- 23 Şubat 2022
- 30
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi Merhababirderdimvar
-
Ve hamile olduğuma inanmıyorum. Arkadaşlarıma güvenmediğim için onlara anlatamadım. Zevk suyundan hamile kalmak halk efsanesi gibi. Yine de strese engel olamıyorum ve bu da reglimi geciktiriyor. Birde geçen hafta 3 gün boyunda böyle çok az kahverengi akıntı geldi. Lekelenme gibiydi. Şimdi ise göğüslerimde ağrı ve biraz mide bulantım var. İdrar testi de 2 ay geçti hepsi negatif.Merhabalar. Bundan yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşım ile sürtündük ama biraz zevk suyu değdi girişime. Biliyorım şimdi sizler diyeceksiniz ki yeter artık zevk suyu yine. Daha yaşım genç ve bekarım. İçimde korku kaldı. Bu yaşanan olaydan 12 saat sonra ella aldım. Reglimi normalden 2 hafta erteledi. Ama sonra 5 günlük bir kanama oldu. Kırmızı geldi normal reglim gibi. Şimdi tekrar regl bekliyorum ama sanırım stresten kaynaklı erteleniyor ve sürekli bağırsaklarım gurulduyor ve hareket ediyor gibi hissediyorum. Bunların hepsi stresten kaynaklı diye düşünüyorum. Ayrıca 12 idrar testi yaptım. Evet 12. Sizlerden biraz tavsiye almak istedim stresimi geçirmek için.
LenCanim benim cok bilgim yok ama bir arkadasi etiketleyeyim, o bilgili. Sana yardimci olur.merve
Birkaç troll ayni anda uye olup benzer konu açıyorlar galiba bu gece.Len
Tatlım 2. ay çok erken ki 4 aydan önce öğrenemezsin. 2 ay daha bekle 13 test yapacaksın. 12 ya da 14 deģil 13 olması gerek.
YesssBirkaç troll ayni anda uye olup benzer konu açıyorlar galiba bu gece.
Neden? Kûn fe yekûn neticede.Hamile değilsiniz.
Bebek varsa doğunca Superman olarak işe başlasın ne diyeyimNeden? Kûn fe yekûn neticede.
Ya yapmayın doğru bilgi verelim 5 yıllık bir süre var dahaLen
Tatlım 2. ay çok erken ki 4 aydan önce öğrenemezsin. 2 ay daha bekle 13 test yapacaksın. 12 ya da 14 deģil 13 olması gerek.
Of buna patladım LEMCKRMCKRMCLen
Canım kardeşlerim. Bende biliyorum. Sadece biraz bilgiye ihtiyacım vardı saolun moral içinYa yapmayın doğru bilgi verelim 5 yıllık bir süre var daha. Ella almışsın bir de ne cesaret . Bacım kaçıncı Ella. Yav bu kadar korkuyorsunuz sonra gene aynı şeyi yapıyorsunuz. Korunun!!
Merhabalar. Bundan yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşım ile sürtündük ama biraz zevk suyu değdi girişime. Biliyorım şimdi sizler diyeceksiniz ki yeter artık zevk suyu yine. Daha yaşım genç ve bekarım. İçimde korku kaldı. Bu yaşanan olaydan 12 saat sonra ella aldım. Reglimi normalden 2 hafta erteledi. Ama sonra 5 günlük bir kanama oldu. Kırmızı geldi normal reglim gibi. Şimdi tekrar regl bekliyorum ama sanırım stresten kaynaklı erteleniyor ve sürekli bağırsaklarım gurulduyor ve hareket ediyor gibi hissediyorum. Bunların hepsi stresten kaynaklı diye düşünüyorum. Ayrıca 12 idrar testi yaptım. Evet 12. Sizlerden biraz tavsiye almak istedim stresimi geçirmek için.
Hepsini okudum biliyor musun ORDAN DA HEPSİNE PATLADIMDaha önce sorulmuş benzer sorulara ve yanıtlara linkteki konulardan ulaşabilirsiniz.
50 kere söyledim ella korunma yöntemi değildir. Acil durum yöntemidir. Bu ilaç vücudun normal işleyişine müdahalede bulunuyor. Geç regli olma, az regli olma, lekelenme gibi şeylere sebep oluyor. Sürtündük diye içip bozmayın güzelim hormonlarınızı. Ya da sürtünmeyin bir daha.Canım kardeşlerim. Bende biliyorum. Sadece biraz bilgiye ihtiyacım vardı saolun moral için
Yaşım genç olduğu için almıştım baya bilgisizdim ama keşke almasaydım o lanet ilacı psikolojimi ve vücudumu alt üst etti.Allahım sabır ver ya rabbim bir bitmediniz bu sitede o kadar uzun süre yokum ama ne zaman baksam bu konular farklı farklı isimlerle bir de bonibon gibi ella kullanıyorsunuz hepiniz.
Saolunnnn Hepiniz çok yardımcı oldunuz bir daha tövbe almam o ilacı ve psikolojimi bozucak şeyler yapmıycam ha buda bize ders oldu50 kere söyledim ella korunma yöntemi değildir. Acil durum yöntemidir. Bu ilaç vücudun normal işleyişine müdahalede bulunuyor. Geç regli olma, az regli olma, lekelenme gibi şeylere sebep oluyor. Sürtündük diye içip bozmayın güzelim hormonlarınızı. Ya da sürtünmeyin bir daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?