Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

canım tesadüfen instagramda gördüm seni (salonunun fotosundan tanıdım:KK70:) ekledim teras fotosuna bayıldım ya rengarenk:KK68: biliyosun bende balkon dekorasyonuna taktım fikir olur biranönce buradada paylaş olur mu?

Paylaşıcam canım aklımda ama daha öylesine bi yemek yiyelim dedik tam düzenlemedik bitince eklicem
Kız ne tesaduf yaa :KK48:

Paylaşıcam canım aklımda ama daha öylesine bi yemek yiyelim dedik tam düzenlemedik bitince eklicem
Kız ne tesaduf yaa :KK48:
ya varya inanamadım bende balkon etiketindeki fotolara bakarken fotoyu beğenince profile bakayım belki başka fotolarda vardır dedim senin salonu görünce ben şok:KK57: kısmet işte çekiyoruz birbirimizi canım benim:KK15::KK19:

günaydın canım çok merak ettim seni naptın sonuç belli oldumu
yok canim daha bugun 6. gun :KK17::KK17: bende dun evde oglumdan kalma test vardi dun dayanamayip yaptim:KK48: 5. gun testmi yapilir:KK53: negatif cikti diye birde uzuldum:KK53: aylayacagin sabirsizliktan iyce piskopata bagladim:KK53:

günaydın kızlarr,,
baronesim barones ne demek merak ettim ben :KK51:
mirjam hoşgeldin canım, nerelerdeydin sen bakayım:KK19: az biraz sabırlı ol bu arada benim bildiğim 12. günde falan test yapıyolar yanlış hatırlamıyorsam gerçi sen tecrübelisin bu konuda zaten :KK39:
chilekchiko hoşgeldin canım, tecrübeli cetvelciler yardımcı olurlar inş. ben bilemicem açıkçası:110:

ay buralarda bir yağmur bir yağmur, dün hava feci sıkıntılıydı doluymuş demekki ardı yağmurmuş,
ah bu havalar tam biz eklem romatizmalılara göre tam :confused: omuzlarım feci ağrıyor dünden beri hiç halim yok :KK43:
ah biraz yağmur dursaydı da eng home a gidebilseydim:KK51:
bu arada hepinizin cuması mübarek olsun, tam dua vakitleri şu an kaçırmayalım dua edelim hemmen :KK73:

günaydın kızlarr,,
mirjam hoşgeldin canım, nerelerdeydin sen bakayım:KK19: az biraz sabırlı ol bu arada benim bildiğim 12. günde falan test yapıyolar yanlış hatırlamıyorsam gerçi sen tecrübelisin bu konuda zaten :KK39:
chilekchiko hoşgeldin canım, tecrübeli cetvelciler yardımcı olurlar inş. ben bilemicem açıkçası:110:
hosgeldin canim kacgundur misafirim vardi oyuzunden dogru duzgun giremedim, firsat buldugumdada dinlendim cok sukur gittiler :KK48:
test evet canim 12. gun en erken yapilmasi lazim ama iste diyomya sabirsizligim yuzunden paronayak oldum iyce :KK53:

günaydın kızlarr,,

hosgeldin canim kacgundur misafirim vardi oyuzunden dogru duzgun giremedim, firsat buldugumdada dinlendim cok sukur gittiler :KK48:
test evet canim 12. gun en erken yapilmasi lazim ama iste diyomya sabirsizligim yuzunden paronayak oldum iyce :KK53:

Hosbulduk canlar epeydir takip edeyorum anca yazabildim

günaydın kızlarr,,
çok tatlısın sen ya
Baron: Avrupa terminolojisinde asaletin şovalyelikten sonra gelen 2. basamağı, İngiliz literatüründe baronlara " Lord " denilmektedir. Baron eşine barones denir.

Back
X