Benim bu durumu evliyken yaşama ihtimalim çok yüksekti..
Avatarım kendi fotoğrafım,nickim kendi adım!
Ayrıca kocam buraya üye olduğumu da adımı da hatta şifremi de biliyordu.. Çok rahat kızkardeşine beni takip ettirebilirdi..
Ancak benim hiç bir zaman korkum olmadı! Ne yaşadıysam birebir anlattım.. Biri de çıkıp da yalan diyemez aynen gerçek hayatta da diyemedikleri gibi..
Üzerinden çok uzun zaman geçti,şükürler olsun, şimdiki fotoğrafımdan kendi arkadaşlarım bile yolda görünce tanımıyor..
çok güzel bir cesaret örneği.öz güven meselesi bu!.tebrik ediyorum.bazı insanların dertleri gerçekten çok özel ve paylaşırkende risk alıyorlar ama öz güvenleri yüksek!.paylaşılan konuların diğer kahramanları hiç mi bizim okuduğumuz gibi okumaz hiç mi rast gelmez.bunu merak ediyorum açıkçası.hep mi diğer kahramanlar kk ya girip konu okumaz ruhu bile duymaz hayret!:)
su perisi genelde kayınvaldeler takılmıyor böyle yerlere zatenbnm demek istediğim kulana gider bir yakını görür gibisinden dedim.eşin zaten bilir herşeyini.ben eşinin ailesini kastetmiştim balim:)
üyeliğimi eşim biliyor bir de annem ama özellikle yaptığım bir şey değil bu herkese ilan edemem buraya üye olduğumu kendi ismimi ve resmimi de hiç bir sitede paylaşamam sanal ortamda gerek yok bence ama fikirlerim
aynı yazdıklarım gerçek ne kimseden çekincemem var ne de kendimden şüphem...
benim eşm biliyor burayı ve nickimi hatta arada ona da anlatıyorum yazık kıza böyle olmuş falan diye ama diğerlerinin bilmesine gerek yok
görümcem bulabilir isterse aslında keşke bulsa okusa da hesap sormaya kalksa ama tahminim okusa bile üstüne alınmaz kendisi de annesi de teflon gibi maşallah onlar hiç kötü bişi yapmazlar ne olursa gelinler yapıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?