Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçtiğimiz hafta bende çok aradım 3 tane bulabildim. Zeytinburnu Hamid’i eczanesi var oraya gidip sorun ücretiyle alacağım diye belki 1-2 tane ayarlanabilir , lokman hekim eczanesine sorun demişlerdi ve birde çapa emek eczanesi buralara bir sorun derim benMerhaba arkadaşlar, tüp bebeğe başlayacağım, bir aydır cetrotide arıyorum doktor 6 kutu bul dedi. Ama bir kutu bile bulamadım. Elinde olan var mıdır, istanbuldayım
Teşekkür ederim yarın ilk işim aramak olacakGeçtiğimiz hafta bende çok aradım 3 tane bulabildim. Zeytinburnu Hamid’i eczanesi var oraya gidip sorun ücretiyle alacağım diye belki 1-2 tane ayarlanabilir , lokman hekim eczanesine sorun demişlerdi ve birde çapa emek eczanesi buralara bir sorun derim ben
Telefonla arayıp sonuç alabileceğinizi düşünmüyorum çünkü ben alamadım 3-4 ilçedeki tüm eczaneleri arayıp sormuştum sonrasında yaptığım şey tek tek eczane dolaşmak oldu ve bu şekilde bulabildim ne yazık ki böyle stresli bi süreçteTeşekkür ederim yarın ilk işim aramak olacak
Bulunduğunuz ildeki eczacı odasına gidip aradığınız ilacı veya reçeteyi verirseniz size ilacı alabileceğiniz eczaneye yönlendiriyorlar bide bunu deneyinMerhaba arkadaşlar, tüp bebeğe başlayacağım, bir aydır cetrotide arıyorum doktor 6 kutu bul dedi. Ama bir kutu bile bulamadım. Elinde olan var mıdır, istanbuldayım
Teşekkür ederim yapacağım bunuBulunduğunuz ildeki eczacı odasına gidip aradığınız ilacı veya reçeteyi verirseniz size ilacı alabileceğiniz eczaneye yönlendiriyorlar bide bunu deneyin
Teşekkür ederim ben istanbul dayım ama bulamazsam akşamüstü arayacağım orayı gerçi varsa gönderirler mi bilmiyorumCanım bende tüp bebek surecindeyim transfer yapıldı bütün ilaçlarımı samsunda Kurupelit eczanesinddn aldım hepsi vardı bütün ilaclar var olmayanı da gün içinde tedarik ediyor bir görüş istersen
Ankara gaziler eczanesini ara soğuk zincir adrese otobüs ile de olsa gönderiyor(bana doğuya gönderdiler); fiyatları da çok uygun diğer eczanelere göre , iskonto almıyor çoğundaMerhaba arkadaşlar, tüp bebeğe başlayacağım, bir aydır cetrotide arıyorum doktor 6 kutu bul dedi. Ama bir kutu bile bulamadım. Elinde olan var mıdır, istanbuldayım
İstanbulda Sarıyer maslak yeni merkez eczanesinde var ben 5 kutu aldım hattaTeşekkür ederim ben istanbul dayım ama bulamazsam akşamüstü arayacağım orayı gerçi varsa gönderirler mi bilmiyorum
ARADIM KALMAMIŞİstanbulda Sarıyer maslak yeni merkez eczanesinde var ben 5 kutu aldım hatta
HEPSİNİ SEN ALMIŞŞSIN :) BİZİDE DÜŞÜN :) OF NAPICAM VALLA HAFTAYA BAŞLICAM TEDAVİYE İLAÇ YOKİstanbulda Sarıyer maslak yeni merkez eczanesinde var ben 5 kutu aldım hatta
BULABİLDİNMİ CETROTİDE BENDE ARIYORUMTeşekkür ederim ben istanbul dayım ama bulamazsam akşamüstü arayacağım orayı gerçi varsa gönderirler mi bilmiyorum
Ben sanırım buldum, henüz elime geçmedi. Ama burada yorum yazan arkadaşlarımın yardımıyla buldum, onların ara dediği yerleri aradım ,BULABİLDİNMİ CETROTİDE BENDE ARIYORUM
Ben iki tane ilacı ilçelerdeki tüm eczaneleri sırayla arayarak buldum, eğer bulamazsan son çare böylr yap derimBULABİLDİNMİ CETROTİDE BENDE ARIYORUM
TELEFONLADA ARIYORUM 1 HAFTADIR. BAKALIM.Ben iki tane ilacı ilçelerdeki tüm eczaneleri sırayla arayarak buldum, eğer bulamazsan son çare böylr yap derim
Büyük merkezi yerlerin eczanelerinde yok onu fark ettim, kenar köşe küçük yerlerin eczanelerini arayın bence. Bulduğum yerler o tarz yerlerdi. Mahalle arası eczanelerdeydi yaniTELEFONLADA ARIYORUM 1 HAFTADIR. BAKALIM.