cesurluktan yana mısınız özellikten mi?

kurdelam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
5.634
6
0
Diğer
arkadaşlar,hepimiz kk da birçok şeyi paylaşıyoruz.içimizden geleni yazıyoruz.yeri geliyor kaynana görümce falan çekiştiriyoruz..peki nickinizi özel mi tutarsınız yoksa büyük bir cesaretle mi kullanırsınız?farz misal:gelinle görümce aynı yere takılır aynı bölümleri okur.bir dert okur bi bakar ki o paylaşım ona hiçte yabancı gelmez.aynı sorunu kendi yaşamış gelinle tartışan odur.anlar ki bu nick sahibi kendi gelinlerinindir ve gelin bütün içini dökmüştür..başlı başına yine bi kavga sebebi:)siz bu konuda ne diyorsunuz?

Benim bu durumu evliyken yaşama ihtimalim çok yüksekti..
Avatarım kendi fotoğrafım,nickim kendi adım!
Ayrıca kocam buraya üye olduğumu da adımı da hatta şifremi de biliyordu.. Çok rahat kızkardeşine beni takip ettirebilirdi..
Ancak benim hiç bir zaman korkum olmadı! Ne yaşadıysam birebir anlattım.. Biri de çıkıp da yalan diyemez aynen gerçek hayatta da diyemedikleri gibi..
Üzerinden çok uzun zaman geçti,şükürler olsun, şimdiki fotoğrafımdan kendi arkadaşlarım bile yolda görünce tanımıyor..

çok güzel bir cesaret örneği.öz güven meselesi bu!.tebrik ediyorum.bazı insanların dertleri gerçekten çok özel ve paylaşırkende risk alıyorlar ama öz güvenleri yüksek!.paylaşılan konuların diğer kahramanları hiç mi bizim okuduğumuz gibi okumaz hiç mi rast gelmez.bunu merak ediyorum açıkçası.hep mi diğer kahramanlar kk ya girip konu okumaz ruhu bile duymaz hayret!:)

Teşekkür ederim..
Muhakkak okuyorlardır..
Ben de düşündüm bunu bir ara..
Görümcem burada olmasa bile kuzenler ya da komşularının kızları vs. mutlaka birileri vardır burada..
Kocaman bir dünya burası,kimin ne olduğunu bilemeyiz ki..
Aslında en güzeli nicki çok farklı yapmak,avatarı da uyduruktan bişiyle doldurmak,ama ben ilk üye olduğumda da kocamla öpüşürken fotoğramız vardı..
Ne bileyim ben hiç benden farklı bişiy düşünmedim..

Son düzenleme:
avatarlada oynasak nicklede oynasak anlatıklarımızı değiştirmez ki..bir kişi bile yaşadıysa böyle birşey paylaşırsa sevinirim.düşünsenize arkadaşlar görümce kaynana v.s kapıya gelir tak tak vurar mış.kapıyı açıncada hesap sorar mış..sen kk da neler anlatıyorsun bakim...

benim kaynananın okuması yazması yok...
küçük görümcemin evinde pcsi yok...
büyük görümcem böyle yerlere taklmıyor biliyorum..
o yüzden rahatım valla...
eşimde şifremi bilir zaten.
açsın girsin gizlim saklım yok v
hatta açarım ne yorum yapmışlar bak oku derim...
sadece ablam var burda olan..
ondanda zarar gelmez kuzu dimi...

su perisi genelde kayınvaldeler takılmıyor böyle yerlere zatenbnm demek istediğim kulana gider bir yakını görür gibisinden dedim.eşin zaten bilir herşeyini.ben eşinin ailesini kastetmiştim balim:)

su perisi genelde kayınvaldeler takılmıyor böyle yerlere zatenbnm demek istediğim kulana gider bir yakını görür gibisinden dedim.eşin zaten bilir herşeyini.ben eşinin ailesini kastetmiştim balim:)

öyle deme kısss.
valla kaynana kaynıyor burası...
dikkatli ol...

ben zaten kaynana falan bi konu açıp o stresin altına giremem mümkünse hep unutmak istiyorum geçmişi..stres derken burda yazarken bile stres olurum..eğer birgün konu açacaksam seve seve açarım yeterki tepem atmasın

Başlığı ve konunun açıldığı bölümü görünce,hayatla ilgili özellik ve cesurluk anladım ben
fakat kadınlar kulübündeki nikle alakalıymış.
Her ikisi içince "özellik"ten yanayım.

kesinlikle özellik burda paylaşmam zaten ama paylaşıyo olsamda özel kalması daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende özellikten yanayım pek kimse bilmez benim kkmı
kimseye söylemem burası benim özelim eşim bilir ama şifremi filan bilmez
bilmesinde zaten ne gereği var merakta etmez ayrıca

kızmın ve oğlumun isimlerini nick yaptım,avatar resmim de kendimin ...

tamamen ikiye ayrılan fikirler değil mi:)bende özel olmasından yanayım benm burdaki düşüncelerim kimseyi ilgilendirmez ki..sadece eşim bilir nickimi..

üyeliğimi eşim biliyor bir de annem ama özellikle yaptığım bir şey değil bu herkese ilan edemem buraya üye olduğumu kendi ismimi ve resmimi de hiç bir sitede paylaşamam sanal ortamda gerek yok bence ama fikirlerim
aynı yazdıklarım gerçek ne kimseden çekincemem var ne de kendimden şüphem...

benim eşm biliyor burayı ve nickimi hatta arada ona da anlatıyorum yazık kıza böyle olmuş falan diye ama diğerlerinin bilmesine gerek yok

görümcem bulabilir isterse aslında keşke bulsa okusa da hesap sormaya kalksa ama tahminim okusa bile üstüne alınmaz kendisi de annesi de teflon gibi maşallah onlar hiç kötü bişi yapmazlar ne olursa gelinler yapıyor :))

konunun içeriğinden yola çıkıp yazdıklarımızdan bizleri tanırlar mı diye bi konu açmıştım.avatarınız yada isminizi açık açık paylaşır mısınız diye bir soru sormamıştım ki ben...

görümce istese nasıl bulabilir cnm anlayamadım..mesela...?

zaten nick kendi adı yada bilinen bi nick ise zaten özel değil ki tamamen cesaret unsuru.anlatıkları bariz belli yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…