Cevap bulamadığım sorular..

kurbi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
146
7
116
41
Tekirdağ
6 yıllık evliyim 2 yaşında bir kızım var son 1 senedir eşimle nerdeyse koptuk herkes görevlerini yerine getiriyor rolünü oynuyor herşey yolunda gibi gözüküyor aileler mutlu çevre bizi süper biliyor ama bana göre herşey o kadar kötü ki en son ne zaman başbaşa kaldık en son ne zaman dışarda bişiler içtik en son ne zaman sinemeya gittik bunları hatırlamıyorum bile her eve geldiğinde rek dediği yorgunum yorgunum yorgunum evet işi yoğun stresli biliyorum ama gün boyu kızımla birlikteyim ev yemek çocuk bir sürü iş arasında boğuluyorum ne acı ki bugün farkettim tam 1.5 aydır dışarı çıkmıyorum eşime sorsam herkes mutlu herşey güzel ama benim açımdan değil maddi sorunlar bir yandan her gece eve yorgun gelen bir eş kızınla bille sayılı dakikalar geçiriyor bazen bende herşey bitmiş gibi geliyor en son bugün isyan ettim dışarı çıkıyoruz hadi hadi yorgunum yoruldum ayaklarım ağrıdı bunları duymaktan çok sıkıldım ve isyan ettim alışveriş merkezinin ortasında ne acı ki kızım bu tartışmaya şahit oldu markete gideriz hadi hadi bir yere oturmaya gideriz hadi artık ipler koptu kopucak tek düşündüğüm kızım ama onun için nereye kadar mücadele edebilirim

hadi hadi hadi hadi en sinir olduğum laf.nereye yetişiyorsun.yetişeyim derken hayatı kaçırıyorsun,farketmiyorsun.tat al hayattan ne hadi hadisi.
önce bir sinirimi kustum oh şimdi yorum yapayım.
canım madem eşinin işi ağır hep yorgun de kendine başka bir çevre kuracaksın mecbur.arkadaş,komşu,akraba onlarla görüşüp onlarla gezeceksin.başka çaren yok gibi.

hadi hadi hadi hadi en sinir olduğum laf.nereye yetişiyorsun.yetişeyim derken hayatı kaçırıyorsun,farketmiyorsun.tat al hayattan ne hadi hadisi.
önce bir sinirimi kustum oh şimdi yorum yapayım.
canım madem eşinin işi ağır hep yorgun de kendine başka bir çevre kuracaksın mecbur.arkadaş,komşu,akraba onlarla görüşüp onlarla gezeceksin.başka çaren yok gibi.

:) güldürdünüz beni hadi hadi hadi dur nereye hadi markette kaç metrekare yer ne taraf gidim kaç sn ışık hızınla alayım herşeyi nasıl toplayayım bunları bir düşünseler canım çevrem çok garip naısl desem insanlar artık sırf dedikodu bişiler öğrenme ağzından laf alma üzürinde kurulu ilişkileri olan dandik bir yerdeyiz sağolsun eşim yoğun ama haftada 4 gün spora 2 saat vakit ayırabiliyor evet hakkıdır diyorum ama bazen acayip uyuz oluyrum yahu bu kadın taştanmı be adam bir günde al kızı çık 1 saat bunu düşünücek bir odun yok malesef evde

geçici bir durum bence bu yaşadığınız..
sabır..
çok güzel bir aileniz var çünkü..
ayrılık gerektirecek bir problem göremedim ben..
kızınız analı babalı büyüsün..
sabır arkadaşım..

geçici bir durum bence bu yaşadığınız..
sabır..
çok güzel bir aileniz var çünkü..
ayrılık gerektirecek bir problem göremedim ben..
kızınız analı babalı büyüsün..
sabır arkadaşım..

sağol canım evet sabır inş oda artık birazda olsada kalmıştır bende arada diyorum 2 yıldır tek olmanın verdiği sıkıntı ama bazen bakıyorum çevreme maşallah 2 çocuklu anneler allahım muhabbet kahkaha evlerinden eksik olmuyor ne gudubet insanlarız yav diyorum sonunda ayrılıcak bir durum yok şükür ama eşim olucak oduna bir ders vermek istiyorum kızım babasına babası kızına çok düşkün ama bazen artık bende ya hanım sende bugün ne yaptın biri desin açmısın evet yemek yermisin evet kahve içermisin evet yatıcakmısın evet adam programlı evetlere

Şu aceleye getirilme olayına ben de çok uyuzum olurum; ama biri acele ettirmedikçe de bıraksalar bıraktıkları yerde 3 gün kalırım :9:
Kızmadan trip atmadan olay çıkarmadan güzel güzel sıkıldığınızı anlatsanız. Empati yapmasını sağlasanız?

:) güldürdünüz beni hadi hadi hadi dur nereye hadi markette kaç metrekare yer ne taraf gidim kaç sn ışık hızınla alayım herşeyi nasıl toplayayım bunları bir düşünseler canım çevrem çok garip naısl desem insanlar artık sırf dedikodu bişiler öğrenme ağzından laf alma üzürinde kurulu ilişkileri olan dandik bir yerdeyiz sağolsun eşim yoğun ama haftada 4 gün spora 2 saat vakit ayırabiliyor evet hakkıdır diyorum ama bazen acayip uyuz oluyrum yahu bu kadın taştanmı be adam bir günde al kızı çık 1 saat bunu düşünücek bir odun yok malesef evde

off spora düşkün erkek zor oluyor.spor tüm enerjilerini alıyor.güya bizden güçlüler ama hemen pilleri bitiyor.hep yorgunlar,uykusuzlar.seni çk iyi anlıyorum çevredeki insanlar böyle sığ olunca ya görüşmeyeceksin ya da onladan biri olacaksın.peki kendi kendini eğlendirsen kitap,net,puzzle gibi neye zevkin varsa ya da sen de spora gitsen?

bi laf var aslında;

erkeklerin burcu ne olursa olsun,yükselenleri öküzdür :27:

düşünemiyolar canım..bu,bu..
dert etme,çoğu böyle yani..:34:

Şu aceleye getirilme olayına ben de çok uyuzum olurum; ama biri acele ettirmedikçe de bıraksalar bıraktıkları yerde 3 gün kalırım :9:
Kızmadan trip atmadan olay çıkarmadan güzel güzel sıkıldığınızı anlatsanız. Empati yapmasını sağlasanız?

bugün çok komik yerden olay patlak verdi aslında bende patlamak için yer arıyormuşum kızım oyun salonunda top havuzunda eşime diyorum dakika doldu al yeter artık bak yok yok kalsın oynasın ya adam al getir yemek yesin artık uykusu geldi yok kalsın derken aaa yeter ama diye açtm ağzımı gerisini hatırlmıyorum en son alışveriş merkezi dışında çantam elimde son hız minübüse bindiğimi hatırlıyorum onları orda bıraktım eve geldim yolda kendimi tutamıyorum ağlıyorum evin yakınlarına geldik millet bakıyor yüzüme tüm kadınlar toplandı ne oldu diye dert anlatmak istemiyoru sonunda yalnız kalmak istiyorum deyip sıyrıldım aslında eşimden istğim çok basit eve gelince yemek sonra 1 saat kızınla oyna bende yarına yemek yapim ki kızımla gün boyu daha fazla vakit geçireyim çocukla yemek işine giriştiğimde çok zor oluyor bir yandan yemek yap tek elle kucakta çocuğu tut bu yüzden geceden hazır edeyim desemde efendim ne gerek var o uyurken yapsan tirplerinden sonra artık ne şaeytanı gör ne salavat getir dedim ses etmiyorum kızım elinde defter kalem bekliyor adam elinde tv kumandası odaklanmış film izliyor bu sefer kızım sinir krizlerine giriyor baba bana bak benle igilen diye artık bu durumlarda soğukkanlı oluyorum bağırdım cağırdım yok fayda etmed, bende saldım artık çayıra :52:

off spora düşkün erkek zor oluyor.spor tüm enerjilerini alıyor.güya bizden güçlüler ama hemen pilleri bitiyor.hep yorgunlar,uykusuzlar.seni çk iyi anlıyorum çevredeki insanlar böyle sığ olunca ya görüşmeyeceksin ya da onladan biri olacaksın.peki kendi kendini eğlendirsen kitap,net,puzzle gibi neye zevkin varsa ya da sen de spora gitsen?

sanırım kızımla uzun yürüyüşlere çıkıcaz artık havalar düzeldi mümkün olduğunca kendi yaşıtlarınla vakit geçirmsini sağlıycam çocuk parkları vs artık bende boş zamanlarımda bir uğraş bulucam kendime pek boş vaktim olmasada

öküz öküzdür bunun yontulmamışı bana denk geldi

mesela deseydin ki; 'internet düşkünlüğü var,yazışıyo orda falan falan.. (Allah korusun cümlemizi,Amin) o zaman ayrılık düşünülürdü elbette. ama senin sorunun geçici bi arıza bence..

kendine özel bi dünya yarat sende..
bu şekilde sadece ona tabi olmazsın yaşamda..
gündüzleri gez kızınla,tadını çıkar günün.. gece monotonluk daha katlanılır hale gelir bu şekilde..
ve sana şu kadarını söyliyim,kimse madalya takmıyo bütün gün ev işiyle didinince.. olduğu kadar olsun..salla, keyfine bak canımm..

Peki eşinizle bu konuyu konuşsanız onu uyarırcasına bir kaç defa belli aralıklarla dile getirerek Konuya vakıf olmasına Yardımcı olun örneğin artık Eşinizin sizi eskisi kadar Mutlu edemediğini söyleyin ona yüzüne bunu yaptınız hiç :26: robotlaştığınızı söyleyin ve kendinize zaman ayırmak isteyerek sizinde bir spor salonuna başlamanız gerektiğini belirtin farkına vardırın sadce Kendi si için yaşamasın

Öncelikle benimki de hadicilerden onu belirteyim :47:
Mesela kafeye otururuz,kahvesini 2 dakikada bitirip hadi gidelim der.Maksat kahve içmek değil,oturup keyif yapmak ama anlamıyor işte.Alışveriş merkezlerinde ayrı gezmek çözüm olabiliyor.Birlikte bakılacak yerlere baktıktan sonra eşim elektronik mağazalarına gider,ben de rahat rahat giyimlere bakarım.
Eşinin zamanının ve enerjisinin çoğunu spora harcaması gerçekten haksızlık gibi görünüyor.Bunu onunla konuşup en azından haftada ikiye düşürmesini söylesen belki seni anlar.Sen de en azından haftada 1 gün pilatese filan gidebilirsin.
Kızın 2 yaşına gelmiş maşallah,bundan sonra onu yarım günlük bir yuvaya yazdırabilirsin.Mesela haftada 2 gün için anlaşıp yarım gün gönderirsen hem alışma süreci olur hem de sen soluklanırsın.Bu yaşlarda zaten dediğin gibi,yaşıtlarıyla oynaması daha iyi olur.

Back
X