- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi atalente35
-
Ya boş muhabbet etmeyi seviyor ya da kıza yürüyor. Çok gereksiz yazdığı mesajlar. Hayatında biri olup olmadığını merak etmiş resmenBen hee ima ettiğimde ayağını denk al affetmem dediğimde.uste çıkıp ben isimde gücümdeyim yapcam en son şey diyip duruyor
HaklısınızYa boş muhabbet etmeyi seviyor ya da kıza yürüyor. Çok gereksiz yazdığı mesajlar. Hayatında biri olup olmadığını merak etmiş resmen
Hamilesiniz gerçekten üzülmenizi istemem ama düşüncem bu yönde maalesef.Haklısınız
Bu kişiyle alakası 1 haftaya bitcek zaten bittikten sonra engelltcem heryerden.eger engellttigim halde yine bi görüşmesi olursa ozaman harekete geçmeyi düşünüyorum.sizce?Hamilesiniz gerçekten üzülmenizi istemem ama düşüncem bu yönde maalesef.
Biraz daha koruyun sakinliğinizi takip edin. Belki sadece boş muhabbet ediyordur.
Evlerine neden gidecek ki??Bugün evlerine gidecek karşı da sayılır evleri gözüküyor yani.bilemeiyorum ya çok boşluktayım
Kişi bazlı düşünüp çok yanlış yapıyorsunuz hadi bunu engellettiniz sonra? Bu kız olmazsa başkası olacak...Bu kişiyle alakası 1 haftaya bitcek zaten bittikten sonra engelltcem heryerden.eger engellttigim halde yine bi görüşmesi olursa ozaman harekete geçmeyi düşünüyorum.sizce?
Bu kızla ilgisi yok olayın.Bu kişiyle alakası 1 haftaya bitcek zaten bittikten sonra engelltcem heryerden.eger engellttigim halde yine bi görüşmesi olursa ozaman harekete geçmeyi düşünüyorum.sizce?
Hayır yokkızla hiç mi iletişimin yok?
Is icin evle alakalı biseyEvlerine neden gidecek ki??
En son dun tekrar mesajını gördüm.kiz durum paylaşmıştı. Yigenini öperken ama böyle baya opuyo videoda.bu bizimki deNaptınız gelişme varmi
Konu sahibi seni takdir ediyorum fakat kocana yuh ve çüş diyorum. Ne olur çocuğunu kendini düşün. O hanzoda elaleme yavşayıp dursun. Kıza helal olsunEn son dun tekrar mesajını gördüm.kiz durum paylaşmıştı. Yigenini öperken ama böyle baya opuyo videoda.bu bizimki de
O nasıl öpmek oyle
Diye yazmış.ama kiz buna karşılık vermemiş işi sormuş.ben en son dayanamadım. Kıyameti kopardım bıraktım anneme geldim burdayım dünden bu yana
İyi yapmışsınız iyice ayyuka çıktı yaptıkları demekEn son dun tekrar mesajını gördüm.kiz durum paylaşmıştı. Yigenini öperken ama böyle baya opuyo videoda.bu bizimki de
O nasıl öpmek oyle
Diye yazmış.ama kiz buna karşılık vermemiş işi sormuş.ben en son dayanamadım. Kıyameti kopardım bıraktım anneme geldim burdayım dünden bu yana
Burda biri daha vardı ailesine gidip 2 güne dönmüştü geri umarım sen dik durursun ve dönmezsin. Bu adamdan sana koca olmaz.En son dun tekrar mesajını gördüm.kiz durum paylaşmıştı. Yigenini öperken ama böyle baya opuyo videoda.bu bizimki de
O nasıl öpmek oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?