- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
konuşmak için izin mi alıyorsunuz sevgilinizden istediği cevap bu olamaz ki ne alakası var ?O zamn da istediği cevabı vermiş olırmuyum diye düşünüyorum.
İtiraf ettti kendisi olduğunu o numaraya yazmadım kendi numarasına yazdım sıkıştırdım itiraf ettiSeni deneyen erkekler beraber olursan başına iş alırsın. bu insanlar seni sen olduğun için değil kafalarındaki standart profile uygun olup olmadığına, seni oraya nasıl sıkıştıracağına bakarak bu ucuz yolları seçerler. Küçük ama büyük sorunçları olan bir tavır. haberin olsun.
O zamn da istediği cevabı vermiş olırmuyum diye düşünüyorum.
Kendimi Kezban gibi hissederim o şekilde
Kendini "kezban" gibi hissetmek nedir ya. Birde yeni hat alınca arkadaşları keklemek ortaokul, lise sıralarında kalmadımı? 24 yaş ve bu tür davranışlarİtiraf ettti kendisi olduğunu o numaraya yazmadım kendi numarasına yazdım sıkıştırdım itiraf etti
Sevgilim 32 yaşında yapan taraf oKendini "kezban" gibi hissetmek nedir ya. Birde yeni hat alınca arkadaşları keklemek ortaokul, lise sıralarında kalmadımı? 24 yaş ve bu tür davranışlarSıkıcı....
Mesaj attığı numaraya değil amaa kendi numarasına yazdım ne yapmaya çalışıyorsuncevap verme bence
Kaşınmış ama sen kaşıma boşver görüştüğünde yüzüne vurursun
Oda ben bişey yapmadım diyecekMesaj attığı numaraya değil amaa kendi numarasına yazdım ne yapmaya çalışıyorsun
Bu daha da kötüSevgilim 32 yaşında yapan taraf o
Ergenliği tamamlayamamış bir ergenin günlüğüBen ne okudum ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?