M mutnojmet Nirvana Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2008 1.837 90 688 Ankara 3 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kurdelam #21 kurdelam .!.: görümce istese nasıl bulabilir cnm anlayamadım..mesela...? Genişletmek için tıkla... o da internet kullanıyor da burayı bulup denk gelse bulabilir anlamında dedim anlattıklarımdan belli çünkü arkadaşlarım denk gelse anlar isterse lafı biraz yanlış olmuş aslında tesadüf ederse anlar demek istedim de cümle kuramayınca böyle oluyor
kurdelam .!.: görümce istese nasıl bulabilir cnm anlayamadım..mesela...? Genişletmek için tıkla... o da internet kullanıyor da burayı bulup denk gelse bulabilir anlamında dedim anlattıklarımdan belli çünkü arkadaşlarım denk gelse anlar isterse lafı biraz yanlış olmuş aslında tesadüf ederse anlar demek istedim de cümle kuramayınca böyle oluyor
kurdelam Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2010 5.634 6 0 Diğer 4 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kurdelam #22 mutnojmet yok nedemek cümle kuramamak aşkolsun.anladım şimdi teşekkür ederim...
ema1 Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr Pro Üye 10 Ağustos 2009 26.201 18.344 823 5 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kurdelam #23 Hayatın felsefesi cesur olmakla zenginleşir
kurdelam Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2010 5.634 6 0 Diğer 5 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kurdelam #24 ema1 .!.: Hayatın felsefesi cesur olmakla zenginleşir Genişletmek için tıkla... güzel bir cümle ama bazen hayatta risk almamak gerek.
ema1 .!.: Hayatın felsefesi cesur olmakla zenginleşir Genişletmek için tıkla... güzel bir cümle ama bazen hayatta risk almamak gerek.