6 yıllık evliyim 2 yaşında bir kızım var son 1 senedir eşimle nerdeyse koptuk herkes görevlerini yerine getiriyor rolünü oynuyor herşey yolunda gibi gözüküyor aileler mutlu çevre bizi süper biliyor ama bana göre herşey o kadar kötü ki en son ne zaman başbaşa kaldık en son ne zaman dışarda bişiler içtik en son ne zaman sinemeya gittik bunları hatırlamıyorum bile her eve geldiğinde rek dediği yorgunum yorgunum yorgunum evet işi yoğun stresli biliyorum ama gün boyu kızımla birlikteyim ev yemek çocuk bir sürü iş arasında boğuluyorum ne acı ki bugün farkettim tam 1.5 aydır dışarı çıkmıyorum eşime sorsam herkes mutlu herşey güzel ama benim açımdan değil maddi sorunlar bir yandan her gece eve yorgun gelen bir eş kızınla bille sayılı dakikalar geçiriyor bazen bende herşey bitmiş gibi geliyor en son bugün isyan ettim dışarı çıkıyoruz hadi hadi yorgunum yoruldum ayaklarım ağrıdı bunları duymaktan çok sıkıldım ve isyan ettim alışveriş merkezinin ortasında ne acı ki kızım bu tartışmaya şahit oldu markete gideriz hadi hadi bir yere oturmaya gideriz hadi artık ipler koptu kopucak tek düşündüğüm kızım ama onun için nereye kadar mücadele edebilirim