Kız bunun için neden yargilanasinKızlar dün test yaptım pozitifti. Hemen gittim kan verdim 46,600 çıktı. Daha çok yeni iki gün sonra tekrar gel dedi. Ama doktor böyle hem ilgilenmedi hem de modu olmayan bi şekilde söyledi. Acaba kötü bişe mi var. Son adet tarihim 27 Mart. Yumurtlama dönemim 11 Mart. 10-11-12 Nisansa ilişkim oldu. Bebeğim ne kadarlıı oluyor? Bilgi verir misiniz . İlk gebeliğim hiçbir şey bilmiyorum. Yargılmayaıp cevap verenlere çok dua ederim sağolun şimdiden
Canım çok teşekkür ederim ya çok korkuyorum o yüzden buraya yazmak istedim yarın kan vereceğim yine dua edin olur muKız bunun için neden yargilanasinöncelikle hayırlı olsun şu anda çok minik. Doktorlar belli bir haftaya kadar bizim gibi hemen bebek geliyor diye düşünmüyor o yüzden öyle tepki vermistir. Ben de 36 deger ile öğrenmiştim. Önemli olan senin iki günde bir aynı merkezde aynı saat araliginda beta baktırman. Her ölçümde ortalama 1.5-2 kat artması beklenir. Bu beta baktırma işlemini iki defa yaptırman yeterli. Sonrasında doktora bilgi verirsin. Ortalama kese görebileceği haftaya göre randevu veriyor. Şu anda 2.5- 3 haftalık olması lazım.
27 marttan itibaren gebeliğini sayacaksın şu an 4+5 haftalıksın. Değerinin takibini yapın 2 günde bir kan verin hayırlı olsun sağlıkla zamanında alın kucağınıza bebişiKızlar dün test yaptım pozitifti. Hemen gittim kan verdim 46,600 çıktı. Daha çok yeni iki gün sonra tekrar gel dedi. Ama doktor böyle hem ilgilenmedi hem de modu olmayan bi şekilde söyledi. Acaba kötü bişe mi var. Son adet tarihim 27 Mart. Yumurtlama dönemim 11 Mart. 10-11-12 Nisansa ilişkim oldu. Bebeğim ne kadarlıı oluyor? Bilgi verir misiniz . İlk gebeliğim hiçbir şey bilmiyorum. Yargılmayaıp cevap verenlere çok dua ederim sağolun şimdiden
Çok teşekkür ederim canım içini rahatlattın vallahiCanım hiç endişe etme. Ben ilk öğrendiğimde betam sadece 13,97 idi. Şimdi 9 haftalık gebeyim. 2 günde bir 2 katına artarsa sağlıkla ilerler inşallah
Çok teşekkür ederim canımm27 marttan itibaren gebeliğini sayacaksın şu an 4+5 haftalıksın. Değerinin takibini yapın 2 günde bir kan verin hayırlı olsun sağlıkla zamanında alın kucağınıza bebişi
Teşekkür ederim canım benimayy hayır dur stere girme ben 40.2 ile öğrendim gebeliğimi. Önemli olan kaç olduğu değil düzenli artış, içini ferah tut. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğinbazı doktorlar öyle ters yapıyor, aldırma
Canım 4+5 ne oluyor ? 4 haftalık 5 günlük mü27 marttan itibaren gebeliğini sayacaksın şu an 4+5 haftalıksın. Değerinin takibini yapın 2 günde bir kan verin hayırlı olsun sağlıkla zamanında alın kucağınıza bebişi
Evet aynen öyle oluyor yarın 4+6 olacak sonra hafta dönüyor. 5+0 olacaksın derken öyle devam edecekCanım 4+5 ne oluyor ? 4 haftalık 5 günlük mü
Canım çok sağolasıınEvet aynen öyle oluyor yarın 4+6 olacak sonra hafta dönüyor. 5+0 olacaksın derken öyle devam edecek
Sağolasın canım Allah razı olsun inş düzenli artar çok korkuyorum çok dua istiyorum sizdenDaha çok minikk Allah bağışlasın. Sağlıkla gelsin inşallah :)
Ay ne güzel 40larda ben dün verdim 6.79Sağolasın canım Allah razı olsun inş düzenli artar çok korkuyorum çok dua istiyorum sizden
Canım hayırlı olsun. Aslında dr doğru demiş tabi biz heyecanlı ve duygusal olunca bazen farklı düşüne biliyoruzKızlar dün test yaptım pozitifti. Hemen gittim kan verdim 46,600 çıktı. Daha çok yeni iki gün sonra tekrar gel dedi. Ama doktor böyle hem ilgilenmedi hem de modu olmayan bi şekilde söyledi. Acaba kötü bişe mi var. Son adet tarihim 27 Mart. Yumurtlama dönemim 11 Mart. 10-11-12 Nisansa ilişkim oldu. Bebeğim ne kadarlıı oluyor? Bilgi verir misiniz . İlk gebeliğim hiçbir şey bilmiyorum. Yargılmayaıp cevap verenlere çok dua ederim sağolun şimdiden
Bence değerin çok iyi 1 buçuk aylık gebesin kese ve kalp atışını görür bence 2 gün sonraKızlar dün test yaptım pozitifti. Hemen gittim kan verdim 46,600 çıktı. Daha çok yeni iki gün sonra tekrar gel dedi. Ama doktor böyle hem ilgilenmedi hem de modu olmayan bi şekilde söyledi. Acaba kötü bişe mi var. Son adet tarihim 27 Mart. Yumurtlama dönemim 11 Mart. 10-11-12 Nisansa ilişkim oldu. Bebeğim ne kadarlıı oluyor? Bilgi verir misiniz . İlk gebeliğim hiçbir şey bilmiyorum. Yargılmayaıp cevap verenlere çok dua ederim sağolun şimdiden
İyi mi yani canım benimki? Seninki nasıl oluyorAy ne güzel 40larda ben dün verdim 6.79beklemedeyim perşembe kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?