Cevap verenlerden Allah razı olsun

morcagla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2025
66
-35
3
Kızlar dün test yaptım pozitifti. Hemen gittim kan verdim 46,600 çıktı. Daha çok yeni iki gün sonra tekrar gel dedi. Ama doktor böyle hem ilgilenmedi hem de modu olmayan bi şekilde söyledi. Acaba kötü bişe mi var. Son adet tarihim 27 Mart. Yumurtlama dönemim 11 Mart. 10-11-12 Nisansa ilişkim oldu. Bebeğim ne kadarlıı oluyor? Bilgi verir misiniz . İlk gebeliğim hiçbir şey bilmiyorum. Yargılmayaıp cevap verenlere çok dua ederim sağolun şimdiden

Eklentiler

• 6A7C8D73-2CA0-4D4B-92E6-001F52872CC8.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 77
ayy hayır dur stere girme ben 40.2 ile öğrendim gebeliğimi. Önemli olan kaç olduğu değil düzenli artış, içini ferah tut. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğin bazı doktorlar öyle ters yapıyor, aldırma

Kız bunun için neden yargilanasin öncelikle hayırlı olsun şu anda çok minik. Doktorlar belli bir haftaya kadar bizim gibi hemen bebek geliyor diye düşünmüyor o yüzden öyle tepki vermistir. Ben de 36 deger ile öğrenmiştim. Önemli olan senin iki günde bir aynı merkezde aynı saat araliginda beta baktırman. Her ölçümde ortalama 1.5-2 kat artması beklenir. Bu beta baktırma işlemini iki defa yaptırman yeterli. Sonrasında doktora bilgi verirsin. Ortalama kese görebileceği haftaya göre randevu veriyor. Şu anda 2.5- 3 haftalık olması lazım.

Canım çok teşekkür ederim ya çok korkuyorum o yüzden buraya yazmak istedim yarın kan vereceğim yine dua edin olur mu

Doktor için sıradan bir şey. Sizinle sevincinizi paylaşmayabilir. Hayırlı olsun. Doktorun dediği gibi daha çok yeni. İki günde bir beta artışını kontrol ettirebilirsiniz.

Canım hiç endişe etme. Ben ilk öğrendiğimde betam sadece 13,97 idi. Şimdi 9 haftalık gebeyim. 2 günde bir 2 katına artarsa sağlıkla ilerler inşallah

27 marttan itibaren gebeliğini sayacaksın şu an 4+5 haftalıksın. Değerinin takibini yapın 2 günde bir kan verin hayırlı olsun sağlıkla zamanında alın kucağınıza bebişi

27 marttan itibaren gebeliğini sayacaksın şu an 4+5 haftalıksın. Değerinin takibini yapın 2 günde bir kan verin hayırlı olsun sağlıkla zamanında alın kucağınıza bebişi
Çok teşekkür ederim canımm

Teşekkür ederim canım benim

Canım 4+5 ne oluyor ? 4 haftalık 5 günlük mü

Canım hayırlı olsun. Aslında dr doğru demiş tabi biz heyecanlı ve duygusal olunca bazen farklı düşüne biliyoruz . Şimdi bir şey derse sanda çok umut vermiş olacak , bazen kimyasal olabiliyor dış gebelik olabiliyor,gerçekten kana daha yeni karışmış çok yeni erken fark etmişsin. 3 kez 2 şer gün arayla kan ver arttış var mı düzenli mi o takip edilir. 2 katı şeklinde düzenli artış olursa çok şükür bir sonraki adımın kese kontrolü olurAramıza hoşgelirsin inşallah

Bence değerin çok iyi 1 buçuk aylık gebesin kese ve kalp atışını görür bence 2 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…