Cevap bekliyorum.esimjn masajları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inaninki mesajı gördüm sınır oldum.insanlar tuhaf.ne güzeller aldatiliyo,ama kimi kadınların düşünceleri garip.cok soglun teskkur ediyorum çok kere ❤❤
Rica ederim canım ben de okuyunca ne alaka dedim senin gibu seni kıran bir yorum olmasın diye yazmak istedim görmezden gel sen şuan bebeğini sağlıkla kucağına almaya odaklan sonrasında güçlü bir kadınsın bu sorunun üstesinden elbet gelirsin

Bu yorum daha iyi oldu şimdi tabiki kızın günahı yok bu durumda adını gecirmemek lazım

ama geçecek....kız sırf güzel olduğu için harcanacak bu durumda...hoop döndük ilk yorumuma...ilkinde de niyetim kotü değildi ama durum ortada
Iste güzellikle ilgili olmadığını düsünüyorum ben de hala... çirkinde olsaydı yine harcanırdı

Iste güzellikle ilgili olmadığını düsünüyorum ben de hala... çirkinde olsaydı yine harcanırdı
dikkat çekecek bir kiz olmasa pas vermeden hiçbir erkek yaklaşmaz, belli ki pas vermemiş zaten, pas vermiş olsaydı dedikodularin altı dolu olacaktı , yuva yıkmış olacaktı elbette ama şu durumda o kız hiç yoktan zor duruma düşecek, neden? çünkü güzel

Dikkat çekecek kızla eşim muhattap olacak yolarım eşimi tabi şuda var elin evli yabancı adamıyla niye muhattap oluyor madem yakını kalmamismi yardım edecek

Allah yardımcınız olsun. Bu ne yaa hiç mi insanın aklına ben evliyim, çocuğum olacak diye gelmez?? Rezil şey. Adam diyemiyorum. Hani ergen yapmaz şu hareketi.

Allah yardımcınız olsun. Bu ne yaa hiç mi insanın aklına ben evliyim, çocuğum olacak diye gelmez?? Rezil şey. Adam diyemiyorum. Hani ergen yapmaz şu hareketi.
Neymiş kiz 6 7 yas buyukmus ablasi yasindaki kiz hiç o gözle bakmazmış asla kimseye, maksat makara falan diyo bide

Ben şahsen çirkin olsada baya olay çıkartırdım. Benim icin kisinin güzelligi ön planda degil onunla yaptığı paylaşım hele ki duygusal paylaşım çok önemli böyle bir seyi yaşadıysa guzel cirkin farketmez beni derinden üzer.. sanırım daha duygusal bakıyorum.. empati yaptığımda da atalente35 ye çok hak veriyorum duygusunu anlayabiliyorum hamile oldugu icin de daha destek olucu yorumlarla yanında olalım derim... çok zor bir durum çünkü...

Yanı çirkin olsam hak vercekmis sanırım yorum yapan kişi.kii güzellik göreceli bir kavram herkese göre değişir.benim için dünya güzeli olsa sorun değil ben benim gururumu kirmismi ona bakarım çirkinde olsa değişmez.bu bi bahane olmamalı

Neymiş kiz 6 7 yas buyukmus ablasi yasindaki kiz hiç o gözle bakmazmış asla kimseye, maksat makara falan diyo bide
Deseydiniz gözüme mi inanayım sana mı? Benim bu tarz yazışmalarım olsa sen ne düşünürdün diye de ekleseydin. Böyle makara görmedim ben, erkek erkeğe yapabilir ancak. O bile düşününce tuhaf duruyor. Hiç hoşlanmıyorum şu gereksiz samimiyetlerden. Lütfen kendinizi üzmeyin. Süründürün. Acımayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…