Sağol yani internet nedir yani 10 tl yükle gb vs hediye oluyo yardım etmeyebilirsin bari yorum yapma yani içinde bulunduğum durumu sen bilemezsin yinede sağol dua için ne kadar ictendi bilemiyorum ama neyse allah goruyo herkesin kalbini ben para pul demedim dilenmedim
konu sahıbı sen benım duamın samımıyetını sorgulayacak konumda mısın acaba ya da herhangi birinin? ben mi çok duygusalım bu konularda anlamıyorum bebeğime mama alamayacak durumda olsacağım ve diğerlerinin ne söylediği umrumda olacak. Geçiniz bunları. Saimiyet yok. Düşünce yok. Para yok üstüne 10 tl'yi de küçümsüyorsun. Ben seni tanımam bilmem sadece internete girebildiğini göruyorum bu para bunun dışında o interneti kullanabilmek için cihaz gerek o da ayrı para. Kusura bakmada sen kendi çocuklarını düşünmezsen kimse de senin çocuklarını düşünmez.
Ve evet Allah yardım etsin diyorum bunu da tüm samimiyetimle diliyorum ama sadece bebeklerin için. Çünkü eminim eşinle biraz daha rahatlık bulursanız 3. bebek de gelecek bu yokluğun ortasına.Allah akır fikir versin.
Inanmama sebebim sizin burdan medet ummaniz kac aylk sizin bebeginzİnanmaya bilirsin saçma sapAn konular yerine hayatın gerçeği bende inanmıyorsanız yorumda yapmayın bence ışte türkiye min hali muhalefet çok akıl veren çok
Ben her ne kadar normalde radikal takılmayı adet edinmiş olsam da, şu konuda kendimi konu sahibinin samimiyetini sorgulayacak merciide göremedim.
Ha, mama alamayıp internete giriyor olsa da, reelde böyle aileler gördüm gözümle. Mama / bez almaya gerçekten de parası olmayıp da bi şekilde her gün sigara alan anne gördüm mesela. Kadın son derece gerçekti. O kadının sorumsuzluğunu eleştirip, sigara alma, sehpanı sat demek de mümkün, fakat ben kadın sorumsuzsa bile bebeğin suçsuz olduğunu hatırlayıp hareket etmekte fayda görüyorum. Kendi adıma.
Yani. Ayrıca sehpası ve interneti olan, soğuk kanlı bi dolandırıcıysa bile ne olucak anasını satiyim, gönderdiğim beş kutu mamayı fahiş fiyattan satıp 20 lira kar mı edicek, nedir yani.aynen.. bir de lütfen kimse alınmasın ama "neden yaptın" sorusu için 1 yıl kadar geç kalınmış.. şu an o bebeği geri yerine koyamayacağına göre geçmişi sorgulamanın bir mantığı yok..
ha deniyorsa ki başkaları örnek alsın, yok almıyor kimse örnek.. olan yine minicik bebeklere oluyor..
bu yardım, çocuğa. o bebeğe.Kusura bakmayin arkadaslar belki bana kizanlar da olacak ama söylemeden edemeyeceğim. Kaymakamlık belediye demissiniz; devlette bakmak zorunda değil bence. Ben ikinci bir cocuga bakabilecek yeterlilikte görmüyorum ornegin kendimi maddi olarakta sarsar beni ikinci bir çocuk psikolojik olarak ta. Bunun farkindayim ve çocuk yapmiyorum kazayla oldu istemeden oldularada inanmıyorum. Bakamayacagin çocuğu dogurmayacaksin bu NET kimse kimseye bakmak zorunda değil kaymakamligin belediyenin ettiği yardımlarda hepimizin parasi.Ben kendi sorumluluğunu bilmeyen iinsanlarında kaymakamlıktan belediyeden yardim almasini uygun ggörmüyorum. Herkes basinin çaresine baksin kimse kimseye bakmak yardim etmek zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?