Cevaba ihtiyacım var

Yaşım genç olduğu için almıştım baya bilgisizdim ama keşke almasaydım o lanet ilacı psikolojimi ve vücudumu alt üst etti.
Ya yaşınız kaç olursa olsun ilaç almak bu kadar basit mi ne demek bilgisizdim açın bakın internette prospektüsü var her ilacın ordan okusaydınız

Ella kullanma ilk evlendigimde kullandım bir kere 10 bir kere 20 gün geciktim bir kere 15 günde adet oldum yine alt üst ediyor insanı senede Max 2 kere diyor o bile çok bence
Çok saol, ellanın kendi sitesinden bakmıştım. Orda da diyor ki 2 3 gün erteler. 1 haftayı geçerse test al. Buraya geldim 3 ella kullanıp 40 gün geciken birini gördüm. Yaşı büyük ihtimal çok küçük onun

Gaz çıkarma sorunum var ondan böyle bağırsaklarımda hareketlenme hissetmişim. Şimdi ise bu olayı o kadar takmıyorum. 3.reglimi oldum. 4.yolda . Yumurta akı gibi akıntım var ve aşırı fazla. Bu aralar çok iyiyim psikolojim de öncekine göre iyi. Hepinize çok teşekkür ederim yanitlariniz beni rahatlattı. Erkek arkadaşım bile çok korkmuştu o bir yandan ben bir yandan araştırma yapıyorduk. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah hepinizin gönlüne göre istediği şeyi verir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…