• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetrotide ilaç arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

135Nesem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2021
128
67
48
34
Merhaba arkadaşlar, tüp bebeğe başlayacağım, bir aydır cetrotide arıyorum doktor 6 kutu bul dedi. Ama bir kutu bile bulamadım. Elinde olan var mıdır, istanbuldayım

Merhaba arkadaşlar, tüp bebeğe başlayacağım, bir aydır cetrotide arıyorum doktor 6 kutu bul dedi. Ama bir kutu bile bulamadım. Elinde olan var mıdır, istanbuldayım
Geçtiğimiz hafta bende çok aradım 3 tane bulabildim. Zeytinburnu Hamid’i eczanesi var oraya gidip sorun ücretiyle alacağım diye belki 1-2 tane ayarlanabilir , lokman hekim eczanesine sorun demişlerdi ve birde çapa emek eczanesi buralara bir sorun derim ben

Geçtiğimiz hafta bende çok aradım 3 tane bulabildim. Zeytinburnu Hamid’i eczanesi var oraya gidip sorun ücretiyle alacağım diye belki 1-2 tane ayarlanabilir , lokman hekim eczanesine sorun demişlerdi ve birde çapa emek eczanesi buralara bir sorun derim ben
Teşekkür ederim yarın ilk işim aramak olacak

Teşekkür ederim yarın ilk işim aramak olacak
Telefonla arayıp sonuç alabileceğinizi düşünmüyorum çünkü ben alamadım 3-4 ilçedeki tüm eczaneleri arayıp sormuştum sonrasında yaptığım şey tek tek eczane dolaşmak oldu ve bu şekilde bulabildim ne yazık ki böyle stresli bi süreçte 🤔 Umarım en kısa sürede bulursunuz

evet haklı olabilirsiniz, ben den Esenyurtta gezindim bulamadım büyükçekmecede bir tane bulabildim, sağolsun buradan bir arkadaş da elindeki bir taneyi verdi, dört tane kaldı geriye. Eczacılar gezmeyin arayın dediler ben de öyle yaptım

Bulunduğunuz ildeki eczacı odasına gidip aradığınız ilacı veya reçeteyi verirseniz size ilacı alabileceğiniz eczaneye yönlendiriyorlar bide bunu deneyin

Canım bende tüp bebek surecindeyim transfer yapıldı bütün ilaçlarımı samsunda Kurupelit eczanesinddn aldım hepsi vardı bütün ilaclar var olmayanı da gün içinde tedarik ediyor bir görüş istersen

Canım bende tüp bebek surecindeyim transfer yapıldı bütün ilaçlarımı samsunda Kurupelit eczanesinddn aldım hepsi vardı bütün ilaclar var olmayanı da gün içinde tedarik ediyor bir görüş istersen
Teşekkür ederim ben istanbul dayım ama bulamazsam akşamüstü arayacağım orayı gerçi varsa gönderirler mi bilmiyorum

Ankara gaziler eczanesini ara soğuk zincir adrese otobüs ile de olsa gönderiyor(bana doğuya gönderdiler); fiyatları da çok uygun diğer eczanelere göre , iskonto almıyor çoğunda

Arkadaşlar yorumlarınız sayesinde ilaçlarımın çoğunu buldum çok teşekkür ederim. Eşim de çok teşekkür ediyor, kadın dayanışması ne güzel bir şey 😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X