimopuyorumnanaktan
pasaklı minikim bugün senin evlilik yıldönümünmübilmiyorumkismile
öyleyse sana ve eşine ömür boyu hiç bitmeyen mutluluk ve huzur diliyorum sıcacık yuvanızı bebişle ödüllendirsin rabbimopuyorumnanaktan

gözdecim çok teşekkür ederim bitanem evet evlilik yıldönümümüz bugün
mailde atmışsın çok teşekkür ederim hayatım öpüyorum seni kocaman opuyorumnanaktan
Allah razı olsun güzel dileklerin içinde :asigim:

çitosum hoşgeldin tatlım nasılsın neler yapıyosun?opuyorumnanaktan

mirayım yaa nedemek canım tekrar mutluluklar
opuyorumnanaktan

Canımın içi nerelerdesin sen :1hug:
Çok teşekkür ederim çitosum cıpstırıkım Allah razı olsun bitanem Şeniz

çitosum hoşgeldin tatlım nasılsın neler yapıyosun?opuyorumnanaktan

mirayım yaa nedemek canım tekrar mutluluklar
opuyorumnanaktan
hoşbuldum gözdecim Şeniziyiyim bitanem nolsun iş güç koşturuyom öyle:hulya:sen nasılsın canım olumunekankayizsmile

Canımın içi nerelerdesin sen :1hug:
Çok teşekkür ederim çitosum cıpstırıkım Allah razı olsun bitanem Şeniz
Şenizuyy uyyy bebem ne demek buraya girmesem haberim olmuycak:kedi:
iyilik guzu spordan geldim yenice sizi özledim bi bakıyım dedimolumunekankayizsmilesende ne var yok bugünle ilgili planınız varmı :jeyyar:

aynen canım şimdi düğünede az kaldı işlerimizde artıyo bizim bu arada gelinlik siparişini verdik miraycım sen gördün resmi cumartesi ilk provaya gidicem ölçüler alındıkaydirigubbakcemile5

mirayım ömür boyu mutluluklar size
birlikte daha nice güzel seneler geçiririzsiniz inşallah

kızlar sorum olcak size şimdi perde ve tüllere bakıyorumda diyorumki perdemi stor perde yaptırim tülümüde mobilyalarıma uygun. iki yana süs amaçlı perde koyuyolar ya bide zıt tonlarda ona gerek varmı?

aynen canım şimdi düğünede az kaldı işlerimizde artıyo bizim bu arada gelinlik siparişini verdik miraycım sen gördün resmi cumartesi ilk provaya gidicem ölçüler alındıkaydirigubbakcemile5
ayy hadi hayırlısı çok sevindim senin adına alkisalkisalkisrabbim tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
hani nerde resimler profilindemi cnm çok merak ettimCADIARZU

citosum hoş geldin nerelerdesin sen yaa özledimŞeniz
şekercim bitanem ALLAH kolaylık versinguclubacismile
miniğiiiim bir ömür sevgiyle saygıyla kocaman bir aile olarak yaşayın inşallah:Saruboceq:

etek kısmı böyle olucak canım göğüs kısmı dantel bel kısmı drapeli yakada kayık yaka gibi yapalım dedik o henüz netleşmedi

kabarıklıkda bunu gibi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…