Cevap vermelimiyim

O zamn da istediği cevabı vermiş olırmuyum diye düşünüyorum.
konuşmak için izin mi alıyorsunuz sevgilinizden istediği cevap bu olamaz ki ne alakası var ?
numarasını değiştiren ya da kayıtlı olmayan arkadaşınız olamaz mı ?
insanlar konuşa konuşa anlaşır kimsiniz diye sorarsın arkadaşın değilse konuşmazsın biter yani
çok basit değil mi sorununuz?

Cevap ver buluşalım de hatta
Daha ne cevap bekliyorsun bizden anlamadım. Her türlü kombinasyonu yazdık

Seni deneyen erkekler beraber olursan başına iş alırsın. bu insanlar seni sen olduğun için değil kafalarındaki standart profile uygun olup olmadığına, seni oraya nasıl sıkıştıracağına bakarak bu ucuz yolları seçerler. Küçük ama büyük sorunçları olan bir tavır. haberin olsun.

İtiraf ettti kendisi olduğunu o numaraya yazmadım kendi numarasına yazdım sıkıştırdım itiraf etti

O zamn da istediği cevabı vermiş olırmuyum diye düşünüyorum.

Kendimi Kezban gibi hissederim o şekilde

İtiraf ettti kendisi olduğunu o numaraya yazmadım kendi numarasına yazdım sıkıştırdım itiraf etti
Kendini "kezban" gibi hissetmek nedir ya. Birde yeni hat alınca arkadaşları keklemek ortaokul, lise sıralarında kalmadımı? 24 yaş ve bu tür davranışlar Sıkıcı....

Genelde ben dahil bütün çevrem tanımadığımız insanların mesajlarına cevap vermeyiz doğrusu da bu ben olsam cevap vermem o sevgiliye de yol veririm böyle ergen şeyler yapacak kadr güveni yoksa kapı orada

eğer sevgilim olduğuna eminsem sevişelim mi yazardım,
sonra da sevgilim olacak şahsı gelişine bir tekmeyle tarihin tozlu sayfalarına gömerdim.
o kim ki beni deneyecek? güvenmiyorsa ayrılsın, aldatılma fantazisi mi var ki mesaj atacak bana, ne münasebet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…