Cevabınız ne olurdu?

Gercekten hep mi? 🤭
3-4 konusu var böyle hatırladığım kadarıyla 😅ayrıl deyince üzülüyorum diyor sanki böyle çok mutlu, erkek arkadaşının umurunda.

Sevgilisi arkadaşlarıyla keyfince oyun oynuyor konu sahibi kendi kendine dert çekiyor burada.

Terk ederdim direk ama ettiğimi bile söylemezdim direk başka biri sevgili olur onun o egosunu çiğ çiğ yerdim

3-4 konusu var böyle hatırladığım kadarıyla 😅ayrıl deyince üzülüyorum diyor sanki böyle çok mutlu, erkek arkadaşının umurunda.

Sevgilisi arkadaşlarıyla keyfince oyun oynuyor konu sahibi kendi kendine dert çekiyor burada.

Eleman amma vakit geciriyor bu oyun isinde pro oldu master oldu yani, oyun oynayarak para kazanan insanlar var bence o isleri arastirsin :olamaz:

Ona değil de size cevap: Bu adamdan bi cacık olmaz. Zamanınızı boş yere harcamayın.

Yahu 1 hagta ohmal eden adama yazmsm aramam hatta yenisini bulur ,profil fotosu yaparim,sizin umursadiginiz kadar umursanmama probleminiz var

Erkek arkadaşınızın sizi çok ihmal ettiğini düşünseniz ve ona 1 haftadır sesimi duymak için bile aramıyorsun diye sitem etseniz oda her gün arkadaşlarıyla oyuna giriyor olsa size cevap olarak ''kendi kendime takılmayı sevdiğimi biliyorsun kafam rahat oluyor bu yüzden diyorum işte düşünmek zorunda kalmıyorum '' diye bir cevap verse tepkiniz ne olurdu?

canım ilişki bitmiş, birinin ata binip gitmesi gerek.

Adamın sizi önemsemediğini anlayana kadar daha kaç konu açacaksınız? İkiniz de yılların hatırına devam ediyorsunuz, kendinize kötülük yapıyorsunuz.
1 hafta konuşulmayan ilişki olmaz. İnsan ekmek aldığı fırıncıyla bile daha çok iletişim kuruyor. Ortada ilişki kalmış mı sizce?

koronoya yakalanasin insallah deyip engeli basardim bu kadar basit. Bir iki gün cok zor gecer sizin icin ama sonra iyiki böyle yapmisim diyeceksiniz.

Beni 1 hafta aramayanı arayıp sorma tenezzülünde bile bulunmazdım.
Ayrıl gitsin

Back
X