Cevap bekliyorum.esimjn masajları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamilesiniz gerçekten üzülmenizi istemem ama düşüncem bu yönde maalesef.
Biraz daha koruyun sakinliğinizi takip edin. Belki sadece boş muhabbet ediyordur.
Bu kişiyle alakası 1 haftaya bitcek zaten bittikten sonra engelltcem heryerden.eger engellttigim halde yine bi görüşmesi olursa ozaman harekete geçmeyi düşünüyorum.sizce?

Eşinizin niyeti iyi değil.
Anladığım kadarıyla boşanmak yok gündemde o zaman hesap sormayın. Yoksa yeni telefon hay olayına girer. Eve telefon getirmez. Bunu bilmezse en azından gerçekten iş üzerinde yakalayabilirsiniz. İlişkis olursa yani burdan yakalarsınız ileride. Açık etmeyin.
Ama bu adama asla güvenmeyin, niyeti bozuk.

Bu kişiyle alakası 1 haftaya bitcek zaten bittikten sonra engelltcem heryerden.eger engellttigim halde yine bi görüşmesi olursa ozaman harekete geçmeyi düşünüyorum.sizce?
Kişi bazlı düşünüp çok yanlış yapıyorsunuz hadi bunu engellettiniz sonra? Bu kız olmazsa başkası olacak...

Bu kızla ilgisi yok olayın.
Adam flört arıyor.
Kızın ilişkis var mı denemiş. Yok dese ordan yürüyecek belli ki. Yavşamış kıza resmen. Kız korumuş kendini. Bu adam durmaz. Bu kızdan yüz bulamaz başkasına atar böyle mesajı.
Bu kız kimse yok dese eminim evliliğim kötü ben evlendim de noldudan girecek niyetini beli edecekti.

Naptınız gelişme varmi
En son dun tekrar mesajını gördüm.kiz durum paylaşmıştı. Yigenini öperken ama böyle baya opuyo videoda.bu bizimki de
O nasıl öpmek oyle
Diye yazmış.ama kiz buna karşılık vermemiş işi sormuş.ben en son dayanamadım. Kıyameti kopardım bıraktım anneme geldim burdayım dünden bu yana

Konu sahibi seni takdir ediyorum fakat kocana yuh ve çüş diyorum. Ne olur çocuğunu kendini düşün. O hanzoda elaleme yavşayıp dursun. Kıza helal olsun

İyi yapmışsınız iyice ayyuka çıktı yaptıkları demek

Burda biri daha vardı ailesine gidip 2 güne dönmüştü geri umarım sen dik durursun ve dönmezsin. Bu adamdan sana koca olmaz.

Anlaşilan kız huzur bozacak kadar güzel ama başka günahı da yok garibimin...siz durup dururken sevmemişsiniz çünkü o güzel ve siz kışkançsıniz, eşiniz ilk fırsatta yürümuş çunkü kız çok güzel ve eşiniz pislik, en sonunda karı koca birbirinize düşmüşsünüz ama kız hala güzel ve masum...allah bahtıni açik etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…