- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalidenin verdiği evde otururken kira verecek mi gelin hanım? Zaten kadın çalışıyormuş, ya sigortamaı yapın ya da sigortalı işe döneyim demiş.Ablam bu kk kadınları sen kudurtmuş. Kv baksin istemiyorsan annen baksın. Sen de kv ya yaptığın maddi yardımları kes. Ama altinda oturuyormuş o iş öyle kolay olmaz. Çalışmayan kadın nasıl geçiniyor. Senin bebeğe bakmazsa çalışabilir mi çalışırsa ancak size yük olmayacaktır.
Evet dokundu gercekten. Haksızlığa gelemiyorum :)Gülnihal hanım en çok ikimize dokunmuştur kesin:)
Konu k.v çocuklarıma bakıyor akşam geziyor salça vermiyor çocuklara sabah 7 akşam 7 bakıp hemen kaçıyormuş gezmeye.Konu neydi acaba, kadın nasıl dolmuş yazık
Sakin ol bacim")Evet dokundu gercekten. Haksızlığa gelemiyorum :)
Bir insan bu kadar kolay isten çık 2-3 yil sonra is bulur calisirsin demek ne kadar kolay. Evde 2 yaşında bebek bakan anne olarak söylüyorum o 2 yıl ara sizin kariyerinize çok büyük bir darbe vuruyor. 6 ayda 1 görüşmeye davet ediliyorum.
Bence kendi çalışsın kocası çıksın baksın. Bu hanım ne kadar anasıysa kocası da o kadar babası. Erkekler den neden böyle bir sorumluluk beklenmiyor anlamış değilim.
Ablam bu kk kadınları sen kudurtmuş. Kv baksin istemiyorsan annen baksın. Sen de kv ya yaptığın maddi yardımları kes. Ama altinda oturuyormuş o iş öyle kolay olmaz. Çalışmayan kadın nasıl geçiniyor. Senin bebeğe bakmazsa çalışabilir mi çalışırsa ancak size yük olmayacaktır.