Cetrodite ya da Oxodite arıyorum 3 kutu❗️ÇOK ACİL lütfen yardımcı olunSon umudum burası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FADIME ERKAN

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
2
2
16
33
Kaç gündür atamadığım il kalmadı neresi olduğu hiç önemli değil İstanbul Avrupa yakasındayım . Lütfen yalvarıyorum 3 kutu Oxodite ya cetrodite ulaşmam lazım ücreti önemli değil yardımcı olun lütfen 5. Tüp bebek denemem …iletişim numaram

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç gündür atamadığım il kalmadı neresi olduğu hiç önemli değil İstanbul Avrupa yakasındayım . Lütfen yalvarıyorum 3 kutu Oxodite ya cetrodite ulaşmam lazım ücreti önemli değil yardımcı olun lütfen 5. Tüp bebek denemem …. iletişim numaram
Bende burdan birinden bulmustum .. eczanede yada eczane depolarında yok.. bende aynı sekılde aramadıgım yer kalmamıstı . Umarım bulabılırsın 🙏

Kaç gündür atamadığım il kalmadı neresi olduğu hiç önemli değil İstanbul Avrupa yakasındayım . Lütfen yalvarıyorum 3 kutu Oxodite ya cetrodite ulaşmam lazım ücreti önemli değil yardımcı olun lütfen 5. Tüp bebek denemem … iletişim numaram
Canım burda zor olur ilaç satışı yasak Facebook da guruplar var tüp bebek ilaç yardımlaşma diye oraya bak mutlaka bulursun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X